Jak Długo wytrzymacie Bez Masturbacji?;p |
Autor | Wiadomość |
siferius90 Wiek: 35 Dołączył: 26 Sie 2021 Posty: 83 Skąd: Toruń | Wysłany: Nie 05 Cze, 2022 |
|
| Ja nie widzę żadnych korzyści.
Za to, gdy regularnie się masturbuję to:
- łatwiej mi się skupić na pracy i innych sprawach
- jestem bardziej zrelaksowany
- czuję się ogólnie "szczęśliwszy" i mniej rozdrażniony
- i oczywiście po prostu uwielbiam to robić | |
| |
 |
twstr926 Dołączył: 29 Lip 2007 Posty: 15 Skąd: Warszawa | Wysłany: Nie 19 Cze, 2022 |
|
| Maksymalnie moze 5 dni, w sytuacjach typu dluzsza wizyta u rodzicow lub stres i zapierdol w pracy. Po tym okresie juz mnie nosi i musze sobie ulzyc.
Raz probowalem celowo sie powstrzymac od masturbacji i nie zauwazylem jakichs pozytywnych efektow. Bardziej negatywne - rozdraznienie i czestsze mysli o seksie. | |
| |
 |
michalza 
Dołączył: 11 Cze 2020 Posty: 636 Skąd: Poznań | Wysłany: Wto 21 Cze, 2022 |
|
| siferius90 napisał/a: | Ja nie widzę żadnych korzyści.
Za to, gdy regularnie się masturbuję to:
- łatwiej mi się skupić na pracy i innych sprawach
- jestem bardziej zrelaksowany
- czuję się ogólnie "szczęśliwszy" i mniej rozdrażniony
- i oczywiście po prostu uwielbiam to robić |
U mnie podobnie, jestem po prostu rozdrażniony, jak sobie nie zwalę. Poza tym regularna masturbacja pomaga w rozluźnieniu. A wytrzymałem chyba tydzień jak byłem w odwiedzinach u rodzicow. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
ByczekTen Dołączył: 18 Kwi 2021 Posty: 19 Skąd: Polska | Wysłany: Wto 09 Sie, 2022 |
|
| Ja najdłużej wytrzymałem chyba ze 32 dni, jak się z kumplem założyłem, kto dłużej wytrzyma bez walenia. Ale po tym czasie, jak pierwszy raz waliłem, to fontanna szła. Na jednym waleniu się nie skończyło haha | |
| |
 |
spodek3 Dołączył: 08 Sie 2011 Posty: 6 Skąd: Polska | Wysłany: Pią 12 Sie, 2022 |
|
| Zdarzało mi się wytrzymać czasem mniej więcej dwa tygodnie. Po tak długiej przerwie wytrysk był b. obfity, jakby ciężki i z początku luźny, wodnisty. To była głównie stara sperma. Po czym, jeszcze tego samego dnia kontynuowałem masturbację, raz albo dwa razy, dzięki czemu i jądra, i nasieniowody były dokładnie oczyszczone, opróżnione do imentu. | |
| |
 |
siferius90 Wiek: 35 Dołączył: 26 Sie 2021 Posty: 83 Skąd: Toruń | Wysłany: Pią 12 Sie, 2022 |
|
| Z tego wynika, że powstrzymywanie się nie jest ani zdrowe, ani nie wpływa korzystnie na psychikę. | |
| |
 |
DTTPO Wiek: 40 Dołączył: 21 Lis 2016 Posty: 465 Skąd: Szczecin | Wysłany: Sro 31 Sie, 2022 |
|
| Cytat: | Po czym, jeszcze tego samego dnia kontynuowałem masturbację, raz albo dwa razy, dzięki czemu i jądra, i nasieniowody były dokładnie oczyszczone, opróżnione do imentu. | Jądra produkują plemniki cały czas w takim samym tempie.
97% objętości spermy jest produkowana w prostacie. Tylko średnio 3% nasienia pochodzi z jąder.. | |
| |
 |
Maciej890 Wiek: 31 Dołączył: 25 Wrz 2024 Posty: 11 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sro 25 Wrz, 2024 |
|
| Dwa dni jestem w stanie wytrzymać. | |
| |
 |
fenis Dołączył: 14 Kwi 2014 Posty: 451 Skąd: warszawa | Wysłany: Czw 26 Wrz, 2024 |
|
| A ja to nie wiem po co się w ogóle wstrzymywac? Czy to ma jakiś sens? | |
| |
 |
siferius90 Wiek: 35 Dołączył: 26 Sie 2021 Posty: 83 Skąd: Toruń | Wysłany: Czw 03 Paź, 2024 |
|
| Nie ma żadnego. Jedyny skutek powstrzymywania się to frustracja. I utracone chwile przyjemności, których nikt nie zwróci.
Masturbacja jest wspaniała, piękna, pozwola zaznać niebiańskiej rozkoszy - rozkoszy, która dzięki masturbacji jest dostępna dla każdego. | |
| |
 |
dkbb Dołączył: 17 Sie 2020 Posty: 532 Skąd: Toruń | Wysłany: Pią 04 Paź, 2024 |
|
| Ja kiedyś wytrzymałem 6 miesięcy. To było najsmutniejsze pół roku mojego życia.
Po co sobie odmawiać czegoś, co jest tak przyjemne? | |
| |
 |
Dekarion Dołączył: 03 Lip 2020 Posty: 325 Skąd: Zabrze | Wysłany: Sro 16 Paź, 2024 |
|
| ja chyba wytrzymałem max 2 tygodnie. teraz też staram się do tego inaczej podchodzić. miałem przerwę 6 dni, potem sex, potem masturbacja i znowu przerwa, dziś drugi dzień leci bez. Ale jutro liczę na stosunkowo udany wieczór, więc pewnie rozładuję swoje napięcie | |
| |
 |
toton Dołączył: 17 Wrz 2015 Posty: 745 Skąd: Warszawa | Wysłany: Czw 17 Paź, 2024 |
|
| spodek3 napisał/a: | Zdarzało mi się wytrzymać czasem mniej więcej dwa tygodnie. Po tak długiej przerwie wytrysk był b. obfity, jakby ciężki i z początku luźny, wodnisty. To była głównie stara sperma. Po czym, jeszcze tego samego dnia kontynuowałem masturbację, raz albo dwa razy, dzięki czemu i jądra, i nasieniowody były dokładnie oczyszczone, opróżnione do imentu. |
Tak z ciekawości czemu się tak długo powstrzymywałeś? | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
dkbb Dołączył: 17 Sie 2020 Posty: 532 Skąd: Toruń | Wysłany: Pią 18 Paź, 2024 |
|
| toton napisał/a: | spodek3 napisał/a: | Zdarzało mi się wytrzymać czasem mniej więcej dwa tygodnie. Po tak długiej przerwie wytrysk był b. obfity, jakby ciężki i z początku luźny, wodnisty. To była głównie stara sperma. Po czym, jeszcze tego samego dnia kontynuowałem masturbację, raz albo dwa razy, dzięki czemu i jądra, i nasieniowody były dokładnie oczyszczone, opróżnione do imentu. |
Tak z ciekawości czemu się tak długo powstrzymywałeś? |
Ja moge napisać jak to było u mnie . Chciałem po prostu zbadać jaką mam silę woli. Ale z perspektywy czasu widze, ze sensu to nie miało. | |
| |
 |
Piotrekkol Wiek: 41 Dołączył: 07 Lip 2024 Posty: 18 Skąd: PL | Wysłany: Nie 20 Paź, 2024 |
|
| Ostatnio miałem 6 dni przerwy. Zostałem zainspirowany do sprawdzenia, ile wytrzymam. Ale tak ogólnie od kiedy zacząłem się masturbować, a potem uprawiać seks, to nie miałem raczej dłuższej niż 3 dni przerwy bez wytrysku. | |
| |
 |
|