Ile razy w tygodniu nalezy cwiczyc |
Autor | Wiadomość |
kasini Dołączył: 05 Lip 2010 Posty: 2 Skąd: Zgorzelec | Wysłany: Czw 18 Lis, 2010 Ile razy w tygodniu nalezy cwiczyc |
|
| witam Ile razy w tygodniu nalezy wykonywac poszczegolne cwiczenia ?? 3-5 ? zsuwanie pierscienia itp | |
| |
 |
vdrum Dołączył: 10 Lis 2010 Posty: 13 Skąd: skąta | Wysłany: Nie 21 Lis, 2010 |
|
| ilość powtórzeń masz w PDFie natomiast ilość dni hmmm.. ja ćwiczę codziennie z sztuk walk wyniosłem piękne przysłowie "ćwicz jakbyś walczył, walcz jakbyś ćwiczył" i pięknie odnosi się ono do każdego rodzaju treningu. Ćwicząć po łebkach nigdy nie osiągniesz zamierzonego efektu | |
| |
 |
kasini Dołączył: 05 Lip 2010 Posty: 2 Skąd: Zgorzelec | Wysłany: Pon 22 Lis, 2010 |
|
| penis jak każdy mięsień buduje się podczas odpoczynku a ilość dni "treningu" zależy od regeneracji mięśnia wiec pytam się jaki powinien być optymalny plan
np mięśnie pc bardzo szybko się regenerują i treningi mięśni pc można wykonywać codziennie natomiast trening np bicepsa czy tricepsa należy ograniczyć do 3-4 dni w tygodniu czy sportowcy tacy jak ja (lekkoatleta) maja zróżnicowany plan treningowy i tez nie biegają codziennie a skoro penis jest to mięsień pytam sie ile potrzebuje czasu/odpoczynku ? bo jezelie przedobrzy sie to miesnie sie po prostu pozrywają i będzie więcej bólu niż efektu np czytałem ze pompkę próżniowa stosuje sie od 3 do max 5 dni w tygodniu | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
vdrum Dołączył: 10 Lis 2010 Posty: 13 Skąd: skąta | Wysłany: Pon 22 Lis, 2010 |
|
| ja sotsuje ćwiczenia 6 razy w tygodniu z czego niedziela na regenerację. Penis ma się dobrze Wydaje mi się że w przypadku penisa to bardziej działa na zasadzie rozciągania/stretchingu niż trenignu siłowego więc raczej 3, 4 razy w tygodniu to takie minimum. Z drugiej strony jestem tylko forumowiczem i nie posiadam wiedzy medycznej.. Mimo wszystko nie odczuwam bólu ćwicząć tak często (zadnych naderwan itp) z drugiej strony zawsze ćwiczę albo w wannie albo mam pod ręką miskę z gorącą wodą a wiadomo że wpływa ona pozytywnie na regenerację. | |
| |
 |
randy Dołączył: 08 Sty 2007 Posty: 406 Skąd: Wrocław | Wysłany: Pon 22 Lis, 2010 |
|
| Trochę nie na temat. Ale to razi A osoby w różnym wieku zaglądają na to forum.
kasini napisał/a: | penis jak każdy mięsień... |
kasini napisał/a: | (...)a skoro penis jest to mięsień(...) |
Penis to nie jest mięsień!!! | |
| |
 |
andrzejgadarr Dołączył: 27 Lut 2010 Posty: 750 Skąd: Poland | Wysłany: Pon 22 Lis, 2010 |
|
| kasini napisał/a: | penis jak każdy mięsień buduje się podczas odpoczynku a ilość dni "treningu" zależy od regeneracji mięśnia wiec pytam się jaki powinien być optymalny plan
np mięśnie pc |
Waśnie, dupisz pierdoły niemiłosierne! Twój mózg też jest mięśniem? | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
|