| Higiena osobista... |
| Autor | Wiadomość |
men_boy Dołączył: 28 Cze 2011 Posty: 34 Skąd: Śląskie | Wysłany: Pią 01 Lip, 2011 Higiena osobista... |
|
| Czesc mam pytanie odnośnie higieny osobistej Jakich używacie kosmetyków, co robicie, jak, jak często w przypadku penisa i jąder? Napiszcie jak dbacie o wasze penisy i wasze jądra ? Czekam na sugestie, porady itp z góry dzięki za odpowiedzi | _________________ men | |
| |
 |
andrzejgadarr Dołączył: 27 Lut 2010 Posty: 750 Skąd: Poland | Wysłany: Pią 01 Lip, 2011 |
|
| Okolice intymne trzeba myć co najmniej raz dziennie. Do mycia używać najlepiej specjalnego płynu do higieny intymnej dla mężczyzn (do kupienia w drogeriach, hipermarketach lub aptekach).
A po każdym oddaniu moczu wytrzeć resztki moczu papierem.
Tyle. Więcej nie trzeba. | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
legolas1 
Wiek: 42 Dołączył: 30 Mar 2010 Posty: 768 Skąd: Kraków | Wysłany: Pon 04 Lip, 2011 |
|
| | andrzejgadarr, nie wiesz przypadkiem czym się charakteryzuje taki specjalny płyn do higieny intymnej dla mężczyzn? ja rozumiem specjalny płyn dla kobiet, pH pochwy itp., itd. ale dla mężczyzn?? ja używam żelu pod prysznic i jest ok. | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
andrzejgadarr Dołączył: 27 Lut 2010 Posty: 750 Skąd: Poland | Wysłany: Pon 04 Lip, 2011 |
|
| Posiada on taki sam, łagodny detergent jak te dla kobiet. Tylko ma inne pH.
Żele pod prysznic mogą zawierać substancje drażniące, alkohol i mogą powodować przesuszanie skóry w okolicach intymnych (zawierają one oczywiście substancje nawilżające skórę ale nie zawsze działają one nawilżająco tam gdzie skóra jest delikatniejsza). | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
szadziu Dołączył: 17 Lut 2006 Posty: 1 | Wysłany: Czw 07 Lip, 2011 |
|
| | yego ma taki płyn | |
| |
 |
lucash759 Wiek: 28 Dołączył: 04 Lip 2011 Posty: 15 Skąd: woj. lubelskie | Wysłany: Pią 08 Lip, 2011 |
|
| Ja myję penisa i mosznę emulsją emolium. Jak mam czas to czasem myję nad umywalką nawet po każdej wizycie w toalecie:)
poza tym natłuszczam dexerylem lub innym balsamem/ kremem. Robię też na przemian chłodne i ciepłe prysznice na członka | |
| |
 |
Malachi Wiek: 34 Dołączył: 14 Lip 2011 Posty: 71 Skąd: Zielona Góra | Wysłany: Pią 15 Lip, 2011 |
|
| Z kolei ja myję swojego penisa mydełkiem "Bambino", a po umyciu smaruję go kremem również "Bambino" :) | _________________ "Jeśli się chce, by mężczyzna czy chłopiec pożądał danej rzeczy, należy ją jedynie uczynić trudno osiągalną" | |
| |
 |
sikor17 Wiek: 34 Dołączył: 07 Sty 2009 Posty: 149 Skąd: katowice/gliwice | Wysłany: Sob 16 Lip, 2011 |
|
| Ja zazwyczaj myję żelem pod prysznic, a później smaruje balsamem do ciała dla mężczyzn | |
| |
 |
| |