Przyklejony napletek II |
Autor | Wiadomość |
adi142 Dołączył: 25 Lip 2010 Posty: 14 Skąd: Okolice KRK | Wysłany: Sro 12 Sty, 2011 Przyklejony napletek II |
|
| Dzień dobry!Po długiej nieobecności powracam by niestety znowu prosić o poradę!Jeśli ktoś nie pamięta można przeczytać mój poprzedni temat "przyklejony napletek".Hmmm...nie będę się rozpisywał sami porównajcie zdjęcia z tamtego tematu z tym:
http://img515.imageshack....g=zdjcie047.jpg
No to tak.Wczoraj pod prysznicem,umyłem go i gdy wyszedłem usiadłem(na kiblu)i pomyślałem a spróbuję(krótkie wyjaśnienie:już nie chodzę do przychodni do lekarki,wcześniej mi zrywała i kazała mi żebym to zrobił sam,ale mi się nie chciało) no i pomalutku wziąłem i zacząłem odklejać(oczywiście delikatnie)z wrażenia powiedziałęm na głos "puściło!" ojciec się pyt co?? a ja mówie nic nic.Ale to tylko niewiem czy z dwa milimetry i w dodatku niecałkiem.Teraz to wygląda tak jak na zdjęciu.Co prawda nigdzie mi się nie pali,w końcu mam 13(juz)lat.Dajcie jakieś porady żeby to mniej bolało.Już dość myślę że dużo już wycierpiałem.Z góry dzięx Pozdro
adi142 | |
| |
 |
Anaksymenes Wiek: 34 Dołączył: 17 Paź 2009 Posty: 45 Skąd: Milet | Wysłany: Czw 13 Sty, 2011 |
|
| zdjęć nie ma... | |
| |
 |
facet Wiek: 41 Dołączył: 13 Lis 2005 Posty: 127 Skąd: pl | Wysłany: Czw 13 Sty, 2011 |
|
| Fotki nie zostały zamieszczone | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
kowalczyk23 Dołączył: 26 Kwi 2008 Posty: 40 Skąd: Lubelszczyzna | Wysłany: Nie 16 Sty, 2011 |
|
| Najlepiej będzie jak pójdziesz do urologa. Nie wiem co to za lekarka Ci kazała tak robić ale to stosuje się zazwyczaj u dzieci do 6 roku życia. Do 4 roku życia stulejka jest rzeczą normalną.
Ktoś może powiedzieć że jesteś za młody na tego typu zabiegi i kazać Ci poczekać. Ale to nie będzie dobre rozwiązanie. Gdyż może się rozwinąć stan zapalny i możesz sobie nie źle zaszkodzić. | |
| |
 |
andrzejgadarr Dołączył: 27 Lut 2010 Posty: 750 Skąd: Poland | Wysłany: Nie 16 Sty, 2011 |
|
| kowalczyk23, a rozróżniasz sklejony napletek od stulejki? | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
lolko Dołączył: 14 Paź 2009 Posty: 18 Skąd: Poland | Wysłany: Sob 05 Lut, 2011 |
|
| Ja miałem przyklejony napletek znaczy część. Po prostu przykleiła mi się skórka do żołędzia. Pod prysznicem codziennie delikatnie naciągałem skórkę, aż za którymś razem puściła. Potem trzeba dbać o higienę, aż się nie zagoi Lekko może szypać, nic więcej | _________________ Bi z dominacją hetero.
To co ludzkie nie jest mi obce. | |
| |
 |
|