Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     bardzo mocno skurczona skóra moszny
Autor Wiadomość
romanw 

Wysłany: Pon 13 Cze, 2011   bardzo mocno skurczona skóra moszny

Mam problem z bardzo mocno skurczoną skórą moszny. Wstaje rano (nie ważne czy jest ciepło czy zimno) i jest wszystko ok. Po kilkunastu minutach skóra moszny kurczy się do bardzo małych rozmiarów co powoduje u mnie ogromny dyskomfort. Czasami trochę się rozluźnia ale często jest tak przez cały dzień. Nie mogę przez to normalnie funkcjonować. Dodam jeszcze, że po sezonowej pracy w tamtym roku odparzyłem sobie pachwiny i teraz pocę się w tym miejscu mocniej niż kiedyś. Byłem u urologa, który stwierdził, że wszsytko jest dobrze rozwinięte. Czy jest jakiś sposób na zażegnanie tego problemu i czy to ma związek z tymi odparzonymic pachwiami (przez to że jądra się ocierają i pocą również od tych pachwin) ? Proszę o pomoc.

GordonGekko 

Wysłany: Wto 14 Cze, 2011   

Myślę że to jest od stresu, też tak czasem mam, ale poczekamy co koledzy odpiszą.

romanw 

Wysłany: Sro 15 Cze, 2011   

Bardzo mozliwe, ze to przez stres, ale dziwi mnie to, ze mam tak codziennie i to w okreslonych godzinach.Rano wstaje jest ok po czym moszna sie kurczy przez caly dzien i jest zimna w dotyku i sina, a wieczorem znowu jest ok. Nie wiem juz co o tym myslec.

penis.com.pl
bathmate
Odpowiedz do tematu