Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Sauna
Autor Wiadomość
men_boy 

Wysłany: Wto 28 Cze, 2011   Sauna

Witam :-)
czy chodzicie do sauny? Czy chodzicie w saunie nago? Nigdy nie bylem w saunie, ale chetnie bym sie wybral :-)
Co zrobic, jesli w jakims momencie wam stanie? Z gory dzieki za odpowiedz i porady co do sauny (co ze soba wziac, jak sie przygotowac itp) :)

piotras23 

Wysłany: Wto 28 Cze, 2011   

Ja chodzę do sauny często. Zdecydowanie lepiej jest być nago. Wziąć ręczniki - jeden żeby na nim siedzieć i drugi, żeby się wytrzeć. A na ewentualnej erekcji się nie skupiać, z resztą wątpię, że Ci stanie, a jeśli już to okryj się ręcznikiem i pomyśl o czymś innym, albo do toalety i...:)

legolas1 

Wysłany: Wto 28 Cze, 2011   

hej, ja staram się być w saunie średnio dwa razy w tygodniu. Sauna, z której korzystam nie jest koedukacyjna i nie ma problemu ze strojem tam obowiązującym :) wszyscy są nago. Nie zdarzyło mi się również dostać erekcji. Po prostu staraj się myśleć o czymś innym, niekoniecznie koncentrując się na kroczach innych osób ;) Zawsze możesz się okryć ręcznikiem. Co zabrać do sauny? Bezwzględnie ręcznik, na którym będziesz siedział - kwestia higieny. Ja zabieram też butelkę z wodą.

penis.com.pl
andropenis
frodo.88 

Wysłany: Czw 26 Sty, 2012   

Witam! Ja również staram się odwiedzać saunę jak najczęściej. Ta, do której ja chodzę jest koedukacyjna, ale też nie ma problemu ze strojem tam obowiązującym - po prostu wszyscy są nago. Co do erekcji to może raz mi się zdarzyło, ale nikt nie przyuważył, a na resztę pytań dobrze odpowiedział legolas1. W niektórych saunach dostajesz ręcznik lub prześcieradło, ale zawsze lepiej jest mieć swój. No i obowiązkowo - woda! Polecam sauny!!!

batmancipa1996 

Wysłany: Pon 27 Lut, 2012   

zal a ja nie mam koedukacyjnej ;< a też bym tak chciała sobie z paruwami na wierzchu taki spontan też musze sprubować na trafić
choć u mnie sauna nie wielka na basenie

roso 

Wysłany: Wto 28 Lut, 2012   

Batmancipa-bez żadnej złośliwości-najpierw do biblioteki poczytać,potem słowniki ortografii,a dopiero potem "PARÓWY OGLĄDAĆ"

dar862 

Wysłany: Sro 29 Lut, 2012   

nie dublujemy tematów;P wątek już istnieje...
http://www.penis.com.pl/forum/viewtopic.php?t=6206

Odpowiedz do tematu