Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     pytanko...
Autor Wiadomość
Bartez

Wysłany: Sro 21 Cze, 2006   pytanko...

czesc mam 16 lat i maly problem:P mianowicie po zdjeciu napletka zoladz boli mnie przy dotyku...wiem ze to normalne u nie obrzezanych ale to jest problem przy hehe..."zabawie" z dziewczyna...a wiec moje pytanie brzmi... co moge zrobic aby zoladz przestala mnie bolec??cwiczenia??nie wiem sam...

plz help

existenz

Wysłany: Sro 21 Cze, 2006   

ale co to znaczy "boli"? jest wrażliwa na dotyk? Bardziej sprecyzuj swoją wypowiedź.

Elektron

Wysłany: Sro 21 Cze, 2006   

Może chodzi o to, że jest sucha? Jakieś środki naiwlżające najprostsze typu oliwka lub jakieś specjalistyczne, bo przy stosunku jest zazwyczaj wystarczająco mokro wewnątrz, ale tak do zabawy na zewnątrz to za sucho :wink:

penis.com.pl
tabletki penilarge
Bartez

Wysłany: Czw 22 Cze, 2006   

no wlasnie jest wrazliwa na dotyk i nie jest to zbyt przyjemne kiedy partnerka chce mnie zadowolic a przy kazdym dotyku czuje bol;/ ale np oliwke mam stosowac przed czy systematycznie ??

existenz

Wysłany: Czw 22 Cze, 2006   

Z takim problem powinnieneś zgłosić się do specjalisty. Oliwką niczego nie zdziałasz, chociaż będzie ona działać nawilżająco i podczas zsuwania napletka nie będziesz odczuwać dyskomfortu, suchości itp.

Odpowiedz do tematu