Pompka toy joy |
Autor | Wiadomość |
Dziupla Wiek: 32 Dołączył: 28 Lut 2011 Posty: 1 Skąd: Bełchatów | Wysłany: Czw 03 Mar, 2011 Pompka toy joy |
|
| Witam, posiadam pompke toy joy. Nie wiem czy ją dobrze używam. Gdy wypompuje całe powietrze to mój mały robi się większy, lecz gdy zdejme cylinder z niego to od razu wraca do swoich naturalnych rozmiarów. Wszędzie pisze że efekt po pompowaniu utrzymuje się przez wiele godzin a tu d..... Straciłem ochotę na używanie pompki. A wam się utrzymuje efekt po pompowaniu ? | |
| |
 |
aaa68 Wiek: 57 Dołączył: 30 Maj 2009 Posty: 396 Skąd: Lublin | Wysłany: Czw 03 Mar, 2011 |
|
| a po co ci wieksz kiczy sie jakosc a nie wielkosc
[ Dodano: Czw 03 Mar, 2011 ]
a po co ci wiekszy liczy sie jakosc a nie wielkosc | _________________ aaa68 | |
| |
 |
marcinekk 
Wiek: 41 Dołączył: 02 Sie 2011 Posty: 43 Skąd: olkusz | Wysłany: Wto 09 Sie, 2011 |
|
| hmm, dziwne, musisz cos robic źle skoro odrazu wraca do swoich rozmiarów, ja używam pompki bathmate i po napompowaniu efekt utrzymuje mi sie około 2 h... proponuje dokladnie poczytac jak używac. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
tyran002 Dołączył: 11 Maj 2011 Posty: 25 Skąd: PL | Wysłany: Wto 30 Sie, 2011 |
|
| Czy spróbowaliście zrobić z tego tak jak BATHMATE?
Tzn. wlać do niej wody i pompować.Jeśli by nic nie dało to spróbujcie zmienić silikonową nasadkę na większą (o ile będzie to możliwe).
Zresztą zobaczcie jak to wygląda u BATHMATE. | |
| |
 |
|