Twoj penis w Twoich ustach |
Autor | Wiadomość |
Przem2 Wiek: 36 Dołączył: 13 Cze 2008 Posty: 17 Skąd: Z bocianowa | Wysłany: Sob 14 Cze, 2008 |
|
| A ja się pochwalę:P
Mi się to udaję, co prawda niedługa zabawa bo krzyż boli, ale udaje się | |
| |
 |
tasior1987 Wiek: 37 Dołączył: 30 Maj 2007 Posty: 17 Skąd: Kraków | Wysłany: Sob 14 Cze, 2008 |
|
| a masz fotki by pokazać??:):) | |
| |
 |
Przem2 Wiek: 36 Dołączył: 13 Cze 2008 Posty: 17 Skąd: Z bocianowa | Wysłany: Sob 14 Cze, 2008 |
|
| niestety nie | | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
gnidaboss Wiek: 44 Dołączył: 09 Kwi 2008 Posty: 8 Skąd: bytów | Wysłany: Sro 18 Cze, 2008 |
|
| tak po dobrej rozgrzewce lekko polize glowke ale i tak fajne uczucie szkoda ze tak nie jestesmy naturalnie przystosowani ))))))) | |
| |
 |
sendor Dołączył: 06 Lip 2006 Posty: 143 Skąd: z nikad :P | Wysłany: Sro 18 Cze, 2008 |
|
| hehehhe no ja tam do takich spraw wole uzywac drugiej plci (plci odmiennej zeby nie bylo ) | |
| |
 |
piter13 Wiek: 33 Dołączył: 21 Cze 2008 Posty: 23 Skąd: z daleka | Wysłany: Sob 21 Cze, 2008 |
|
| ja raz próbowałem ale tylko polizałem żołędzia, bo mnie plecy bolały i teraz tego nie robie | |
| |
 |
Hariko Dołączył: 12 Lip 2008 Posty: 83 Skąd: Polska | Wysłany: Sob 12 Lip, 2008 |
|
| jest to mozliwe o ile jest sie dobrze rozciagnietym-wygimnastykowanym,... | |
| |
 |
Kakadu181 Wiek: 31 Dołączył: 19 Mar 2009 Posty: 78 Skąd: z kątowni | Wysłany: Sro 10 Lut, 2010 |
|
| To się nazywa autofellagio
Pochodzi już ze starożytności... Tak jak homoseksualizm, kaziroctwo i pedofilia XD A niby tacy kulturalni ci starożytni XD | |
| |
 |
Orman Wiek: 40 Dołączył: 17 Lut 2010 Posty: 27 Skąd: Łódź | Wysłany: Sro 17 Lut, 2010 |
|
| Kiedyś za moich dobrych czasów byłem w stanie polizać główkę penisa (pamiętam, że dość fajne uczucie), ale teraz ledwie dosięgam do wyciągniętego napletka
Chociaż i tak lepiej jest, jak robi ci to inna osoba
Co do sposobów... Można spróbować ćwiczeń rozciągających - kładziemy się na plecach i sru - nogi za siebie i dociskamy Wiadomo, że panowie z większym interesem mają łatwiej, ale to też sprawa odpowiedniej budowy ciała - a więc brzuchaci nie mają szans | |
| |
 |
Lodzik000 Dołączył: 18 Wrz 2009 Posty: 11 Skąd: Lbl | Wysłany: Czw 18 Lut, 2010 |
|
| Ja z rok temu jak się dobrze rozciągnąłem mogłem wziąć całego i to nie jest moja fantazja. Teraz trochę ciężko bo dawno nie próbowałem, ale po tygodniu mógłbym znów. No uczucie niesamowite. Raz się sobie do ust spuściłem. A tak to zawsze główke mogę polizać, nie jestem aż tak sztywny żeby tego nie zrobić. Polecam. | |
| |
 |
Agares Wiek: 30 Dołączył: 26 Kwi 2009 Posty: 318 Skąd: Internet | Wysłany: Czw 18 Lut, 2010 |
|
| W takim razie gratuluję ciała, nie każdy tak może | _________________ Tak, zmieniłem nick. | |
| |
 |
cumextrakt Dołączył: 02 Mar 2010 Posty: 26 Skąd: Polska | Wysłany: Wto 02 Mar, 2010 |
|
| ze wzgeldu na dlugosc mojego penisa moge wziac go do ust kawalek za glowke ale bez rozciagania to meczarnia kilka razy tylko tak zrobilem . jesli chodzi o swojego | _________________ Jimmy | |
| |
 |
emdej Wiek: 37 Dołączył: 29 Sty 2009 Posty: 228 Skąd: pl | Wysłany: Wto 02 Mar, 2010 |
|
| Mi też się udaje tylko "kawałek" główki za krótkiego mam | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
orgello121 Dołączył: 20 Cze 2008 Posty: 14 Skąd: Polska | Wysłany: Pią 05 Mar, 2010 |
|
| ja tak samo jak slimek.. moglby byc trochę dluższy ja wezme tak z 3/4 zoledzi ale jakby tak robic przez kilka dni po kolei trenowac to moze by wiecej chapnal xD | |
| |
 |
to.ja Dołączył: 11 Mar 2009 Posty: 7 Skąd: Bytom | Wysłany: Sro 24 Mar, 2010 |
|
| woj76 napisał/a: | Jak bylem mlodszy to mi sie udawalo bez wiekszych problemow nawet polowe w usta wziasc, ale teraz miesien piwny urosl i chyba juz bym nie dal rady, zreszta teraz to juz chyba by mnie to nie bawilo |
Cześć !
Myślałem, że jestem bardziej odkrywczy, ale...
Kiedy byłem młodszy o swoich lat połowę,
Mogłem zwinięty stopy założyć za głowę,
A jak przyciągałem mocno głowę nogami,
To mogłem czubek główki poskubać wargami.
Więcej nie mogłem głowy do penisia zbliżać,
Jednakże mogłem główkę językiem polizać.
Gdybym miał dłuższego...można pofantazjować,
To mógłbym całą główkę w ustach posmakować.
Dzisiaj trochę żałuję, żem treningu nie podjął
Bo bym pewnie ustami całą główkę objął.
Tylko ją trzymać w ustach, to bym się nie zmuszał,
Na pewno bym głową i językiem poruszał,
Główkę dookoła językiem bym omiatał,
Aż by mi mój kutuś mokrego figla spłatał...
Jakie to by było ciekawe zdażenie,
Jak by mi prosto do ust siknęło nasienie.
Niektórych natura obdarzyła sowicie,
To jest wam łatwiej, pokażcie co potraficie.
Teraz grzbiet mi zesztywniał - nie jestem zmartwiony,
Ponieważ mogę wsuwać w usta mojej żony,
A lizanie piczki jest przecież przyjemniejsze,
No, a bez porównania bardziej wygodniejsze.
Jak wam się podoba ? | |
| |
 |
|