Stosunek przerywany... :/ |
Autor | Wiadomość |
mark10 Dołączył: 18 Sty 2011 Posty: 6 Skąd: Kraków | Wysłany: Pią 04 Lut, 2011 Stosunek przerywany... :/ |
|
| Poznałem fajną, starszą troszkę dziewczynę.
Ona nie cierpi kochać się w gumkach, nie chce też na razie brać tabletek...
Twierdzi, że możemy się kochać bez zabezpieczeń, po prostu tak, aby w niej nie kończył...
Mi się wydaję to totalnym kretynizmem... ale nie dam rady się tak długo opierać przed tym już praktycznie przestałem się dawno opierać...
Macie pomysły może jak ją przekonać do prezerwatyw albo do tego, by ponownie zaczęła brać tabletki (bo kiedyś je brała), bo jej pomysł jest chyba idiotyczny ? | |
| |
 |
Boski89 Dołączył: 22 Mar 2010 Posty: 166 Skąd: Londyn | Wysłany: Pią 04 Lut, 2011 Re: Stosunek przerywany... :/ |
|
| mark10 napisał/a: | bo jej pomysł jest chyba idiotyczny ? |
Nie chyba, a na pewno. | |
| |
 |
leon1988 Wiek: 37 Dołączył: 26 Cze 2007 Posty: 85 Skąd: z nikąd | Wysłany: Sob 05 Lut, 2011 |
|
| Ehe jasna... niech zgadnę - jesteś facetem z perspektywami na przyszłość, a ona skończyła studia i pracuje na kasie w biedronce?
Typowy scenariusz pt "Kochanie, wzięłam pigułki, wolę bez gumki" a potem płacz i płać, bo już nie uciekniesz! | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
mark10 Dołączył: 18 Sty 2011 Posty: 6 Skąd: Kraków | Wysłany: Sob 05 Lut, 2011 |
|
| no nie do końca
ja studiuję perspektywistyczny kierunek i jeszcze trochę mi tych studiów zostało, a ona ma srednia prace, choc znacznie lepsza, niz kasa w biedronce | |
| |
 |
andrzejgadarr Dołączył: 27 Lut 2010 Posty: 750 Skąd: Poland | Wysłany: Sob 05 Lut, 2011 |
|
| Niech ci podpisze oświadczenie że nie ponosisz odpowiedzialności za ewentualną ciążę.
Ja bym na taki układ jaki ona zaproponowała nie poszedł... | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
Kot80 Dołączył: 15 Kwi 2011 Posty: 1 Skąd: Polska | Wysłany: Pią 15 Kwi, 2011 |
|
| zgadzam się z andrzejgadarr | _________________ www.gayline.pl | |
| |
 |
SoouMouu Dołączył: 01 Maj 2011 Posty: 26 Skąd: Polska | Wysłany: Pon 02 Maj, 2011 |
|
| Nie rób tego, a jeżeli zajdzie w ciążę? Będziesz płacił.... Może ona chce w ten sposób zarobić na tobie ( ) | |
| |
 |
|