| Rozmowy Ojciec-Syn |
| Autor | Wiadomość |
Shnitzel Wiek: 38 Dołączył: 26 Lip 2009 Posty: 456 Skąd: Podstolica | Wysłany: Wto 09 Mar, 2010 |
|
| | mam wrażenie ze w temacie już wszystko zostało powiedziane i zaczyna on się kręcić po próżnicy. | _________________ TereFere. | |
| |
 |
potacie Wiek: 29 Dołączył: 27 Lip 2009 Posty: 26 Skąd: Wawa | Wysłany: Pon 22 Mar, 2010 |
|
| | Ja z ojcem zawsze miałem dobry kontakt, bo wychował mnie sam. Widok jego nagiego ciała mnie nie dziwił. Był szczery i zawsze rozmawialiśmy o "tych sprawach". Pytał się czy nie mam żadnego problemu, kontrolował mojego penisa. Jak miałem problem ze ściągnięciem napletka w młodości, to poprostu mu o tym powiedziałem, a on pokazał jak to się robi. Cieszę się, że mam z nim tak dobry kontakt. | |
| |
 |
grabs Wiek: 36 Dołączył: 21 Maj 2009 Posty: 5 Skąd: Slupsk | Wysłany: Nie 11 Kwi, 2010 |
|
| | tylko pozazdroscic... w moim domu nagosc to tabu... nawet juz jako nastolatek... ostatnie nascie.. nigdy nie rozmawialem z ojcem na taki temat... co dopiero aby mi cos pokazywal... . Do niedawna wstydzielem sie nagosci... swojego ciala.. wsrod innych mezczyzn... uwazam ze ojciec powinien byc jak przyjaciel i rozmawiac o takich rzeczach z synem, jak Twoj. | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
eek 
Dołączył: 05 Mar 2013 Posty: 10 Skąd: stamtąd | Wysłany: Nie 02 Mar, 2014 |
|
| | grabs napisał/a: | | uwazam ze ojciec powinien byc jak przyjaciel i rozmawiac o takich rzeczach z synem, jak Twoj. |
---------- | | | |
| |
 |
adam2000 Dołączył: 19 Cze 2012 Posty: 38 Skąd: wawa | Wysłany: Pon 17 Mar, 2014 |
|
| | mam dokładnie to samo :/ | |
| |
 |
eek 
Dołączył: 05 Mar 2013 Posty: 10 Skąd: stamtąd | Wysłany: Sro 02 Kwi, 2014 |
|
| | a kogo cytowales? | |
| |
 |
men1995 Wiek: 30 Dołączył: 08 Maj 2013 Posty: 74 Skąd: Szczecin | Wysłany: Pią 13 Lut, 2015 |
|
| Ja rozmawiałem ze starszym o sprawach męsko-męskich i nie było żadnego skrępowania
Akurat miałem wtedy 16 lat i dowiedział się, że mam dziewczynę z którą już spałem poruszył temat zabezpieczenia, ogólnie w żartach zaczął rozmowę poprzez pytanie czy mi staje
Pytał czy wale konia (oczywiście powiedziałem bez skrępowania, że tak:) )
jak chodziliśmy obaj na basen to wydarzyła się sytuacja, że oczywiście ptak zaczął stawać (był już w pół wzwodzie) a że noszę slipy i było mu ciasno to wyskoczył bokiem mimo wszystko razem mieliśmy ubaw
była rozmowa o zaroście i owłosieniu (pamiętam, że dość szybko zarosły mi nogi, pachy i oczywiście jaja ) a w wieku 16 lat pojawiła się długo oczekiwana tzw. ścieżka do leszka (pasek włosów od pępka do ptaka) i oczywiście również się pochwaliłem przed starszym, że syn robi się coraz bardziej męski | |
| |
 |
| |