Brak polucji |
Autor | Wiadomość |
Paweł1993 Wiek: 32 Dołączył: 16 Cze 2011 Posty: 8 Skąd: wrocław | Wysłany: Czw 16 Cze, 2011 Brak polucji |
|
| Mam 18 lat, nie mam i chyba nigdy nie miałem w nocy polucji. Rano mam co prawda wzwód, ale piżama czysta. Czytałem w Internecie, że może to być spowodowane onanizmem, ale przecież wszyscy chłopacy się masturbują, a jednak mają polucje. Walę sobie codziennie, również przed spaniem. Ostatnio nie onanizowałem się przez kilka dni, i też nic. Dodam, że mam normalną spermę (kolor i ilość normalna, wytryski nawet spore). Czy to normalne że nie mam polucji i czym może być spowodowane? | |
| |
 |
matkat Dołączył: 14 Cze 2011 Posty: 4 Skąd: Wawa | Wysłany: Czw 16 Cze, 2011 |
|
| Wstrzymaj się z masturbacją kilka miesięcy, a nie dni to moze będziesz miał polucje ale to i tak nie wiadomo, bo nie kazdy takie cuś wgl ma. Ja np. nigdy nie miałem.. | |
| |
 |
Paweł1993 Wiek: 32 Dołączył: 16 Cze 2011 Posty: 8 Skąd: wrocław | Wysłany: Czw 16 Cze, 2011 |
|
| Kilka miesięcy??!! Ja już po paru dniach chodzę cały dzień ze wzwodem i ledwo wytrzymuję.
! | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
aaa68 Wiek: 57 Dołączył: 30 Maj 2009 Posty: 396 Skąd: Lublin | Wysłany: Czw 16 Cze, 2011 |
|
| po miesiącu przerwy powinna sie pojaiwc | _________________ aaa68 | |
| |
 |
legolas1 
Wiek: 42 Dołączył: 30 Mar 2010 Posty: 768 Skąd: Kraków | Wysłany: Czw 16 Cze, 2011 |
|
| Tak jak sugeruje matkat i aaa68 po miesiącu (lub dłużej) przerwy polucje mogą się pojawić ale niekoniecznie muszą. Jest to cecha czysto osobnicza i nie u wszystkich występuje a jeśli już to również z różną częstotliwością.
Pytane tylko czy jest czego żałować? | |
| |
 |
andrzejgadarr Dołączył: 27 Lut 2010 Posty: 750 Skąd: Poland | Wysłany: Pią 17 Cze, 2011 |
|
| Heh, ale po co? Brak polucji nie jest przecież żadnym niepokojącym objawem. | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
okooko333 Wiek: 38 Dołączył: 06 Maj 2011 Posty: 37 Skąd: Krk | Wysłany: Pią 17 Cze, 2011 |
|
| Dokładnie, nie ma się czym martwić. Brak polucji nie oznacza niczego złego. Niektórzy je mają, niektórzy nie. Moim zdaniem masz się z czego cieszyć, bo to nic przyjemnego w sensie takim, że brudne prześcieradło, "maskowanie" się w domu. A tak masz problem z głowy! | |
| |
 |
Hubertttus Dołączył: 01 Cze 2007 Posty: 404 Skąd: mazowsze | Wysłany: Pią 17 Cze, 2011 |
|
| okooko333 napisał/a: | Dokładnie, nie ma się czym martwić. Brak polucji nie oznacza niczego złego. Niektórzy je mają, niektórzy nie. Moim zdaniem masz się z czego cieszyć, bo to nic przyjemnego w sensie takim, że brudne prześcieradło, "maskowanie" się w domu. A tak masz problem z głowy! | Oczywiście że prawda po za jednym ,polucje są wynikiem marzeń sennych i tu ta płonna przyjemność.
Zapewne nie ma potrzeby wstrzymywać sie aż miesiącami ale tydzień-dwa i zapewne sie przydaży jak nie za pierwszym " postem" to za którymś | |
| |
 |
legolas1 
Wiek: 42 Dołączył: 30 Mar 2010 Posty: 768 Skąd: Kraków | Wysłany: Sob 18 Cze, 2011 |
|
| Marzenia senne można również mieć i bez polucji... a przynajmniej pidżama i pościel zostają czyste | _________________ ultima consolatio corporis humani | |
| |
 |
|