Wysychjąca skóra na jądrach foto |
Autor | Wiadomość |
stiffpeak [Usunięty] | Wysłany: Sro 18 Maj, 2011 Wysychjąca skóra na jądrach foto |
|
| do usuniecia | | |
| |
 |
GordonGekko Dołączył: 13 Mar 2011 Posty: 422 Skąd: z nikąd | Wysłany: Sro 18 Maj, 2011 |
|
| Na moje oko, zwykłe otarcie/podrażnienie, nie masz się czym przejmować. Pozdrawiam! | |
| |
 |
stiffpeak [Usunięty] | Wysłany: Sro 18 Maj, 2011 |
|
| Tylko, że mam juz to pare tygodni i jak dopuszcze do wyschniecia to wyglada fatalnie. Smaruje te zmiany kremem neutrogena multi repair i olejkiem z wesiołka. Zmieniłem mydła i płyny do kapieli na specialne dla skory alergincznej. Także jesli chodzi o higienę jest wzorowo a tu taka lipa ehhh | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
andrzejgadarr Dołączył: 27 Lut 2010 Posty: 750 Skąd: Poland | Wysłany: Sro 18 Maj, 2011 |
|
| Mogą to być nawet zmiany grzybiczne lub weneryczne. Więc powinieneś iść do lekarza.
[ Dodano: Sro 18 Maj, 2011 ]
A tak jeszcze mi się przypomniało. Może zmieniałeś w ostatnim czasie proszek do prania? Bo właśnie proszek jest częstą przyczyną występowania reakcji skórnych szczególnie od bielizny i skarpet. | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
stiffpeak [Usunięty] | Wysłany: Sro 18 Maj, 2011 |
|
| Nie zmieniałem, dodam ze te zmiany nie swedza ani nie pieka,skora jest zaczerwieniona, wysycha a nastepnie łuszczy sie. Mam stałą partnerke od wielu lat, ktorej nic nie dolega. Zakupie jeszzce sol z morza martwego albo kore debu, moze cos pomoga. A jak nie wreszcie udam sie do lekarza. Jak cos czekam na rady, widziałem na forum juz podobne przypadki ale nikt nie napisał na koncu czy i jak wyleczył ten problem. | |
| |
 |
alan Dołączył: 28 Sty 2010 Posty: 111 Skąd: Kraków | Wysłany: Sob 21 Maj, 2011 |
|
| Lepiej iść do lekarza ale można też spróbować maść szałwiową, jest naprawdę dobra na taki sprawy. | |
| |
 |
taroi Wiek: 34 Dołączył: 25 Maj 2011 Posty: 3 Skąd: pl | Wysłany: Sro 25 Maj, 2011 |
|
| Widze że się golisz. Jak często? Mi też się kiedyś coś takiego zrobiło bo podrażniłem skóre. | |
| |
 |
stiffpeak [Usunięty] | Wysłany: Pon 30 Maj, 2011 |
|
| Gole raz na tydzien, mozliwe, ze to przez golenie ale gdzie mam ta jedna plamke nie gole sie. Zamowiełm krem i płyn do kapieli emolium. Pobawie sie jeszzce z tdzien i ide do lekarza bo ch wie co to jest. Dodam tylko, ze procz kijowego wygladu nie doskwiera mi to w zaden sposob wiec raczej nie jest to zadna zaraza heh | |
| |
 |
taroi Wiek: 34 Dołączył: 25 Maj 2011 Posty: 3 Skąd: pl | Wysłany: Wto 31 Maj, 2011 |
|
| No i ważne czym golisz. Jak ostrzem - nie dobrze. Ja po tym miałem takie coś. Krem do depilacji jest dużo lepszy bo przynajmniej nie podraznia mnie juz, ale dobrze dobierz bo możesz mieć delikatną skórę na jajach i krem też może podrażniać (czerwone miejsca, ale nie suche) Daj mi znać jak tam z tym dalej
[ Dodano: Wto 31 Maj, 2011 ]
Dodam że miałem pare partnerek ale każdą na dłużej (nie na zmianę ), więc u mnie to żedne choróbsko nie było. A przeszło mi tak do tyg. A ja gole nieregularnie, Ty co tydz wiec może nie ma czasu się zagoić bo znowu podrażniasz?. | |
| |
 |
|