| Depilacja moszny |
| Autor | Wiadomość |
kapcius Dołączył: 07 Wrz 2007 Posty: 258 Skąd: xxx | Wysłany: Sro 09 Kwi, 2008 |
|
| | a jak objade maszynka nogi to odrosna gorsze? bo mi kurde przeszkadzaja za duze kudly, ohyda | _________________ szukam sponspora | |
| |
 |
bene Dołączył: 04 Mar 2007 Posty: 62 | Wysłany: Sro 09 Kwi, 2008 |
|
| | kapcius napisał/a: | | a jak objade maszynka nogi to odrosna gorsze? bo mi kurde przeszkadzaja za duze kudly, ohyda |
facet jestes , wiec po co golic nogi? Ja Ci szczerze to odradzam, bo potem różnie mogą na to reagowac kobiety. Ale, it's your choice | |
| |
 |
Dołohov 
Dołączył: 02 Mar 2008 Posty: 40 Skąd: Polska | Wysłany: Sro 09 Kwi, 2008 |
|
| Masz mocno owłosione nogi znaczy że masz dużo testosteronu a co za tym idzie jesteś zdrowym facetem Panienki lubą facetów ociekających testosteronem | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
piokra Dołączył: 29 Gru 2005 Posty: 13 Skąd: Warszawa | Wysłany: Czw 17 Kwi, 2008 |
|
| pachy systematycznie na 0, penis i jadra rowniez ale tak co 2 tyg. takze troche zarosnac zdaza ale tak lubie ...... natomiast nogi klatka i brzuch nigdy chyba dziko bym sie czul bez wloskow bynajmiej niesprobuje | |
| |
 |
nonie Dołączył: 04 Maj 2008 Posty: 63 Skąd: stad | Wysłany: Nie 04 Maj, 2008 |
|
| | Ja mam pytanie, bo też probuję się ładnie podgolić (tym bardziej, że zbliża się sezon wakacyjny - baseny i te sprawy) i zastanawiam się, czy golicie maszynką (zwykłą Polsilver) czy maszynką do włosów będzie lepiej? Nie wiem właśnie czy zwykłą nie będzie piekło... | |
| |
 |
..::ANDI::.. Wiek: 36 Dołączył: 26 Kwi 2008 Posty: 4 Skąd: 51*N 17*E Wrocław | Wysłany: Nie 04 Maj, 2008 |
|
| | Dołohov napisał/a: | Masz mocno owłosione nogi znaczy że masz dużo testosteronu a co za tym idzie jesteś zdrowym facetem Panienki lubą facetów ociekających testosteronem |
Hehe... No to ładnie... właśnie dowiedziałem się, że można ze mnie wyciskać testosteron...
Ja golę pachy na 0 systematycznie, penis i jadra również, ale tak co 2-3 tygodnie.... | |
| |
 |
Hubertttus Dołączył: 01 Cze 2007 Posty: 404 Skąd: mazowsze | Wysłany: Nie 04 Maj, 2008 |
|
| Nonie moja rada odnośnie golenia ,jeśli chcesz na bardzo gładziutko to polsilverem ale musisz mięć swiadomość ze krutko zgolony włos może schować sie pod skóre i później mając kłopoty z prześćciem przez skore wywoła stan zapalny (te swędzące krostki),
jak również mikro uszkodzenia skóry spowoduję nie przyjemne uczucie.Golenie z włosem(a nie pod włos) jak również przycinanie maszynka na b.krótko będzie Cię troszeczkie kłóło ale się wkrótce przyzwyczaisz.Powodzenia. | |
| |
 |
sendor Dołączył: 06 Lip 2006 Posty: 143 Skąd: z nikad :P | Wysłany: Nie 04 Maj, 2008 |
|
| | nonie napisał/a: | | i zastanawiam się, czy golicie maszynką (zwykłą Polsilver) czy maszynką do włosów będzie lepiej? Nie wiem właśnie czy zwykłą nie będzie piekło... |
stary radze ci nie golic sie maszynka do wlosow po pierwsze dlategop ze pozniej jest tragedia jak odrastaj, a po drugie sprobuj ogolic maszynka do wlosow jajka %-) ja radze zwykla jednorazowke z jakims paskiem nawilzajacym ;D gladko szybko i przyjemnie (dla mnei na jakies 3 dni bo pozneij odrastaja i jest nieprzyjemnie ) | |
| |
 |
piter13 Wiek: 33 Dołączył: 21 Cze 2008 Posty: 23 Skąd: z daleka | Wysłany: Sob 21 Cze, 2008 |
|
| no to odrastanie najgorsze ja raz goliłem co 2 dni i bardzo fajnie sie czułem ^_^ potem jakoś to zaniechałem i tak raz na 1,5 tygodnia | |
| |
 |
David1987 
Dołączył: 01 Cze 2006 Posty: 17 Skąd: Olsztyn | Wysłany: Nie 22 Cze, 2008 |
|
| ja gole ze 2 razy w tygodniu, fajna sprawa. Dziewczyna bardziej się to podoba | |
| |
 |
maro_ Dołączył: 22 Cze 2008 Posty: 1 Skąd: Kraków | Wysłany: Nie 22 Cze, 2008 |
|
| A czy próbował ktoś jakiś innych sposobów niż maszynka?Nie wiecie czy niema jakiś przeciwskazań do np. depilacji woskiem?Moja pani chodzi do kosmetyczki depilować cipeczkę, i fakt faktem ok 3 tygodni gładziutka, namawia mnie żebym też poszedł...
Co o tym myślicie?Najbardziej mnie interesuje czy niema jakiś przeciwskazań!!! | |
| |
 |
nonie Dołączył: 04 Maj 2008 Posty: 63 Skąd: stad | Wysłany: Nie 22 Cze, 2008 |
|
| Ja mam zamiar ogolić ale zastanawiam się jak się do tego zabrać. Kolega mówił, że jakieś krosty mu wyskoczyły po goleniu (w okolicach wzgórka łonowego i brzucha), a mi zależy na tym, żeby to ładnie wyglądało.
Druga sprawa, ciąć maszynką do golenia, strzyżenia czy jak ;p
3. Jakieś kremy depilacyjne?
4. Co z owłosieniem na tyłku, bo też chciałbym ładnie to wydepilować. | |
| |
 |
sendor Dołączył: 06 Lip 2006 Posty: 143 Skąd: z nikad :P | Wysłany: Pon 23 Cze, 2008 |
|
| | nonie napisał/a: | Druga sprawa, ciąć maszynką do golenia, strzyżenia czy jak ;p
3. Jakieś kremy depilacyjne?
4. Co z owłosieniem na tyłku, bo też chciałbym ładnie to wydepilować. |
ja polecam jednorazowke normlna do golenia ale z tych lepsiejszych nie bic-a zółtego krem depilacyjny moze byc, ja uzywa normlanej pianki/kremu do golenia, polecam zrobic tak wez goraca kapiel, wtedy skora sie rozluzni wrzuc do wody maszynke do golenia (wtedy mnie nie zacina w ogole) pozniej wychodzisz smarujesz kremem badz pianka i jedziesz rowno maszynka jak tylko czujesz ze pianki brakuej to smarujesz jeszcze raz i znow jedziesz maszynka caly sprzet.
a co do golenia tylka nie polecam, pomimo zachowania wszystkich mozliwych srodkow ostroznosci dobrego nawilzenia i rozluznienia skory dostalem potwornego podraznienia skory na 3 dzien od golenia nie moglem siedziec centralnie moja d.... wygladala jak biedronka ja sie za to juz nie zabieram | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
Julcio 
Wiek: 45 Dołączył: 18 Maj 2007 Posty: 201 Skąd: UK | Wysłany: Pon 23 Cze, 2008 |
|
| | sendor napisał/a: | a co do golenia tylka nie polecam, pomimo zachowania wszystkich mozliwych srodkow ostroznosci dobrego nawilzenia i rozluznienia skory dostalem potwornego podraznienia skory na 3 dzien od golenia nie moglem siedziec centralnie moja d.... wygladala jak biedronka ja sie za to juz nie zabieram |
to nie zawsze musi tak być. Ja golę swoją pupę regularnie i żadne krostki mi nie wychodzą, więc może tak raz miałeś albo nie wiem sam co.
A ogolona pupa wygląda bardzo seksi i wtedy twoja Pani/Pan może mieć ochotę na pieszczenie jej
Pozdrawiam | _________________ Julcio pozdrawia | |
| |
 |
piter13 Wiek: 33 Dołączył: 21 Cze 2008 Posty: 23 Skąd: z daleka | Wysłany: Pon 23 Cze, 2008 |
|
| moja siostra pracuje w farmie piękności(na recepcji ) i regularnie przychodzą do nich faceci, którzy umawiają się na dogłębną depilację woskiem | |
| |
 |
| |