Czy to wystarczy?... |
Autor | Wiadomość |
Gość | Wysłany: Sob 10 Cze, 2006 Czy to wystarczy?... |
|
| Witam, mam pytanko, mało oryginalne, ale dla mnie bardzo ważne.
Mam 18 lat, mój penis w wzwodzie ma jedynie 14-15 cm. Czy z takim penisem jestem w pełni zadowolic partnerkę? Jak wiadomo, długośc wazna nie jest, bo to nie wszystko... ale zawsze pozostaje to małe 'ale' heh. Byc może sprobuję z cwiczeniami, zobaczymy co z tego wyjdzie. Na wszelkiego rodzaju 'zabawki' nie mam pieniędzy.
Proszę o odpowiedz. | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Nie 11 Cze, 2006 odp |
|
| Pewnie że wystarczy a wiem to z własnego doswiadczenia sam mam 14-15cm i jakoś laska nie narzeka | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Nie 11 Cze, 2006 |
|
| No jak czytam forum, to widzę, że nie tylko my dwaj mamy taki wymiar Boję się troche, że jak jakaś panienka (nie dziewica) zobaczy mojego penisa i porówna go do tych, z którymi wcześniej miała do czynienia, to będzie niezły przypał :/ | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Nie 11 Cze, 2006 odp |
|
| Nie gadaj bzdur nie chce tu nic mówić ale większość przesadza pewnie nie przejmuj sie jak pisałem też mam 14 zawsze jak jest dobrze to 15 i laska jest zadowolona kwestia umiejętności i doświadczenia | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Nie 11 Cze, 2006 |
|
| Hehe, troche mnie pocieszyłeś
Mam jeszcze takie pytanko; jakich prezerwatyw używasz? Na polskim rynku dostępna jest spora ilośc gumek. Moim zdaniem, dla nas i innych 'nam podobnych' facetów niektore prezerwatywy Durex odpadają. Które? Te, ktorych dlugośc wynosi ok. 20cm. To chyba bez sensu, żeby częsc prezerwatywy była nie rozwinięta? Czy powinno byc tak, by prezerwatywa po nałożeniu na członka była w całości rozwinięta? | |
| |
 |
hildegrant Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 411 | Wysłany: Nie 11 Cze, 2006 |
|
| kazda prezerwatywa powinna miec maly zapas zeby po jej sciagnieciu rozwinac pozostala czesc i bez problemu zawiazac w supel;)
sa w aptekach prezerwatywy nie pakowane w kartoniki, tzw. z metra (unimil), one sa mniejsze, wiem bo raz kupilem i czulem sie jakby mnie ktos zawinal szczelnie w stretch...;)
a tak ogolnie prezerwatywa prezerwatywie nierowna...musisz przetestowac kilka firm i wybrac sobie najwygodniejsze, powodzenia | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Pon 12 Cze, 2006 odp |
|
| Dokładnie powinieneś przetestować kilka firm i wybierzesz najdogodniejszą dla swojego pena :) też polecam unimil | |
| |
 |
Ziuuuteek Dołączył: 17 Lut 2006 Posty: 45 | Wysłany: Pon 12 Cze, 2006 Re: Czy to wystarczy?... |
|
| dominus napisał/a: | Witam, mam pytanko, mało oryginalne, ale dla mnie bardzo ważne.
Mam 18 lat, mój penis w wzwodzie ma jedynie 14-15 cm. Czy z takim penisem jestem w pełni zadowolic partnerkę? Jak wiadomo, długośc wazna nie jest, bo to nie wszystko... ale zawsze pozostaje to małe 'ale' heh. Byc może sprobuję z cwiczeniami, zobaczymy co z tego wyjdzie. Na wszelkiego rodzaju 'zabawki' nie mam pieniędzy.
Proszę o odpowiedz. | O czym ty w ogóle mówisz?! Rozmiar nie liczy się w ogóle! Co z tego, że facet ma penisa wielkości kija do bilarda jeśli absolutnie nie umie się nim posługiwać. A jeśli jakaś panienka Cię wybrechta to uwierz mi, ale nie jest warta twojego zachodu. | |
| |
 |
Dixie Dołączył: 10 Lip 2006 Posty: 13 | Wysłany: Sob 22 Lip, 2006 Re: Czy to wystarczy?... |
|
| "O czym ty w ogóle mówisz?! Rozmiar nie liczy się w ogóle! Co z tego, że facet ma penisa wielkości kija do bilarda jeśli absolutnie nie umie się nim posługiwać. A jeśli jakaś panienka Cię wybrechta to uwierz mi, ale nie jest warta twojego zachodu. "
Co do wielkosci penisa to nie ma znaczenia o ile masz wielkość w normie. Bo jakbyś miał 4 cm to hmmm ale to wyjątki. Co do drugiej części zgadzam się w 100% pozdro | |
| |
 |
Wasil22 Wiek: 38 Dołączył: 18 Lis 2007 Posty: 33 Skąd: wawy | Wysłany: Wto 15 Kwi, 2008 |
|
| no | |
| |
 |
bene Dołączył: 04 Mar 2007 Posty: 62 | Wysłany: Czw 17 Kwi, 2008 |
|
| WYSTARCZY !! | |
| |
 |
|