Manhood Max |
Autor | Wiadomość |
tyran002 Dołączył: 11 Maj 2011 Posty: 25 Skąd: PL | Wysłany: Sro 11 Maj, 2011 Manhood Max |
|
| Czy ktoś kupował i spróbował na allegro.pl Manhood Max ?
Nie wiem dlaczego mi akurat wpadło na to...poprostu zobaczyłem ilość osób kupionych tego produktu.
Nie będę ukrywał już wcześniej zamówiłem i chwili obecnej stosuję te tabletki.Mogę powiedzieć tyle,że przy pierwszym stosowaniu wyraźnie poprawiła mi się erekcja (mogę kontrolować wytrysk,jednak do dużego ideału to jeszcze daleko ;( ).Obecnie jadę już 6 dzień.
Czekam na wasze opinie i doświadczonych użytkowników.Rozumiem że któryś z was poleciłby od razu tabletki VigRX Plus jednakże ten lek jest ...cholernie drogi.Czy VigRX Plus tabletki bierze się raz dziennie czy więcej? | |
| |
 |
andrzejgadarr Dołączył: 27 Lut 2010 Posty: 750 Skąd: Poland | Wysłany: Czw 12 Maj, 2011 |
|
| A skąd wiesz co oni ci na tym allegro sprzedadzą? Leki kupuje się w aptece a nie na allegro. | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
tyran002 Dołączył: 11 Maj 2011 Posty: 25 Skąd: PL | Wysłany: Czw 12 Maj, 2011 |
|
| Przecież w aptece tego nie ma.Zresztą na forum sporo osób kupuje na allegro,więc skąd ta wypowiedzieć? | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
GordonGekko Dołączył: 13 Mar 2011 Posty: 422 Skąd: z nikąd | Wysłany: Czw 12 Maj, 2011 |
|
| Ja jestem zwolennikiem allegro. Ponad dwa lata kupuję i sprzedaję różne rzeczy. Polecam! | |
| |
 |
tyran002 Dołączył: 11 Maj 2011 Posty: 25 Skąd: PL | Wysłany: Czw 12 Maj, 2011 |
|
| Rozumiem,ale mnie interesuje Manhood Max.
Niech ktoś w końcu wypowie się coś na ten temat | |
| |
 |
andrzejgadarr Dołączył: 27 Lut 2010 Posty: 750 Skąd: Poland | Wysłany: Czw 12 Maj, 2011 |
|
| Ale ja nie mówię o sprzedawaniu i kupowaniu na allegro różnych przedmiotów. Sam sprzedaję i kupuję. Ale do cholery! Nie leki!
Leki kupowane w aptece są badane, mają znany skład. A na allegro niema żadnej kontroli co to jest. Ile już było przypadków, chociażby u mnie w szpitalu, że na oddział toksykologii trafiali ludzie po wzięciu tabletek (głównie na odchudzanie ale też na alergie, wypadanie włosów i inne) i potem okazało się, że w środku były jakieś chińskie zioła, chemikalia które powodowały silne reakcje alergiczne i w ogóle nie są dopuszczone do sprzedaży w europie.
Nawet w zeszłym tygodniu przywieźli kobietę która wzięła tabletkę na odchudzanie, doszło do oparzenia chemicznego żołądka i dwunastnicy bo ta tabletka jak się później okazało zawierała tzw. chlor aktywny (stosowany do odkażania np. basenów). | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
tyran002 Dołączył: 11 Maj 2011 Posty: 25 Skąd: PL | Wysłany: Pią 13 Maj, 2011 |
|
| To rozumiem,ale jak obejrzyłem to opakowanie to wszystko pisze po USA,więc nigdzie nie mogę znaleźć czy to jest chińskie coś.
Rozumiem że zależy Ci na zobaczeniu aukcji gdzie kupiłem to opakowanie.
Oto link:
http://www.allegro.pl/sho...item=1571228417
Na innej aukcji można znaleźć ten sam produkt lecz innego sprzedawcy.Gdzie jasno podaje że towary są przywiedzione prosto z USA (ten co podałem to nie pisze,gdyż kupiłem ze względu na koszt)
[ Dodano: Czw 26 Maj, 2011 ]
Okej,minęło 20 dni odkąd jak brałem te tabletki.No cóż,mogę powiedzieć tyle że środek działa ale nie tak jak oczekiwałem.Nie wiem może za krótko czy też w ogóle na mnie nie działa.
Ale za to dochodzą jeszcze inne dziwne objawy (przed końcem dawkowania-opakowanie starcza na 20 dni) jak np. nudność,lekki ból głowy czy też ciśnienie.
Wiem,wiem...to głupie na szczęście nic mi nie jest i dobrze że się skończyło to opakowanie i nie mam zamiaru brać tego po raz kolejny.
Podsumowanie:
Nie na każdego może to zadziałać,więc to już zależy od organizmu!
Radzę wam się zastanowić przed kupowaniem jakichkolwiek leku. | |
| |
 |
karol00 Wiek: 30 Dołączył: 25 Gru 2008 Posty: 171 Skąd: pl | Wysłany: Sro 08 Cze, 2011 |
|
| Wrzuć opis to przetłumaczy się | |
| |
 |
Ewa_Intymnosc [Usunięty] | Wysłany: Pon 13 Cze, 2011 |
|
| Polecam rozróżnianie suplementów diety i leków. A leków na OTC (bez recepty) i na receptę. Suplementy diety przez internet - jak najbardziej, leki - raczej nie... | |
| |
 |
|