Rozpoczynam walke (Andropenisem) |
Autor | Wiadomość |
reststop Dołączył: 27 Maj 2007 Posty: 11 Skąd: poland | Wysłany: Sob 01 Wrz, 2007 |
|
| CZyli najlepiej stosowac andro penisa co drugi dzien ? W sumie wiadomo ze penis tez musi sie regenerowac... | |
| |
 |
Fighter Dołączył: 22 Sie 2006 Posty: 4 | Wysłany: Sob 01 Wrz, 2007 |
|
| Skąd masz informacje, że należy nosić Penimaster’a co drugi dzień? Raczej brzmi to logicznie gdyż nawet mięśnie należy regenerować po treningu. Jednak w dostępnych ebookach pisze, że należy nosić je regularnie i to nawet po 9 godz. Wiec czy twoje informacje pochodzą z pewnego źródła? Pozdrawiam. | |
| |
 |
penisek19 Dołączył: 02 Wrz 2007 Posty: 1 Skąd: polska | Wysłany: Nie 02 Wrz, 2007 |
|
| moze to miec sens ja zauwazylem ze jak nosze urzadzenie w kratke efekt jest lepszy wiec dzien na regeneracje wydaje sie byc potrzebny | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
hardy Wiek: 50 Dołączył: 06 Kwi 2007 Posty: 5 Skąd: Rybnik | Wysłany: Pon 03 Wrz, 2007 |
|
| Witam !
Noszę urządzenie już 1,5 miesiąca , staram się po 7-9 godzin dziennie .Mam pracę "prawie biurową" więc daję radę , najgorsze jest ciągłe wstawanie i siadanie na krzesło , lub jazda samochodem no i oczywiście schylanie się .Trochę zaczyna przeszkadzać-uciskać mnie pasek , ale postanowiłem zmienić go na szelki .
Dodatkowo stosuję tabletki i krem PenisMax , ale to pozostałość po poprzedniej kuracji , "zaraz" się skończą nie dokupuje.No i wniosek z obserwacji : wydaję się ,że coś się dzieje , przerost minimalny , ale pen jakby obszerniejszy i twardszy "już w spoczynku" Na moją logikę to musia dzialać , potrzeba czasu .Powodzenia
[ Dodano: Pon 03 Wrz, 2007 ]
Witam !
Nie wydaje mi się ,że noszenie andro co drugi dzień to dobry pomysł , ponieważ tu chodzi o rozciąganie ....... a nie o rozrost mięsni jak ktoś porównał to do treningu siłowego mięsni .Również nie znalazłem inf. o robieniu przerw w dok. , gdzie to znaleźliście i jakie to powinny być przerwy .
Pozdrawiam | |
| |
 |
derwish Dołączył: 23 Sie 2007 Posty: 17 Skąd: Szczecin | Wysłany: Pon 03 Wrz, 2007 |
|
| Penis jak wiemy sklada sie przedewszystkim z cial jamistych rozciagajac go powodujemy naderwanie tych cial dlatego potrzebujemy 1 dnia przerwy na ich odbudowe (powiekrzenie penisa)...Jezeli nie bedziemy robili przerw w noszeniu to mozemy przemwczyc penisa (obrzek,siniaki itp.) mozna robic przerwy np co 2 dzien nie koniecznie 1na1 ale zaleca sie...tak jak pisalem w wolne dni mozna stosowac kremy. | |
| |
 |
hardy Wiek: 50 Dołączył: 06 Kwi 2007 Posty: 5 Skąd: Rybnik | Wysłany: Pon 03 Wrz, 2007 |
|
| derwish !
skąd masz takie informacje ?? , oraz opierając się na jakich wiadomościach wyrażasz swoją opinię ?? moim zdaniem :
- instrukcja "producenta"-twórcy-lekarzy nie mówi o czymś takim jak noszeni 1-1 , czy 2-1 , mówi o ciągłym noszeniu w trybie standard 9 godzin dziennie ,
- moim zdaniem 9 godzin to 1/3 dnia ( doby ) , więc pozostaje 2/3 doby na tzw. regenerację , być może to jest w zupełnośći wystarczające !! ,
- skąd masz wiedzę , że regenaracja odbywać się powinna np. 24godz. do tego potrzebne są badania kliniczne , statystyki itd.
osobiscie uważam ,że wprowadzanie "własnych" pomysłow przy tego typu "kuracjach" powoduje w najlepszym przypadku zmniejszenie efektów , lub rozciągnięcia ich w czasie .
Pozdrawiam | |
| |
 |
derwish Dołączył: 23 Sie 2007 Posty: 17 Skąd: Szczecin | Wysłany: Wto 04 Wrz, 2007 |
|
| Odpowiem prosto... z doswiadczenia klientow ktorzy go stosuja!!
Wiadomo producenci i "zaufani" lekarze napisza w taki sposob bys jak najszybciej mial efekt badz by czas kuracji nie przerazal....
Oczywiscie jezeli czujesz sie na silach to stosuj tak jak jest napisane... lecz ja polecam taki system.... | |
| |
 |
reststop Dołączył: 27 Maj 2007 Posty: 11 Skąd: poland | Wysłany: Wto 18 Wrz, 2007 |
|
| No i kolejna osoba ktora kupila andro penisa miala informowac o efektach no i... zniknela :p | |
| |
 |
hardy Wiek: 50 Dołączył: 06 Kwi 2007 Posty: 5 Skąd: Rybnik | Wysłany: Wto 18 Wrz, 2007 |
|
| Witam !
Noszę urządzenie prawie 2 m-ce , staram się przez 9 godzin dziennie ( robię 2 przerwy po ok. 30-40 minut ) , muszę powiedzieć ,że jestem już prawie przy pełnym wyciągu ( dokładnie - 1 cm ) i swoboda noszenie staje się troszkię mniej "komfortowa" . Tzn. da się odczuć ,że coś się "nosi" , choć czasem zpominam ,że coś noszę .
Aby mieć komfort noszenie przyjąłem zasadę ,że nie zwiększam wyciągu co 7 dni , lecz np. co 9 dni tak ,aby "sztucznie" nie przyspieszać .Myślę ,że to dobra zasada , bo nie zmniejsza czasu noszenia , troszkę "rozciąga" w czasie , ale myśle ,żę takich rzeczy nie da się "na siłe" przyspieszyć .
Jeżeli chodzi o efekty : coś się dzieje , narazie nie wypowiem się o efektach miarowych , ale powiem ,że widocznym jest "zwiększanie się objętości" członka , w stanie spoczynku jest większy i pokaxniejszy .Podoba mi się to !, tam metoda !
Uważam ,że działa , wymaga czasu , myślę ,że około roku potrzeba na "fajne 2 cm" , cierpliwości też trzeba przy okazji.
Pozdrawiam | |
| |
 |
shrek Wiek: 50 Dołączył: 04 Wrz 2007 Posty: 1 Skąd: slask | Wysłany: Czw 20 Wrz, 2007 |
|
| czesc dolaczylem do klubu andro penisa mam problem czy to normalne ze penis robi sie zimny??? | |
| |
 |
dopawcia Dołączył: 29 Kwi 2007 Posty: 20 | Wysłany: Pią 21 Wrz, 2007 |
|
| ze glowka robi sie zimna to normalne chyba... tylko nie przesadzaj | |
| |
 |
franek-wrz Dołączył: 25 Lis 2007 Posty: 7 Skąd: wawa | Wysłany: Pon 26 Lis, 2007 |
|
| Witam,
Również jestem teraz na kupnie któregoś z tych "super" przyrządów... ale jak widze wszyscy
Panowie zaprzestali pisać o swoich efektach....
Jest już koniec listopada i widze ze już od 2 miesięcy cisza.....
Proszę o podanie efektów (tzn. o ile członek został wydłużony i pogrubiony)
Szczególnie tą prośbę kieruje do założyciela tematu...
Pozdro | |
| |
 |
Mocarz Dołączył: 20 Wrz 2005 Posty: 14 | Wysłany: Sro 05 Gru, 2007 |
|
| temat tego postu to Rozpoczynam Walkę... no to chyba autor postu dał sobie spokój z walką i ją zakończył, chociaż jest jeszcze inna możliwość, urządzenie się sprawdziło, autor zanotował kolosalny wzrost długości i grubości, ale nie chce się tym dzielić, bo to by sprawiło, że wielu facetów stosowałoby to urządzenie i jego duży ptak nie byłby niczym wyjątkowym. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Krzysiek143 Dołączył: 02 Sie 2005 Posty: 1 | Wysłany: Sro 06 Lut, 2008 |
|
| Pod koniec maja sam wyprobuje ta urzadzenie Jestem osoba bardzo wytrwala i systematyczn,wiec mysle,ze cos z tego bedzie | |
| |
 |
Alex123 [Usunięty] | Wysłany: Pią 19 Wrz, 2008 |
|
| Witam Panowie,
a ja noszę te 9 a min. 8 godzin dziennie i u mnie działa... co prawda nie jakieś tam ekstra rezultaty ale jednak...
kupiłem urządzenie pod koniec kwietnia br, zacząłem ostro "jechać" i mmm były problemy... po tej nauce odpocząłem troszkę i zacząłem raz jeszcze wolniej od połowy maja i generalnie stosuję się do tabeli z tą różnicą że wydłużam dni z 10 do 14 a czasem więcej pomiędzy zwiększaniem długości urządzenia i w te dodatkowe dni od 11 w górę podkręcam długość o 0,2cm... zresztą możliwości zależą tak naprawdę od jednostki.
w wakacje w sierpniu miałem przerwę (choroba) i zliczając stosuję około 3,5 miesiąca...
teraz przyrost u mnie na bank 0,7 - 1cm... zależy jak mierzyć, niby nie wiele ale jednak coś.
myślę, że cierpliwych czas wynagradza...
na koniec stosuję te 9 godzin dziennie z przerwami, ok 2godziny i przerwa różnie 30minut czasem godzina.
Pozdrawiam. | |
| |
 |
|