Białe krostki |
Autor | Wiadomość |
Dixie Dołączył: 10 Lip 2006 Posty: 13 | Wysłany: Pon 10 Lip, 2006 Białe krostki |
|
| Hej
Od jakiegoś czasu mam na penisie białek krostki. Są one rozmieszczone w róznych miejscach - pod żołędziem, wzdłuż cewki moczowej. Są koloru białego. Czasami są niewidoczne a czasami aż zbytnio i pęcznieją gdy są wilgotne. Czy to jest grzybica?? Miał już ktoś z czymś takim do czynienia?? Jak to leczyć? I ewentualnie do jakiego lekarza iść (dermatolog, urolog, ....) ?? | |
| |
 |
dzek Dołączył: 10 Lip 2006 Posty: 2 | |
| |
 |
Dixie Dołączył: 10 Lip 2006 Posty: 13 | Wysłany: Pią 21 Lip, 2006 Re: Białe krostki |
|
| dzięki już wielokrotnie to czytałem ale właśnie nie jestem do końca pewien czy to to akurat...niby coś takiego a jednak troche inne przy ujściu cewki moczowej ...hmmm a do kogo iść z tym jesli ktoś sie orientuje do dermatologa czy urologa?? | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
existenz Dołączył: 05 Kwi 2006 Posty: 84 Skąd: Olsztyn | Wysłany: Pią 21 Lip, 2006 |
|
| Do kogo chcesz, ale lepiej do dermatologa. | |
| |
 |
Dixie Dołączył: 10 Lip 2006 Posty: 13 | Wysłany: Sob 22 Lip, 2006 |
|
| dzięki wielkie | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Sob 22 Lip, 2006 |
|
| Też mam takie coś i chyba to jest to opisane w tym linku... Dzisiaj sie temu przyjzałem dokładniej i chyba ich ilość sie smniejszyła ale nie wiem czy to nie przez nowy szampon który używam... | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
|