Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Czy to wystarczy?...
Autor Wiadomość
Gość

Wysłany: Sob 10 Cze, 2006   Czy to wystarczy?...

Witam, mam pytanko, mało oryginalne, ale dla mnie bardzo ważne.

Mam 18 lat, mój penis w wzwodzie ma jedynie 14-15 cm. Czy z takim penisem jestem w pełni zadowolic partnerkę? Jak wiadomo, długośc wazna nie jest, bo to nie wszystko... ale zawsze pozostaje to małe 'ale' heh. Byc może sprobuję z cwiczeniami, zobaczymy co z tego wyjdzie. Na wszelkiego rodzaju 'zabawki' nie mam pieniędzy.

Proszę o odpowiedz.

Strikerx 

Wysłany: Nie 11 Cze, 2006   odp

Pewnie że wystarczy a wiem to z własnego doswiadczenia sam mam 14-15cm i jakoś laska nie narzeka :)

Gość

Wysłany: Nie 11 Cze, 2006   

No jak czytam forum, to widzę, że nie tylko my dwaj mamy taki wymiar ;) Boję się troche, że jak jakaś panienka (nie dziewica) zobaczy mojego penisa i porówna go do tych, z którymi wcześniej miała do czynienia, to będzie niezły przypał :/

penis.com.pl
masturbator
Strikerx 

Wysłany: Nie 11 Cze, 2006   odp

Nie gadaj bzdur :) nie chce tu nic mówić ale większość przesadza pewnie nie przejmuj sie jak pisałem też mam 14 zawsze jak jest dobrze to 15 i laska jest zadowolona kwestia umiejętności i doświadczenia :)

Gość

Hehe, troche mnie pocieszyłeś ;)

Mam jeszcze takie pytanko; jakich prezerwatyw używasz? Na polskim rynku dostępna jest spora ilośc gumek. Moim zdaniem, dla nas i innych 'nam podobnych' facetów niektore prezerwatywy Durex odpadają. Które? Te, ktorych dlugośc wynosi ok. 20cm. To chyba bez sensu, żeby częsc prezerwatywy była nie rozwinięta? Czy powinno byc tak, by prezerwatywa po nałożeniu na członka była w całości rozwinięta?

hildegrant

kazda prezerwatywa powinna miec maly zapas zeby po jej sciagnieciu rozwinac pozostala czesc i bez problemu zawiazac w supel;)
sa w aptekach prezerwatywy nie pakowane w kartoniki, tzw. z metra (unimil), one sa mniejsze, wiem bo raz kupilem i czulem sie jakby mnie ktos zawinal szczelnie w stretch...;)
a tak ogolnie prezerwatywa prezerwatywie nierowna...musisz przetestowac kilka firm i wybrac sobie najwygodniejsze, powodzenia

Strikerx 

Wysłany: Pon 12 Cze, 2006   odp

Dokładnie powinieneś przetestować kilka firm i wybierzesz najdogodniejszą dla swojego pena :) :) też polecam unimil

Ziuuuteek

Wysłany: Pon 12 Cze, 2006   Re: Czy to wystarczy?...

dominus napisał/a:
Witam, mam pytanko, mało oryginalne, ale dla mnie bardzo ważne.

Mam 18 lat, mój penis w wzwodzie ma jedynie 14-15 cm. Czy z takim penisem jestem w pełni zadowolic partnerkę? Jak wiadomo, długośc wazna nie jest, bo to nie wszystko... ale zawsze pozostaje to małe 'ale' heh. Byc może sprobuję z cwiczeniami, zobaczymy co z tego wyjdzie. Na wszelkiego rodzaju 'zabawki' nie mam pieniędzy.

Proszę o odpowiedz.
O czym ty w ogóle mówisz?! :wink: Rozmiar nie liczy się w ogóle! Co z tego, że facet ma penisa wielkości kija do bilarda jeśli absolutnie nie umie się nim posługiwać. 8) A jeśli jakaś panienka Cię wybrechta to uwierz mi, ale nie jest warta twojego zachodu. :wink:

Dixie

Wysłany: Sob 22 Lip, 2006   Re: Czy to wystarczy?...

"O czym ty w ogóle mówisz?! :wink: Rozmiar nie liczy się w ogóle! Co z tego, że facet ma penisa wielkości kija do bilarda jeśli absolutnie nie umie się nim posługiwać. 8) A jeśli jakaś panienka Cię wybrechta to uwierz mi, ale nie jest warta twojego zachodu. :wink: "

Co do wielkosci penisa to nie ma znaczenia o ile masz wielkość w normie. Bo jakbyś miał 4 cm to hmmm ale to wyjątki. Co do drugiej części zgadzam się w 100% :!: :!: :!: pozdro

Wasil22 

Wysłany: Wto 15 Kwi, 2008   

no

bene

Wysłany: Czw 17 Kwi, 2008   

WYSTARCZY !!

Odpowiedz do tematu