Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     wedzidelko penisa
Autor Wiadomość
Pawcio1999 

Wysłany: Nie 12 Gru, 2010   wedzidelko penisa

Witam jestem tutaj nowy mam takie pytanie mam 19 lat mam za krotkie wedzidelko chcialbym z tym isc do urologa najlepiej prywatnie ile kosztuje taka wizyta u urologa i czy oprocz takie wizyty trzeba doplacac za zabieg ? a druga sprawa jak wyglada taki zabieg ? licze na szybkie odpowiedzi z gory dzieki pozdrawiam:)

andrzejgadarr 

Wysłany: Nie 12 Gru, 2010   

no to zależnie od lekarza. Średnio 20-50zł ale są i lekarze którzy biorą za wizytę 100zł.
Lekarz stwierdzi że tak powiem stopień zaawansowania. Czyli, czy twoje wędzidełko może utrudniać życie seksualne, jeśli tak, możesz się załapać na refundację NFZ.
Zabieg wykonuje się w znieczuleniu miejscowym- podaje się miejscowy anestetyk drogą iniekcji w okolice wędzidełka. Lekarz wykonuje jedno cięcie skalpelem po czym zszywa 1-2 szwami okolice wędzidełka. Potem otrzymujesz leki przyspieszające gojenie, niekiedy coś do dezynfekowania miejsca zabiegu, rzadko ale bywa że przepisuje się leki przeciwbólowe. No i po jakims czasie przychodzisz na zdjęcie szwów i przy okazji kontrolne badanie.

Pawcio1999 

Wysłany: Nie 12 Gru, 2010   

a stopien nie zaawansowany to jaki? mam za krotkie wedzidelko mam stala partnerke i uprawiamy razem seks i nie utrudnia mi to seksu tylko jednak skorka z napletka nie schodzi do konca gdy penis jest w zwodzie jezeli jest w spoczynku to scohdzi bez problemu tylko musze trzymacskorke palcami jak puszcze to skorka sama spowrotem nachodzi na napletka

penis.com.pl
tabletki penilarge
andrzejgadarr 

Wysłany: Pon 13 Gru, 2010   

no chciałbym widzieć jak ci ta skóra nachodzi na napletka....
Idź do lekarza i on ci powie co może z tym zrobić.

Odpowiedz do tematu