| Sauna |
| Autor | Wiadomość |
men_boy Dołączył: 28 Cze 2011 Posty: 34 Skąd: Śląskie | Wysłany: Wto 28 Cze, 2011 Sauna |
|
| Witam
czy chodzicie do sauny? Czy chodzicie w saunie nago? Nigdy nie bylem w saunie, ale chetnie bym sie wybral
Co zrobic, jesli w jakims momencie wam stanie? Z gory dzieki za odpowiedz i porady co do sauny (co ze soba wziac, jak sie przygotowac itp) | _________________ men | |
| |
 |
piotras23 Wiek: 43 Dołączył: 16 Cze 2009 Posty: 22 Skąd: Warszawa | Wysłany: Wto 28 Cze, 2011 |
|
| | Ja chodzę do sauny często. Zdecydowanie lepiej jest być nago. Wziąć ręczniki - jeden żeby na nim siedzieć i drugi, żeby się wytrzeć. A na ewentualnej erekcji się nie skupiać, z resztą wątpię, że Ci stanie, a jeśli już to okryj się ręcznikiem i pomyśl o czymś innym, albo do toalety i...:) | |
| |
 |
legolas1 
Wiek: 43 Dołączył: 30 Mar 2010 Posty: 768 Skąd: Kraków | Wysłany: Wto 28 Cze, 2011 |
|
| hej, ja staram się być w saunie średnio dwa razy w tygodniu. Sauna, z której korzystam nie jest koedukacyjna i nie ma problemu ze strojem tam obowiązującym wszyscy są nago. Nie zdarzyło mi się również dostać erekcji. Po prostu staraj się myśleć o czymś innym, niekoniecznie koncentrując się na kroczach innych osób Zawsze możesz się okryć ręcznikiem. Co zabrać do sauny? Bezwzględnie ręcznik, na którym będziesz siedział - kwestia higieny. Ja zabieram też butelkę z wodą. | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
frodo.88 Wiek: 37 Dołączył: 26 Sty 2012 Posty: 24 Skąd: Śląsk | Wysłany: Czw 26 Sty, 2012 |
|
| | Witam! Ja również staram się odwiedzać saunę jak najczęściej. Ta, do której ja chodzę jest koedukacyjna, ale też nie ma problemu ze strojem tam obowiązującym - po prostu wszyscy są nago. Co do erekcji to może raz mi się zdarzyło, ale nikt nie przyuważył, a na resztę pytań dobrze odpowiedział legolas1. W niektórych saunach dostajesz ręcznik lub prześcieradło, ale zawsze lepiej jest mieć swój. No i obowiązkowo - woda! Polecam sauny!!! | |
| |
 |
batmancipa1996 Dołączył: 29 Sie 2011 Posty: 6 Skąd: polska | Wysłany: Pon 27 Lut, 2012 |
|
| zal a ja nie mam koedukacyjnej ;< a też bym tak chciała sobie z paruwami na wierzchu taki spontan też musze sprubować na trafić
choć u mnie sauna nie wielka na basenie | |
| |
 |
roso Wiek: 65 Dołączył: 07 Maj 2008 Posty: 30 Skąd: wawa | Wysłany: Wto 28 Lut, 2012 |
|
| | Batmancipa-bez żadnej złośliwości-najpierw do biblioteki poczytać,potem słowniki ortografii,a dopiero potem "PARÓWY OGLĄDAĆ" | |
| |
 |
dar862 Dołączył: 19 Kwi 2007 Posty: 156 Skąd: z konopi | |
| |
 |
| |