Białe krosty na żołędziu |
Autor | Wiadomość |
nonamed09 Dołączył: 21 Wrz 2009 Posty: 2 Skąd: Z domu | |
| |
 |
GordonGekko Dołączył: 13 Mar 2011 Posty: 422 Skąd: z nikąd | |
| |
 |
andrzejgadarr Dołączył: 27 Lut 2010 Posty: 750 Skąd: Poland | Wysłany: Pią 29 Kwi, 2011 |
|
| Nie są groźne, można je usunąć chirurgicznie ale nie ma sensu bo w niczym one nie przeszkadzają. | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
nonamed09 Dołączył: 21 Wrz 2009 Posty: 2 Skąd: Z domu | Wysłany: Sob 07 Maj, 2011 |
|
|
No i chyba wykrakałeś Od tygodnia w rowku żołedziowym po zewnetrznej stronie mam jakąs kasze, słabo widoczna ale jak sie przyjrzeć to cos tam sie zaczyna dziać. Czy warto jakoś walczyć z tymi grudkami perlistymi? Może mozna im jakoś zapobieć zanim bedzie za późno, bo jakoś nie usmiecha mi sie bulić 800zł za operacje laserem Jest jakaś maść na to? A może moczenie w rumianku albo szare mydło pomoże? Nie chce mieć takiego dziadostwa na penisie, jak to potem wytłumacze przyszłej dziewczynie? Wole teraz coś z tym zrobić niz czekac i patrzeć jak bedzie rosło (o ile to są grudki perliste) | |
| |
 |
GordonGekko Dołączył: 13 Mar 2011 Posty: 422 Skąd: z nikąd | Wysłany: Sob 07 Maj, 2011 |
|
| Teraz wszyscy niedowiarkowie, mają potwierdzenie mojej wiedzy. Co do twojego pytania, szare mydło, maści, moczenie w rumianku na nic się zda, pozostaje tylko laser, ale po usunięciu po jakimś czasie mogą znowu się pojawić. Przypadek grudek perlistych nie jest chorobą! a tylko nie estetycznym ewenementem, dla nie których innym to nie przeszkadza. Pozdrawiam! | |
| |
 |
|