Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Mam dość
Autor Wiadomość
Tom96 

Wysłany: Sob 08 Cze, 2024   

Niestety jestem

[ Dodano: Nie 09 Cze, 2024 ]
Jeśli chcecie więcej informacji o mnie to mogę napisać więcej o sobie dlaczego nie chcę żyć

Dekarion 

Wysłany: Wto 25 Cze, 2024   

Napisz, bo moim zdaniem wcale nie jest tak źle

Tom96 

Wysłany: Wto 25 Cze, 2024   

Nie mam pracy przyjaciół nie mogę wychodzić z domu jeździć samochodem uprawiać sex jestem niepełnosprawny w stopniu znacznym zdiagnozowano zaburzenia schizotypowe a od tego roku jestem badany na autyzm głównie całymi dniami siedzę zamknięty w celi nocami męczę się z wypróżnieniami nie mam matury już bym był po studiach mieszkam sam z matką ona też nie może pracować przez ze mnie bo musi się mną opiekować jestem też wstrętny z wyglądu mam do kitu twarz wystający brzuch piersi krzywą klatkę piersiową okropnego penisa z jądrami codziennie źle się czuję fizycznie i psychicznie wszystko mnie dobija 28lat poszło się walić nie chcę już dłużej cierpieć jestem chory brzydki głupi

[ Dodano: Wto 25 Cze, 2024 ]
kolejne lato i jak każdą porę roku będę się kisił w celi teraz jeszcze bardziej bo będzie gorąco i duszno a możliwości na klimatyzację nie mamy okien też nie otwieram ponieważ nie chcę żeby do celi weszły robale owady i źle się czuję jak słyszę ludzi

penis.com.pl
viamax
juansto 

Wysłany: Sro 26 Cze, 2024   

Ale jesteś niepełnosprawny w sensie fizycznym? Nie mozesz wychodzić z domu?

Tom96 

Wysłany: Sro 26 Cze, 2024   

Niepełnosprawność mam z powodu zaburzeń schizotypowych Mogę chodzić ale Wychodzę z matką do sklepu lekarza sam z domu nie wychodzę nawet jak z nią jestem na zewnątrz to źle się czuję

[ Dodano: Wto 09 Lip, 2024 ]
Przykro że nikt nie chce mi pomóc :cry: :cry: :cry:

Odpowiedz do tematu