Mój obrzezany penis do oceny |
Autor | Wiadomość |
juansto Dołączył: 10 Cze 2020 Posty: 619 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pon 17 Mar, 2025 |
|
| Troyd napisał/a: | https://static.jpg.pl/static/photos/930/930335/24db6fd09281c375fe23a0758c106228_normal.jpg |
Zajebista faja | |
| |
 |
Łili Dołączył: 28 Mar 2022 Posty: 93 Skąd: Polska- Dolnyśląsk | Wysłany: Pon 17 Mar, 2025 |
|
| Nowe zdjęcia, w spoczynku
link do zdjęć
Prawie rok po obrzezaniu całkowitym | _________________ Pozdrawiam
Łili | |
| |
 |
czarn Dołączył: 22 Wrz 2023 Posty: 100 Skąd: Warszawa | Wysłany: Wto 18 Mar, 2025 |
|
| Łili napisał/a: | Nowe zdjęcia, w spoczynku
link do zdjęć
Prawie rok po obrzezaniu całkowitym |
NO jak dla mnie super. I ogólnie jakie masz wrażenia? Czy nie załowałeś nigdy, ze zdecydowałeś się na całkowite a nie częściowe?
Czy wrażliwość z czasem po obrzezaniu staje się mniejsza? | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Łili Dołączył: 28 Mar 2022 Posty: 93 Skąd: Polska- Dolnyśląsk | Wysłany: Wto 18 Mar, 2025 |
|
| czarn napisał/a: | Łili napisał/a: | Nowe zdjęcia, w spoczynku
link do zdjęć
NO jak dla mnie super. I ogólnie jakie masz wrażenia? Czy nie załowałeś nigdy, ze zdecydowałeś się na całkowite a nie częściowe?
Czy wrażliwość z czasem po obrzezaniu staje się mniejsza? |
Wrażenia super, główka cały czas odsłonięta więc jest mega. Żałuję że szybciej na ten zabieg się nie zdecydowałem. Cieszę się że wybrałem obrzezanie całkowite a nie częściowe bo nie muszę męczyć się z napletkiem.
Wrażliwość jest taka sama jak przed zabiegiem więc jest git. | _________________ Pozdrawiam
Łili | |
| |
 |
juansto Dołączył: 10 Cze 2020 Posty: 619 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pon 24 Mar, 2025 |
|
| Super, ze się podoba. widziałem foty i moim zdaniem również super robota.
Ogolnie wiele osób chwaili sobie zmniejszenie wrażliwości główki po zabiegu, z uwagi na to, ze mogą dłużej wytrzymać w trakie stosunku i ogólnie stosunek jest dłuższy | |
| |
 |
Łili Dołączył: 28 Mar 2022 Posty: 93 Skąd: Polska- Dolnyśląsk | Wysłany: Pon 24 Mar, 2025 |
|
| juansto napisał/a: | Super, ze się podoba. widziałem foty i moim zdaniem również super robota.
Ogolnie wiele osób chwaili sobie zmniejszenie wrażliwości główki po zabiegu, z uwagi na to, ze mogą dłużej wytrzymać w trakie stosunku i ogólnie stosunek jest dłuższy |
Ogólnie u mnie nie ma zmniejszenia wrażliwości główki po zabiegu i stosunek nie jest długi, nic to nie zmieniło więc chyba to trochę mit i wszystko siedzi w głowie 😅 | _________________ Pozdrawiam
Łili | |
| |
 |
fenis Dołączył: 14 Kwi 2014 Posty: 463 Skąd: warszawa | Wysłany: Wto 25 Mar, 2025 |
|
| Łili napisał/a: | juansto napisał/a: | Super, ze się podoba. widziałem foty i moim zdaniem również super robota.
Ogolnie wiele osób chwaili sobie zmniejszenie wrażliwości główki po zabiegu, z uwagi na to, ze mogą dłużej wytrzymać w trakie stosunku i ogólnie stosunek jest dłuższy |
Ogólnie u mnie nie ma zmniejszenia wrażliwości główki po zabiegu i stosunek nie jest długi, nic to nie zmieniło więc chyba to trochę mit i wszystko siedzi w głowie 😅 |
No coś takiego wymaga chyba czasu. Ale sam fiutek wyglada naprawdę spoko | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5623 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sro 26 Mar, 2025 |
|
link do zdjęć
Wygląda bardzo dobrze, nie widać żadnych śladów po zabiegu | |
| |
 |
Dekarion Dołączył: 03 Lip 2020 Posty: 328 Skąd: Zabrze | Wysłany: Pią 28 Mar, 2025 |
|
link do zdjęć
Idealnie wykonany zabieg, gratuluję. | |
| |
 |
dkbb Dołączył: 17 Sie 2020 Posty: 551 Skąd: Toruń | Wysłany: Wto 01 Kwi, 2025 |
|
link do zdjęć
ekstra! | |
| |
 |
Ancymon Wiek: 39 Dołączył: 10 Kwi 2021 Posty: 744 Skąd: Cz-wa | Wysłany: Sro 30 Kwi, 2025 |
|
| Świetnie się prezentuje! | |
| |
 |
|