Stuleja or not ? |
Autor | Wiadomość |
pega1234 Dołączył: 20 Cze 2011 Posty: 1 Skąd: Wrocław | Wysłany: Pon 20 Cze, 2011 Stuleja or not ? |
|
| Witam. Bylem u urologa z podobnym problem jak ten na zdjeciu. Powiedzial mi ze wydziwiam, natomiast trafilem na to zdjecie w dziale z stulejkami i zastanawiam sie czy przypadkiem lekarz sie nie pomylil ( nie pytalem go czy to stulejka, opisalem jedynie problem i pytalem czy to przez wedzidelko). Zastanawiam sie czy nie isc prywatnie. Prosze o pomoc.
http://upload.wikimedia.o...Ring_070726.jpg
zdjecie nie moje, poniewaz nie mam czym zrobic dodaje z internetu, ten pierscien mam jakis centymetr wyzej niz na fotce. | |
| |
 |
okooko333 Wiek: 38 Dołączył: 06 Maj 2011 Posty: 37 Skąd: Krk | Wysłany: Pon 20 Cze, 2011 |
|
| Jak masz taki pierścień, jak sam go nazwałeś to wg mnie stulejka. Trudno tak powiedzieć bez zdjęcia. A komórką chociaż nie możesz zrobić? Zawsze to jakoś rozjaśni sytuację. | |
| |
 |
andrzejgadarr Dołączył: 27 Lut 2010 Posty: 750 Skąd: Poland | Wysłany: Pon 20 Cze, 2011 |
|
| Jeśli masz coś takiego to masz stulejkę. Powinieneś iść do bardziej kompetentnego lekarza. | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
|