Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Depilacja moszny
Autor Wiadomość
kapcius 

Wysłany: Sro 09 Kwi, 2008   

a jak objade maszynka nogi to odrosna gorsze? bo mi kurde przeszkadzaja za duze kudly, ohyda

bene

kapcius napisał/a:
a jak objade maszynka nogi to odrosna gorsze? bo mi kurde przeszkadzaja za duze kudly, ohyda

facet jestes ;) , wiec po co golic nogi? Ja Ci szczerze to odradzam, bo potem różnie mogą na to reagowac kobiety. Ale, it's your choice

Dołohov 

Masz mocno owłosione nogi znaczy że masz dużo testosteronu a co za tym idzie jesteś zdrowym facetem ;) Panienki lubą facetów ociekających testosteronem ;)

penis.com.pl
viamax
piokra

Wysłany: Czw 17 Kwi, 2008   

pachy systematycznie na 0, penis i jadra rowniez ale tak co 2 tyg. takze troche zarosnac zdaza ale tak lubie ...... natomiast nogi klatka i brzuch nigdy chyba dziko bym sie czul bez wloskow bynajmiej niesprobuje :)

nonie 

Wysłany: Nie 04 Maj, 2008   

Ja mam pytanie, bo też probuję się ładnie podgolić (tym bardziej, że zbliża się sezon wakacyjny - baseny i te sprawy) i zastanawiam się, czy golicie maszynką (zwykłą Polsilver) czy maszynką do włosów będzie lepiej? Nie wiem właśnie czy zwykłą nie będzie piekło...

..::ANDI::.. 

Dołohov napisał/a:
Masz mocno owłosione nogi znaczy że masz dużo testosteronu a co za tym idzie jesteś zdrowym facetem ;) Panienki lubą facetów ociekających testosteronem ;)

Hehe... No to ładnie... właśnie dowiedziałem się, że można ze mnie wyciskać testosteron...
Ja golę pachy na 0 systematycznie, penis i jadra również, ale tak co 2-3 tygodnie....

Hubertttus 

Nonie moja rada odnośnie golenia ,jeśli chcesz na bardzo gładziutko to polsilverem ale musisz mięć swiadomość ze krutko zgolony włos może schować sie pod skóre i później mając kłopoty z prześćciem przez skore wywoła stan zapalny (te swędzące krostki),
jak również mikro uszkodzenia skóry spowoduję nie przyjemne uczucie.Golenie z włosem(a nie pod włos) jak również przycinanie maszynka na b.krótko będzie Cię troszeczkie kłóło ale się wkrótce przyzwyczaisz.Powodzenia.

sendor 

nonie napisał/a:
i zastanawiam się, czy golicie maszynką (zwykłą Polsilver) czy maszynką do włosów będzie lepiej? Nie wiem właśnie czy zwykłą nie będzie piekło...

stary radze ci nie golic sie maszynka do wlosow :P po pierwsze dlategop ze pozniej jest tragedia jak odrastaj, a po drugie sprobuj ogolic maszynka do wlosow jajka %-) :P ja radze zwykla jednorazowke z jakims paskiem nawilzajacym ;D gladko szybko i przyjemnie :D (dla mnei na jakies 3 dni :P bo pozneij odrastaja i jest nieprzyjemnie :P )

piter13 

Wysłany: Sob 21 Cze, 2008   

no to odrastanie najgorsze :) ja raz goliłem co 2 dni i bardzo fajnie sie czułem ^_^ potem jakoś to zaniechałem i tak raz na 1,5 tygodnia

David1987 

Wysłany: Nie 22 Cze, 2008   

ja gole ze 2 razy w tygodniu, fajna sprawa. Dziewczyna bardziej się to podoba ;)

maro_ 

A czy próbował ktoś jakiś innych sposobów niż maszynka?Nie wiecie czy niema jakiś przeciwskazań do np. depilacji woskiem?Moja pani chodzi do kosmetyczki depilować cipeczkę, i fakt faktem ok 3 tygodni gładziutka, namawia mnie żebym też poszedł...
Co o tym myślicie?Najbardziej mnie interesuje czy niema jakiś przeciwskazań!!!

nonie 

Ja mam zamiar ogolić ale zastanawiam się jak się do tego zabrać. Kolega mówił, że jakieś krosty mu wyskoczyły po goleniu (w okolicach wzgórka łonowego i brzucha), a mi zależy na tym, żeby to ładnie wyglądało.

Druga sprawa, ciąć maszynką do golenia, strzyżenia czy jak ;p

3. Jakieś kremy depilacyjne?

4. Co z owłosieniem na tyłku, bo też chciałbym ładnie to wydepilować.

sendor 

Wysłany: Pon 23 Cze, 2008   

nonie napisał/a:
Druga sprawa, ciąć maszynką do golenia, strzyżenia czy jak ;p

3. Jakieś kremy depilacyjne?

4. Co z owłosieniem na tyłku, bo też chciałbym ładnie to wydepilować.

ja polecam jednorazowke normlna do golenia ale z tych lepsiejszych nie bic-a zółtego :P krem depilacyjny moze byc, ja uzywa normlanej pianki/kremu do golenia, polecam zrobic tak wez goraca kapiel, wtedy skora sie rozluzni wrzuc do wody maszynke do golenia (wtedy mnie nie zacina w ogole) pozniej wychodzisz smarujesz kremem badz pianka i jedziesz rowno maszynka jak tylko czujesz ze pianki brakuej to smarujesz jeszcze raz i znow jedziesz maszynka caly sprzet.

a co do golenia tylka nie polecam, pomimo zachowania wszystkich mozliwych srodkow ostroznosci dobrego nawilzenia i rozluznienia skory dostalem potwornego podraznienia skory na 3 dzien od golenia nie moglem siedziec centralnie :P moja d.... wygladala jak biedronka :P ja sie za to juz nie zabieram :P

penis.com.pl
viamax
Julcio 

sendor napisał/a:
a co do golenia tylka nie polecam, pomimo zachowania wszystkich mozliwych srodkow ostroznosci dobrego nawilzenia i rozluznienia skory dostalem potwornego podraznienia skory na 3 dzien od golenia nie moglem siedziec centralnie :P moja d.... wygladala jak biedronka :P ja sie za to juz nie zabieram :P

to nie zawsze musi tak być. Ja golę swoją pupę regularnie i żadne krostki mi nie wychodzą, więc może tak raz miałeś albo nie wiem sam co.
A ogolona pupa wygląda bardzo seksi i wtedy twoja Pani/Pan może mieć ochotę na pieszczenie jej ;)
Pozdrawiam

piter13 

moja siostra pracuje w farmie piękności(na recepcji ;) ) i regularnie przychodzą do nich faceci, którzy umawiają się na dogłębną depilację woskiem :)

Odpowiedz do tematu