Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Rozmowy Ojciec-Syn
Autor Wiadomość
Shnitzel 

Wysłany: Wto 09 Mar, 2010   

mam wrażenie ze w temacie już wszystko zostało powiedziane i zaczyna on się kręcić po próżnicy.

potacie 

Wysłany: Pon 22 Mar, 2010   

Ja z ojcem zawsze miałem dobry kontakt, bo wychował mnie sam. Widok jego nagiego ciała mnie nie dziwił. Był szczery i zawsze rozmawialiśmy o "tych sprawach". Pytał się czy nie mam żadnego problemu, kontrolował mojego penisa. Jak miałem problem ze ściągnięciem napletka w młodości, to poprostu mu o tym powiedziałem, a on pokazał jak to się robi. Cieszę się, że mam z nim tak dobry kontakt.

grabs 

Wysłany: Nie 11 Kwi, 2010   

tylko pozazdroscic... w moim domu nagosc to tabu... nawet juz jako nastolatek... ostatnie nascie.. nigdy nie rozmawialem z ojcem na taki temat... co dopiero aby mi cos pokazywal... . Do niedawna wstydzielem sie nagosci... swojego ciala.. wsrod innych mezczyzn... uwazam ze ojciec powinien byc jak przyjaciel i rozmawiac o takich rzeczach z synem, jak Twoj.

penis.com.pl
penilarge krem
eek 

Wysłany: Nie 02 Mar, 2014   

grabs napisał/a:
uwazam ze ojciec powinien byc jak przyjaciel i rozmawiac o takich rzeczach z synem, jak Twoj.

----------

adam2000 

Wysłany: Pon 17 Mar, 2014   

Cytat:
mam dokładnie to samo :/

eek 

Wysłany: Sro 02 Kwi, 2014   

a kogo cytowales?

men1995 

Wysłany: Pią 13 Lut, 2015   

Ja rozmawiałem ze starszym o sprawach męsko-męskich i nie było żadnego skrępowania :)
Akurat miałem wtedy 16 lat i dowiedział się, że mam dziewczynę z którą już spałem :P poruszył temat zabezpieczenia, ogólnie w żartach zaczął rozmowę poprzez pytanie czy mi staje :D
Pytał czy wale konia (oczywiście powiedziałem bez skrępowania, że tak:) )
jak chodziliśmy obaj na basen to wydarzyła się sytuacja, że oczywiście ptak zaczął stawać (był już w pół wzwodzie) a że noszę slipy i było mu ciasno to wyskoczył bokiem :lol: mimo wszystko razem mieliśmy ubaw :)
była rozmowa o zaroście i owłosieniu :P (pamiętam, że dość szybko zarosły mi nogi, pachy i oczywiście jaja :P ) a w wieku 16 lat pojawiła się długo oczekiwana tzw. ścieżka do leszka (pasek włosów od pępka do ptaka) i oczywiście również się pochwaliłem przed starszym, że syn robi się coraz bardziej męski :mrgreen: :lol:

Odpowiedz do tematu