Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Wodniak jądra i powrózka nasiennego.
Autor Wiadomość
keen115 

Wysłany: Nie 17 Kwi, 2011   Wodniak jądra i powrózka nasiennego.

Witam. Po dlugim czasie przeszukiwania internetu udalo mi sie znaleść moją dolegliwość.
Prawdopodobnie mam Wodniak jądra i powrózka nasiennego, mam teraz 18 lat wodniak jesli sie nie mylę pojawił sie juz okolo 2 lat temu, na poczatku niewielki od okolo roku duzy.
Potrafie poprzez wciagniecie brzucha go na chwile ( jakvy zlikwidowac) ale jesli napreze miescien brzucha lub inny odrazu wraca i jakby sie ( pompuje) jesli nie naprerze mięsnia zadnego to i tak dosyc szybko wraca.
Moje pytanie brzmi jakie moga byc konsekwencje wodniaka trzymanego tak dlugo.? Jesli to nie jest konieczne to wolabym uniknac operacji, i wizyt u lekarzy, to dla mnie duzy wstyd.
Prosze o szybka odpowiedz i potraktowanie tego na powaznie.

Jutro postaram sie wstawic zdjecie.
P.S wodniak jest po prawej stronie.

GordonGekko 

Wysłany: Nie 17 Kwi, 2011   

Mówię poważnie, idź do lekarza! a wstyd wyrzuć do śmietnika. Z wodniakiem nie ma żartów, możesz być bezpłodny. Pozdrawiam, trzymaj się!

keen115 

Wysłany: Nie 08 Maj, 2011   

Jednak po wizycie u chirurga okazało się że to przepuklina pachwinowa. Całe szczęscie

penis.com.pl
viamax
Leo8 

Wysłany: Pon 09 Maj, 2011   

Możesz powiedzieć jak można mniej więcej wiedzieć czy się ma przepuklinę pachwinową?

andrzejgadarr 

Wysłany: Pon 09 Maj, 2011   

To zależy od rodzaju tej przepukliny. Ta o której tu mowa to chyba taka, gdy tkanki z jamy brzusznej przedostają się do worka mosznowego. Jak ma się jakieś obawy najlepiej iść od razu do lekarza.

Leo8 

Wysłany: Wto 10 Maj, 2011   

A lekko powiększony, bezbolesny węzeł chłonny w pachwinie?

andrzejgadarr 

Wysłany: Sro 11 Maj, 2011   

Nie. Chyba, że jest to przepuklina a w pachwinie nie wyczuwasz węzła chlonnego a właśnie przepuklinę.
Robiłeś badania krwi? Podstawową morfologię.

Soulfly 

Wysłany: Pią 17 Cze, 2011   

Ja mialem taka przepuchline w wieku pieciu lat i zanim zostalem zoperowany bardzo sie meczylem bo zaczela sie wkrecac w jelita tego bolu nigdy nie zapomne wiec radze Ci cos z tym zrobic bo to nie grypa zeby samo przeszlo. Wybraz sobie ze teraz mam 36 lat i od kilku lat nieraz przy orgazmie jadro ktore kiedys ucierpialo ta przepuchlina nieraz mi wyskakuje z mosznej [z torebki] w stone brzucha co jest raczej nie przyjemne i troche bolesne. W tamtym roku bylem z tym problemem u lekarza i po zrobieniu skanera wyszlo ze mam jakis maly otwor kolo jadra ktory moze powstal z nie dokonca dobrze zrobionego zabiegu z dziecinstwa w polsce za komuny. Ale po zoperowaniu tego problemu niedawno we francji problem z wyskakujacym jadrem nie ustaje i teraz sam niewiem co to moze byc. Nie chcial bym Cie zniechecac do zabiegu ktory jest konieczny bo zwlekanie z tym powoduje tylko powazne komplikacje a dzisiaj mamy 2011 rok wiec takie zabiegi robi sie bez blednie. Wiec cisnij do lekarza zeby miec z tym swiety spokuj i zeby pozniej ze smakiem kochac sie z kobietami.

Odpowiedz do tematu