Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Rozpoczynam walke (Andropenisem)
Autor Wiadomość
reststop 

Wysłany: Sob 01 Wrz, 2007   

CZyli najlepiej stosowac andro penisa co drugi dzien ? W sumie wiadomo ze penis tez musi sie regenerowac...

Fighter

Wysłany: Sob 01 Wrz, 2007   

Skąd masz informacje, że należy nosić Penimaster’a co drugi dzień? Raczej brzmi to logicznie gdyż nawet mięśnie należy regenerować po treningu. Jednak w dostępnych ebookach pisze, że należy nosić je regularnie i to nawet po 9 godz. Wiec czy twoje informacje pochodzą z pewnego źródła? Pozdrawiam.

penisek19 

Wysłany: Nie 02 Wrz, 2007   

moze to miec sens ja zauwazylem ze jak nosze urzadzenie w kratke efekt jest lepszy wiec dzien na regeneracje wydaje sie byc potrzebny

penis.com.pl
penilarge krem
hardy 

Wysłany: Pon 03 Wrz, 2007   

Witam !
Noszę urządzenie już 1,5 miesiąca , staram się po 7-9 godzin dziennie .Mam pracę "prawie biurową" więc daję radę :) , najgorsze jest ciągłe wstawanie i siadanie na krzesło , lub jazda samochodem :) no i oczywiście schylanie się .Trochę zaczyna przeszkadzać-uciskać mnie pasek , ale postanowiłem zmienić go na szelki :) .
Dodatkowo stosuję tabletki i krem PenisMax , ale to pozostałość po poprzedniej kuracji , "zaraz" się skończą nie dokupuje.No i wniosek z obserwacji : wydaję się ,że coś się dzieje , przerost minimalny , ale pen jakby obszerniejszy i twardszy "już w spoczynku" Na moją logikę to musia dzialać , potrzeba czasu .Powodzenia

[ Dodano: Pon 03 Wrz, 2007 ]
Witam !
Nie wydaje mi się ,że noszenie andro co drugi dzień to dobry pomysł , ponieważ tu chodzi o rozciąganie ....... a nie o rozrost mięsni jak ktoś porównał to do treningu siłowego mięsni .Również nie znalazłem inf. o robieniu przerw w dok. , gdzie to znaleźliście i jakie to powinny być przerwy .
Pozdrawiam

derwish 

Penis jak wiemy sklada sie przedewszystkim z cial jamistych rozciagajac go powodujemy naderwanie tych cial dlatego potrzebujemy 1 dnia przerwy na ich odbudowe (powiekrzenie penisa)...Jezeli nie bedziemy robili przerw w noszeniu to mozemy przemwczyc penisa (obrzek,siniaki itp.) mozna robic przerwy np co 2 dzien nie koniecznie 1na1 ale zaleca sie...tak jak pisalem w wolne dni mozna stosowac kremy.

hardy 

derwish !
skąd masz takie informacje ?? , oraz opierając się na jakich wiadomościach wyrażasz swoją opinię ?? moim zdaniem :
- instrukcja "producenta"-twórcy-lekarzy nie mówi o czymś takim jak noszeni 1-1 , czy 2-1 , mówi o ciągłym noszeniu w trybie standard 9 godzin dziennie ,
- moim zdaniem 9 godzin to 1/3 dnia ( doby ) , więc pozostaje 2/3 doby na tzw. regenerację , być może to jest w zupełnośći wystarczające !! ,
- skąd masz wiedzę , że regenaracja odbywać się powinna np. 24godz. do tego potrzebne są badania kliniczne , statystyki itd.

osobiscie uważam ,że wprowadzanie "własnych" pomysłow przy tego typu "kuracjach" powoduje w najlepszym przypadku zmniejszenie efektów , lub rozciągnięcia ich w czasie .

Pozdrawiam

derwish 

Wysłany: Wto 04 Wrz, 2007   

Odpowiem prosto... z doswiadczenia klientow ktorzy go stosuja!!
Wiadomo producenci i "zaufani" lekarze napisza w taki sposob bys jak najszybciej mial efekt badz by czas kuracji nie przerazal....
Oczywiscie jezeli czujesz sie na silach to stosuj tak jak jest napisane... lecz ja polecam taki system....

reststop 

Wysłany: Wto 18 Wrz, 2007   

No i kolejna osoba ktora kupila andro penisa miala informowac o efektach no i... zniknela :p

hardy 

Wysłany: Wto 18 Wrz, 2007   

Witam !
Noszę urządzenie prawie 2 m-ce , staram się przez 9 godzin dziennie ( robię 2 przerwy po ok. 30-40 minut ) , muszę powiedzieć ,że jestem już prawie przy pełnym wyciągu ( dokładnie - 1 cm ) i swoboda noszenie staje się troszkię mniej "komfortowa" . Tzn. da się odczuć ,że coś się "nosi" , choć czasem zpominam ,że coś noszę :-) .
Aby mieć komfort noszenie przyjąłem zasadę ,że nie zwiększam wyciągu co 7 dni , lecz np. co 9 dni tak ,aby "sztucznie" nie przyspieszać .Myślę ,że to dobra zasada , bo nie zmniejsza czasu noszenia , troszkę "rozciąga" w czasie , ale myśle ,żę takich rzeczy nie da się "na siłe" przyspieszyć .
Jeżeli chodzi o efekty : coś się dzieje :-) , narazie nie wypowiem się o efektach miarowych , ale powiem ,że widocznym jest "zwiększanie się objętości" członka , w stanie spoczynku jest większy i pokaxniejszy :-) .Podoba mi się to !, tam metoda !
Uważam ,że działa , wymaga czasu , myślę ,że około roku potrzeba na "fajne 2 cm" , cierpliwości też trzeba przy okazji.
Pozdrawiam

shrek 

Wysłany: Czw 20 Wrz, 2007   

czesc dolaczylem do klubu andro penisa mam problem czy to normalne ze penis robi sie zimny???

dopawcia

Wysłany: Pią 21 Wrz, 2007   

ze glowka robi sie zimna to normalne chyba... tylko nie przesadzaj ;)

franek-wrz 

Wysłany: Pon 26 Lis, 2007   

Witam,
Również jestem teraz na kupnie któregoś z tych "super" przyrządów... ale jak widze wszyscy
Panowie zaprzestali pisać o swoich efektach....

Jest już koniec listopada i widze ze już od 2 miesięcy cisza.....

Proszę o podanie efektów (tzn. o ile członek został wydłużony i pogrubiony)
Szczególnie tą prośbę kieruje do założyciela tematu...

Pozdro

Mocarz

Wysłany: Sro 05 Gru, 2007   

temat tego postu to Rozpoczynam Walkę... no to chyba autor postu dał sobie spokój z walką i ją zakończył, chociaż jest jeszcze inna możliwość, urządzenie się sprawdziło, autor zanotował kolosalny wzrost długości i grubości, ale nie chce się tym dzielić, bo to by sprawiło, że wielu facetów stosowałoby to urządzenie i jego duży ptak nie byłby niczym wyjątkowym.

penis.com.pl
andropenis
Krzysiek143

Wysłany: Sro 06 Lut, 2008   

Pod koniec maja sam wyprobuje ta urzadzenie :) Jestem osoba bardzo wytrwala i systematyczn,wiec mysle,ze cos z tego bedzie

Alex123
[Usunięty]

Wysłany: Pią 19 Wrz, 2008   

Witam Panowie,

a ja noszę te 9 a min. 8 godzin dziennie i u mnie działa... co prawda nie jakieś tam ekstra rezultaty ale jednak...
kupiłem urządzenie pod koniec kwietnia br, zacząłem ostro "jechać" i mmm były problemy... po tej nauce odpocząłem troszkę i zacząłem raz jeszcze wolniej od połowy maja i generalnie stosuję się do tabeli z tą różnicą że wydłużam dni z 10 do 14 a czasem więcej pomiędzy zwiększaniem długości urządzenia i w te dodatkowe dni od 11 w górę podkręcam długość o 0,2cm... zresztą możliwości zależą tak naprawdę od jednostki.
w wakacje w sierpniu miałem przerwę (choroba) i zliczając stosuję około 3,5 miesiąca...
teraz przyrost u mnie na bank 0,7 - 1cm... zależy jak mierzyć, niby nie wiele ale jednak coś.
myślę, że cierpliwych czas wynagradza...
na koniec stosuję te 9 godzin dziennie z przerwami, ok 2godziny i przerwa różnie 30minut czasem godzina.

Pozdrawiam.

Odpowiedz do tematu