Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Facet a japonki
Autor Wiadomość
Gość

Wysłany: Nie 18 Cze, 2006   Facet a japonki

Co myslicie o facecie w japonkach, jestecie za czym moze wrecz przeciwnie?
A moze preferujecie inne obuwie...

Wogule chcialbym abysmy w tym temacie wypowiedzieli sie ogolnie na temat letniej mody meskiej, zaczynajac od obowia poprez spodenki, bielizne i kapielowki, a skonczywszy na koszulkach...

Ciekaw jestem co mysla o tym kobiety obecne na tym forum.... :wink:

skywalker 

Wysłany: Nie 18 Cze, 2006   

Facet w japonkach? :? Nie bardzo mi się podoba... troche zniewiaściale... A chodzi Ci o ciuchy markowe czy bez metki?

hildegrant

Wysłany: Nie 18 Cze, 2006   

japonki :? niebardzo...przynajmniej ja tak uwazam
ubranie przede wszystkm wygodne i dobrej jakosci (co zazwyczaj oznacza markowe)

penis.com.pl
orgasm contol
dario.net 

Wysłany: Pon 19 Cze, 2006   

:D

dario.net 

Chyba przesadzacie! Dlaczego japonki są zniewiesciałe? Ja mam 4 pary japonek i jedne sandały i nie wyobrażam sobie zeby latem chodzić w zakrytym obuwiu.
Albo japonki albo sandały i to bez skarpetek bo jak widze chlopaka w skarpetkach i sandałach to mi sie niedobrze robi.
Pzdr.
...........i więcej luzu, czasy tradycyjnych facetów mijają. :)
A co do kobiet , moja zona uwielbia jak sie ubieram zgodnie z panującymi trendami :D

jarhead

co do japonek to sa spoko sam w nich chodze sa bardzo wygodne i stopa sie nie poci w lecie podobnie jak w klapkach i sandalach, w ktorych tez czesto chodze, co do kobiet to mojej bardzo sie podobam w japonkach, mowi ze wygladam podniecajaco- tak twierdzi :lol:

co do ubran to lubie wygodne rzeczy, poczawszy od wszelkiego rodzaju bezrekawnikow, po koszulki na ramiaczkach i koszule, podobnie jak krotkie spodenki i szorty....
bielizna to przedewszystkim obcisle bokserki (w tym kroju takze kapielowki) i slipy

hildegrant

ja np. nie uwazam, ze japonki sa zniewiesciale, ale jak ktos kiedys zgrabnie powiedzial "gwalca palce", podobnie jak stringi gwalca inna czesc ciala... :P
mi sie zdarza chodzic w klapkach (takich na plaze i pod prysznic) jak jest bardzo goraco
natomiast sandaly, w szczegolnosci "jezuski" uwazam za badziew
a co sadzicie o facecie w chodakach..(czarnych of course)?

Bruno Pelletier

Wysłany: Wto 20 Cze, 2006   

wszystko zależy od tego, czy facet ma zadbane stopy....

hildegrant

Wysłany: Wto 20 Cze, 2006   

daj spokoj...jestem ostatnio zmuszony poruszac sie srodkami komunikacji miejskiej...gdyby nie silna wola zygalbym na kazdym przystanku...
ogolem stan stop mezczyzn w polsce, chodzacych w sandalach, jest ponizej krytyki...

Piotrek87

Wysłany: Czw 22 Cze, 2006   

japonki, obcisłe bluzki, landrynkowe kolorki, żel na wlosach, obcisłe/wycierane spodnie, dzwony to coś czego ja nie zakładam i mnie często drażni u innych (no może z wycieranymi spodniami to przesada bo 99% je nosi) ale raczej w takim sensie że mi to nie odpowiada i tyle, a nie żebym się do kogoś czepiał, wyśmiewal itp. sandały nosze przez całe lato, oczywiście bez skarpet hehe chyba że prowadze samochód (wtedy pelne buty) i raczej dbam o paznokcie hehe ale bez przesady
ogólnie moda mnie nie obchodzi, ubranie ma być luźne, wygodne i czyste. ja zostawiam modę kobietom, precz z zniewieszczeniem :wink:

dario.net 

Piotrek87 napisał/a:
japonki, obcisłe bluzki, landrynkowe kolorki, żel na wlosach, obcisłe/wycierane spodnie, dzwony to coś czego ja nie zakładam i mnie często drażni u innych (no może z wycieranymi spodniami to przesada bo 99% je nosi) ale raczej w takim sensie że mi to nie odpowiada i tyle, a nie żebym się do kogoś czepiał, wyśmiewal itp. sandały nosze przez całe lato, oczywiście bez skarpet hehe chyba że prowadze samochód (wtedy pelne buty) i raczej dbam o paznokcie hehe ale bez przesady
ogólnie moda mnie nie obchodzi, ubranie ma być luźne, wygodne i czyste. ja zostawiam modę kobietom, precz z zniewieszczeniem :wink:

Jezeli jesteś typem faceta za czasów kamienia łupanego, to zostaw tych, ktorzy lubią sie ubrać i dobrze wyglądąć.
Nie lubisz sie ubierać zgodnie z panującymi trendami.
NIE KRYTYKUJ INNYCH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dario.net 

Piotrek87 napisał/a:

Jezeli jesteś typem faceta za czasów kamienia łupanego, to zostaw tych, ktorzy lubią sie ubrać i dobrze wyglądąć.
Nie lubisz sie ubierać zgodnie z panującymi trendami.
NIE KRYTYKUJ INNYCH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Piotrek87

Wysłany: Pią 23 Cze, 2006   

nie krytykuje, odpowiadam na pytanie zadane przez autora tematu, mam takie samo prawo do wyrażenia opinii jak i ty. aha do listy tego co mnie drażni dodam różowe krawaty/koszul;e tak ostatnio popularne np. w tv i używanie np. szminek lub kremów do rąk w miejscach publicznych np. na korytarzu hehe (bo ja rozumiemem że komus np. skora pierzchnie itd ale :x )

penis.com.pl
viamax
skywalker 

Wysłany: Pią 23 Cze, 2006   

Zmieniłem zdanie bo ostatnio kupiłem sobie jedne :) całkeim wygodne :) ale nie znosze sandałów... Za trendami trzeba nadążać... Ostatnio zauważyłęm że chodząc w japonkach po wśi ludzie dziwnie na to patrzą (wiadomo na wsi nie nadąża sie zwykle za modą ) ale w mieście nikt nie zwraca uwagi... Dużo facetów chodzi w japonkach. Tak samo było z torbami. Teraz co 5 facet nosi torbe zamiast plecaka i nic w tym dziwnego ale jeszcze 2 lata temu torba na ramieniu faceta to była oznaka zniewieścienia albo homosexualzmu...

Bruno Pelletier

Wysłany: Nie 25 Cze, 2006   

skywalker napisał/a:
Za trendami trzeba nadążać...

nie zgadzam się ABSOLUTNIE!!! Ci, którzy dają się wciągać w ten bezsensown wyścig za modą są słabi... Ja ubieram się w to w czm poprostu czuję sie najlepiej.

skywalker napisał/a:
Ostatnio zauważyłęm że chodząc w japonkach po wśi ludzie dziwnie na to patrzą

wieś to wieś...

Odpowiedz do tematu