Wyskoczyły mi krostki na żołędziu penisa |
Autor | Wiadomość |
novy123 Dołączył: 03 Cze 2011 Posty: 2 Skąd: Polska | Wysłany: Pią 03 Cze, 2011 Wyskoczyły mi krostki na żołędziu penisa |
|
| Witam, wczoraj wieczorem gdy oddawałem mocz zauważyłem, że wyskoczyły mi jakieś małe krostki, ledwo zauważalne (było ich 3-4) - stwierdziłem że to normalne i zignorowałem to jakby, ale całą noc myślałem o tym. Dzisiaj rano jak poszedłem oddać mocz zobaczyłem, że te malutkie krostki się trochę powiększyły i jedna nowa wyskoczyła... są one bardzo małe, ale mnie niepokoją...
Dodam jeszcze tyle, że są one w okolicach cewki moczowej i że 4 dni temu miałem zabieg usunięcia stulejki, może to przez brak higieny też być bo nie myję go w ogóle ze względu na szwy, tylko lekko taką gazą z rumiankiem przecieram?
Czy jest to normalna rzecz? Czy generalnie krostki na żołędziu penisa mężczyzny są naturalne?
A jeśli by pójść z tym problemem do lekarza to do jakiego? Urolog czy dermatolog czy jakiś inny? | |
| |
 |
GordonGekko Dołączył: 13 Mar 2011 Posty: 422 Skąd: z nikąd | Wysłany: Nie 05 Cze, 2011 |
|
| Zapodaj jakieś foto, abyśmy mogli to obadać. Pozdrawiam | |
| |
 |
novy123 Dołączył: 03 Cze 2011 Posty: 2 Skąd: Polska | Wysłany: Nie 05 Cze, 2011 |
|
| Problem w sumie zniknął - poszedłem do lekarza i polecił mi przemywać te "krostki" Rivanolem a później smarować pewną maścią. Znikają już te krostki Prawdopodobnie (lekarz też to mówił) były to chyba ranki po ukłuciach szwów. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
|