Mam dość |
Autor | Wiadomość |
Tom96 Wiek: 28 Dołączył: 13 Lis 2022 Posty: 50 Skąd: Łódź | Wysłany: Sob 08 Cze, 2024 |
|
| Niestety jestem
[ Dodano: Nie 09 Cze, 2024 ]
Jeśli chcecie więcej informacji o mnie to mogę napisać więcej o sobie dlaczego nie chcę żyć | |
| |
 |
Dekarion Dołączył: 03 Lip 2020 Posty: 329 Skąd: Zabrze | Wysłany: Wto 25 Cze, 2024 |
|
| Napisz, bo moim zdaniem wcale nie jest tak źle | |
| |
 |
Tom96 Wiek: 28 Dołączył: 13 Lis 2022 Posty: 50 Skąd: Łódź | Wysłany: Wto 25 Cze, 2024 |
|
| Nie mam pracy przyjaciół nie mogę wychodzić z domu jeździć samochodem uprawiać sex jestem niepełnosprawny w stopniu znacznym zdiagnozowano zaburzenia schizotypowe a od tego roku jestem badany na autyzm głównie całymi dniami siedzę zamknięty w celi nocami męczę się z wypróżnieniami nie mam matury już bym był po studiach mieszkam sam z matką ona też nie może pracować przez ze mnie bo musi się mną opiekować jestem też wstrętny z wyglądu mam do kitu twarz wystający brzuch piersi krzywą klatkę piersiową okropnego penisa z jądrami codziennie źle się czuję fizycznie i psychicznie wszystko mnie dobija 28lat poszło się walić nie chcę już dłużej cierpieć jestem chory brzydki głupi
[ Dodano: Wto 25 Cze, 2024 ]
kolejne lato i jak każdą porę roku będę się kisił w celi teraz jeszcze bardziej bo będzie gorąco i duszno a możliwości na klimatyzację nie mamy okien też nie otwieram ponieważ nie chcę żeby do celi weszły robale owady i źle się czuję jak słyszę ludzi | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
juansto Dołączył: 10 Cze 2020 Posty: 623 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sro 26 Cze, 2024 |
|
| Ale jesteś niepełnosprawny w sensie fizycznym? Nie mozesz wychodzić z domu? | |
| |
 |
Tom96 Wiek: 28 Dołączył: 13 Lis 2022 Posty: 50 Skąd: Łódź | Wysłany: Sro 26 Cze, 2024 |
|
| Niepełnosprawność mam z powodu zaburzeń schizotypowych Mogę chodzić ale Wychodzę z matką do sklepu lekarza sam z domu nie wychodzę nawet jak z nią jestem na zewnątrz to źle się czuję
[ Dodano: Wto 09 Lip, 2024 ]
Przykro że nikt nie chce mi pomóc | |
| |
 |
|