Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     'COŚ' na penisie
Autor Wiadomość
lopez18 

Wysłany: Pon 09 Maj, 2011   'COŚ' na penisie

Witam,
Jakiś czas temu(ponad tydzień) pojawiła się u mnie taka zmiana na penisie http://img98.imageshack.u.../dsc00361tg.jpg http://img402.imageshack..../dsc00362mr.jpg To nie boli(boli przy uciskaniu tego) nie swędzi, nie piecze, nie sączy się. czy ktoś spotkał się z czymś podobnym? Jak sobie z tym poradzić?
pozdrawiam.

andrzejgadarr 

Wysłany: Pon 09 Maj, 2011   

Najprawdopodobniej jest to wrośnięty pod skórę włos. Jakieś wyciskanie nic nie da, musisz z tym iść albo do lekarza albo spróbować samemu go wydłubać. Należy w tym celu (po uprzednim zdezynfekowaniu palców i okolic tej zmiany spirytusem) wbić igłę (najcieńszą możliwą do kupienia w aptece) do strzykawek (zwykła krawiecka pomijając to, że jest niesterylna, może powodować reakcję alergiczną, ma jeszcze okrągłe ostrze którym nie da się włosa wyciągnąć) i kolokwialnie mówiąc wydłubać włosa, i próbować do skutku (oczywiście igły nie należy wbijać zbyt głęboko) potem włos złapać pęsetą, wyrwać, lekko wycisnąć ropę i jeszcze raz przecierać spirytusem i przecierać nim 3-4 razy dziennie przez 2-3 dni.

lopez18 

Wysłany: Pon 09 Maj, 2011   

Dziękuje bardzo! Podejrzewałem że to włos, ponieważ pojawiło się to kilka dni po goleniu. Jutro i tak mam wizytę u lekarza więc przy okazji mu to pokaże. Dziękuje za pomoc.

penis.com.pl
penilarge krem
Odpowiedz do tematu