m4g1k_ Wiek: 36 Dołączył: 08 Kwi 2007 Posty: 141 Skąd: Podkarpacie | Wysłany: Pon 20 Sie, 2007 |
|
| | BASF napisał/a: | | Napisałem że włosy na całym ciele się rozrastają a nie odrastają - czytaj ze zrozuminiem. |
uwierz, że przeczytałem ze zrozumieniem, a z czystej przekory nawet napisałem odpowiedź biorąc ją z dwóch stron jak człowiekowi pisane jest mieć niewielkie owłosienie, to takie będzie miał, prawda? :>
| BASF napisał/a: | | A miejsca w sieci Ci nie podam, bo chcę Cię uzmysłowić, że jeszcze oprócz internetu istnieją książki i podręczniki. |
taa, spoko, w takim razie podaj mi tytuł podręcznika, wydawnictwo, rok wydania, autora i stronę... werset możesz sobie darować
| BASF napisał/a: | | Chodzi o to, że gdy w jednym miejscu zamiera włos pojawia się on w inym miejscu. Oczywiscie nie musi on być długi i czarny. Równowaga w zdrowym organiźmie jest zachowywana do śmierci. |
równowaga mówisz? Czyli starszym ludziom nadmiar krwi płynący z nieużywanego penisa zostaje dostarczony gdzie? <joke> czy chodzi Ci tylko o równowagę w naszych kochanych kłakach?
| BASF napisał/a: | | Nie mam najmniejszego zamiaru Cię przekonywać, bo do szkoły nikt za Ciebie chodzić nie będzie. |
fakt, wystarczy, że ja jeszcze rok muszę. Może jednak mnie zastąpisz?
pozdro
cały tekst napisany został z czystej przekory, wynikającej z faktu, że niezrozumieliśmy się z BASFem. | _________________ Te świnie chcą żyć ponad normę,
chcą mieć hajsy, tylko cash.
a Ty masz same drobne?-problem!
synek strzeż się-S.O.S
Tego kwiatu jest pół światu,
blond, brunetki, rude - bierz co chcesz!
Tylko nie trać duszy dzieciak i się strzeż,
wiesz?-S.O.S.! | |