Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Brak polucji
Autor Wiadomość
Paweł1993 

Wysłany: Czw 16 Cze, 2011   Brak polucji

Mam 18 lat, nie mam i chyba nigdy nie miałem w nocy polucji. Rano mam co prawda wzwód, ale piżama czysta. Czytałem w Internecie, że może to być spowodowane onanizmem, ale przecież wszyscy chłopacy się masturbują, a jednak mają polucje. Walę sobie codziennie, również przed spaniem. Ostatnio nie onanizowałem się przez kilka dni, i też nic. Dodam, że mam normalną spermę (kolor i ilość normalna, wytryski nawet spore). Czy to normalne że nie mam polucji i czym może być spowodowane?

matkat 

Wysłany: Czw 16 Cze, 2011   

Wstrzymaj się z masturbacją kilka miesięcy, a nie dni to moze będziesz miał polucje ale to i tak nie wiadomo, bo nie kazdy takie cuś wgl ma. Ja np. nigdy nie miałem..

Paweł1993 

Kilka miesięcy??!! Ja już po paru dniach chodzę cały dzień ze wzwodem i ledwo wytrzymuję.
!

penis.com.pl
andropenis
aaa68 

po miesiącu przerwy powinna sie pojaiwc

legolas1 

Tak jak sugeruje matkat i aaa68 po miesiącu (lub dłużej) przerwy polucje mogą się pojawić ale niekoniecznie muszą. Jest to cecha czysto osobnicza i nie u wszystkich występuje a jeśli już to również z różną częstotliwością.
Pytane tylko czy jest czego żałować?

andrzejgadarr 

Wysłany: Pią 17 Cze, 2011   

Heh, ale po co? Brak polucji nie jest przecież żadnym niepokojącym objawem.

okooko333 

Dokładnie, nie ma się czym martwić. Brak polucji nie oznacza niczego złego. Niektórzy je mają, niektórzy nie. Moim zdaniem masz się z czego cieszyć, bo to nic przyjemnego w sensie takim, że brudne prześcieradło, "maskowanie" się w domu. A tak masz problem z głowy!

Hubertttus 

okooko333 napisał/a:
Dokładnie, nie ma się czym martwić. Brak polucji nie oznacza niczego złego. Niektórzy je mają, niektórzy nie. Moim zdaniem masz się z czego cieszyć, bo to nic przyjemnego w sensie takim, że brudne prześcieradło, "maskowanie" się w domu. A tak masz problem z głowy!
Oczywiście że prawda po za jednym ,polucje są wynikiem marzeń sennych i tu ta płonna przyjemność.
Zapewne nie ma potrzeby wstrzymywać sie aż miesiącami ale tydzień-dwa i zapewne sie przydaży jak nie za pierwszym " postem" to za którymś :lol:

legolas1 

Wysłany: Sob 18 Cze, 2011   

Marzenia senne można również mieć i bez polucji... a przynajmniej pidżama i pościel zostają czyste :D

Odpowiedz do tematu