pomocy prawdziwy problem |
Autor | Wiadomość |
Aniol Dołączył: 05 Lip 2006 Posty: 1 | Wysłany: Sro 05 Lip, 2006 pomocy prawdziwy problem |
|
| od kilku lat mierze swojego penisa na dl. w wieku 11lat mialem noramlego tak jak wiekszosc chlopcow z mojego otoczenia (wspoczynku 4cm a w zwodzie 6cm) teraz jak mam 16lat wielkosc mojego czlonka sie ani o cm nie zmienila tylko kilka wlosow lonowych mi wyroslo a po za tym nic szczegolnego "nie uroslo". Czy to jakas choroba a jesli tak to w jaki sposob moego znia walczyc.
(na bilanse 15latka pani jak mi sprawdzala napletek orzekla ze all ok) | _________________ Dlaczego to mnie spotkalo ;pp | |
| |
 |
existenz Dołączył: 05 Kwi 2006 Posty: 84 Skąd: Olsztyn | Wysłany: Sro 05 Lip, 2006 |
|
| Rozumiem, że twój penis osiąga w zwodzie wielkośc 6 cm? Ja nie jestem Ci w stanie pomóc, ale powinnieneś iść do lekarza. On powinien zaproponować jakieś wyjście, ew. zabieg. | |
| |
 |
rajstopmaniak Dołączył: 28 Maj 2006 Posty: 83 Skąd: Grodzisk Maz. | Wysłany: Sro 05 Lip, 2006 |
|
| Słuchaj... nie ma co popadac w kompleksy. Nie wiem czy warto iść do lekarza... bo jak on może Ci pomóc?? Najlepiej by było, żebyś poprostu zaakceptował siebie. To klucz do sukcesu | _________________ "Nie ma nic gorszego jak bezczynność..." | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Piotrek87 Dołączył: 21 Kwi 2006 Posty: 140 | Wysłany: Czw 06 Lip, 2006 |
|
| moim zdaniem jednak lepiej skontrolowac bo jak piszesz owłosienia też nie amsz za duzo a to może oznaczać zaburzenia hormonalne, ale może po prostu później dojrzewasz? w kżdym razie nigdy nie zaszkodzi sie upewnić jeśli masz jakiekolwiek wątpliwości... | |
| |
 |
hildegrant Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 411 | Wysłany: Pią 07 Lip, 2006 |
|
| nie napisales ile obecnie masz lat | |
| |
 |
|