Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Grudka
Autor Wiadomość
MetalPL 

Wysłany: Czw 27 Sty, 2011   Grudka

WItam,

Ostatnio podczas zbliżenia z dziewczyn a ( seks oralny) podczas orgazmu był to juz że tka powiem 2 w krótkim przedziale czasowym poczułem ból. Następnego dnia mój penis spuchł a wczesniej malutka krosteczka ktorą sie wcale nie przjemowałem( mam problemy z trądzikiem czasem zdażalo sie że mi mała wyskoczyła) stała się bardzo duża i dość twarda. Podczas kąpieli ropa z tej krostki wypłyneła nastomiast grudka pod została i wciąż jest duża. Mineło 3 dni opuchlizna zeszła, grudka wydaje sie być mniejsza niestety wciąż jest bardzo duzą;/ dookoła skóra jest zaczerwieniona. Warto poczekać jeszcze 2-3 dni i po prostu samo przejdzie Czy lepiej nie czekać juz i udać sie do lekarza? Wogole co to może być?

EDIT: Dodam że cwiczę i przyjmuję kreatynę czy myślicie że to może mieć wpływ na to że opuchlizna znika tak powoli ?

Rufus1 

Wysłany: Czw 27 Sty, 2011   

MetalPL, udaj sie z tą grudką do lekarza

MetalPL 

Wysłany: Wto 01 Lut, 2011   

grudka po 3-4 dniach zmienijszyla sie 3-4 krotnie sama nie moglem pojsc do lekarza gdyż zachorowałem dość poważnie (zapalenie węzłów chłonnych). jedyne co zostało to w miejsce grudki ztwardniała skóra no i pod tą skorą czuć jeszcze minimalną grudkę ale zmienijsza się caly czas. Mam pytanie czym smarować tą skórę by ja rozmiękczyć i pomóc w gojeniu ?

penis.com.pl
penilarge krem
Odpowiedz do tematu