na pierwszy ogien ! :P |
Autor | Wiadomość |
Juur 
Wiek: 38 Dołączył: 19 Gru 2006 Posty: 56 Skąd: A Ty? | Wysłany: Pon 01 Sty, 2007 |
|
| ja sobie pozwole napisac:)
172 brunetka, krecone włoski, zgrabna, pełne usta, cycuszki takie srednie:),
Fajny charakter, nosek zgrabniutki, długie nozki, piekny usmiech, zgrabna pupcia, myszka wygolona | _________________ kobiety zawsze postawią na swoim, bo maja piersi. nie ważne duże czy małe,
sam fakt ich posiadania oznacza, że stoja na wygranych pozycjach..... | |
| |
 |
Alex-sex 
Wiek: 33 Dołączył: 07 Kwi 2007 Posty: 430 Skąd: Mars | Wysłany: Nie 08 Kwi, 2007 |
|
| 170, ciemny bląd, duże C, opalona, ale nie mocno, duze niebieskie oczy, pelne usta,/ charakter: zabawna, przebojowa, kochana, zwalowa, madra | _________________ The One That Got Away. | |
| |
 |
Fazik8 Dołączył: 11 Kwi 2007 Posty: 19 | Wysłany: Pon 16 Kwi, 2007 hmmmmmmmm....... |
|
| ciemna blondyneczka.... ...zielone oczy... ...boskie opalone ciałko... ..delikatne rączki.... ...165cm wzrostu.. ..zgrabny i figlarny uśmiech... ......piersi...hmm...ok 80C...... ..białe ząbki..... ...subtelnie spięte włoski... ....delikatny i podniecający głosik...a w łóżku --- namiętna i wrażliwa kotka..............ooooooo....to opis mojej żony!!!
Heun1f.gif
|
 |
Plik ściągnięto 193 raz(y) 45,57 KB |
| |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Fantom17 Dołączył: 15 Lut 2006 Posty: 235 | Wysłany: Sob 12 Maj, 2007 |
|
| okolo 160cm wzrostu,piersi duze jak na taka mala osobke przy tym bardzo zgrabna,wloski ciemny blond takie troche za ramiona,zeby ma bielutkie i ogolnie jej buzia to dla mnie wyglada jak milion dolarow! muszelki jeszcze nie widzialem ale spokojnie,powoli mysle ze do tego etapu tez dojdziemy. Co do charakteru to jest to dziewczyna "do rany przyłoz" ktora akceptuje moje wady i z ktora sie moge napic piwka,poprostu prze super;p
PEACE | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Czw 09 Sie, 2007 |
|
| [quote="Fantom17"]ktora akceptuje moje wady i z ktora sie moge napic piwka,poprostu prze super;p [/quote] - o kur...a Chciałbym mieć taką dziewczynę Przecież to jak kumpel Moje byłe nie lubiły piwa i nie lubiły jak ja piłem... :/ | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Nie 12 Sie, 2007 |
|
| jak można nie lubić piwka?
staram sie go dużo nie pić bo brzuszek od tego rośnie ale bardzo lubię szczególnie zimnego Lecha, Carlsberga albo Heinekena mmmm
a facet to nie lubie jak przesadza ale mam szczęście że moi faceci to nie alkoholicy | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
roojek Dołączył: 16 Wrz 2007 Posty: 27 Skąd: Rojno | Wysłany: Sob 15 Gru, 2007 |
|
| Moja Kropelka jest maleńka (150cm), drobna z jasnorydymi włosami i oczami nieokreślonego koloru Figurę ma zgrabną aczkolwiek nie jest szczupła. Jest cierpliwa i kochana. Baardzo mi się podoba | |
| |
 |
mac_2010 Dołączył: 06 Paź 2007 Posty: 7 Skąd: Tychy | Wysłany: Sro 02 Sty, 2008 |
|
| Witam Wszystkich!
Moje kochanie jest poprostu super. Blondynka, 163cm, 50kg, duży jędrny biust a do tego jest bardzo inteligentna i śliczna...
Nie bede ukrywał, ze mam kim się chwalic!! | |
| |
 |
mirek18 Wiek: 36 Dołączył: 27 Gru 2007 Posty: 72 Skąd: nowa ruda | Wysłany: Czw 03 Sty, 2008 |
|
| nie jesteśmy razem ale jesteśmy dość blisko
150cm wzrostu
gragla pupa
chuda ale nie anorektyczka (jest za co zlapac)
piersi C 80 albo juz sie zalcizja do D (nie umiem tego dokladnie okreslic)
myszka wygolona (taka ladniutka )
blond wloski do ramion
pare slicznych piegow na busce
maly nosek
oczka niebieskie
sliczne namietne usteczka
to to by bylo na tyle | _________________ prawdziwy sajanin nie robi dwa razy tych samych blędoów | |
| |
 |
PinkRose Dołączyła: 24 Sty 2008 Posty: 52 Skąd: buch | Wysłany: Czw 24 Sty, 2008 |
|
| Pozwolę sobie podsumować =D
Panowie, lubicie laseczki niższe od was, kolor włosów zazwyczaj nie gra roli, oczy przeciętnie tez...
Biust miedzy średnim a dużym, pupa lepiej okrągła, figura niezbyt chuda.
Hmm, cieszę się że na świecie jest tyle normalnych facetów! Jak właczam tv i widzę stereotypy - krew mnie zalewa!
Oj kochani mężczyźni ! =D | |
| |
 |
CeTeReL Dołączył: 31 Gru 2006 Posty: 4 Skąd: Skądinąd | Wysłany: Pią 25 Sty, 2008 |
|
| W sumie to mógłbym Ją wpisać w dziale Wymarzone/Wymarzeni, bo taka właśnie jest ale skoro jest żywą osóbką, opiszę Ją tutaj
Wzrost - 162 cm
Waga - who cares? najważniejsze że nie widać kości ostatnio zaczęła sie odchudzać, a ja ustaliłem jej granicę poniżej której nie chce żeby chudła
Włosy - brunetka; śliczne kręcone i gęste włosy; jakby tego było mało - pięknie pachną
Oczka - ciemno-niebieskie; zawsze "uśmiechnięte"
Dłonie - zadbane i idealnie pasujące do moich
Usta i nos - malutkie i zabawnie wyglądające
Brzuch - troszeczkę odstający od pasa z fajnym "wzniesieniem" tuż pod pępkiem - jest sie do czego przytulić (błaski brzuch= )
Stopy - prześliczne; takie moje małe zboczenie
Tyłek - niemały czasem po przebudzeniu gdy Ona jeszcze śpi to pierwsze co robię to łapię Ją za tyłek i dopiero jak go wyściskam, budzę ją
Tyle | |
| |
 |
|