Jak Długo wytrzymacie Bez Masturbacji?;p |
Autor | Wiadomość |
siferius90 Wiek: 35 Dołączył: 26 Sie 2021 Posty: 83 Skąd: Toruń | Wysłany: Czw 26 Sie, 2021 |
|
| aaa68 napisał/a: | juz ponad 61 dni bez i chce dalej wtrwac |
Ja najdłużej wytrzymałem prawie pół roku. Ale teraz robię to codziennie - świadoma decyzja. Po prostu lubię to, po co sobie odmawiać? | |
| |
 |
sway83 Dołączył: 03 Gru 2021 Posty: 38 Skąd: pomorze | Wysłany: Nie 05 Gru, 2021 |
|
| Ja miewam czasem przerwy 3-4 dniowe, po takiej przerwie orgazm jest jeszcze bardziej przyjemny i intensywny | |
| |
 |
michalza 
Dołączył: 11 Cze 2020 Posty: 636 Skąd: Poznań | Wysłany: Pon 06 Gru, 2021 |
|
| W sumie to jakieś kilka miesięcy. Ale nie że jakoś się wstrzymywałem ale po prostu nie chciało mi się. Miałem akurat nową kobietę i trochę zapierdzielu w pracy. I tak wyszło. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
chillout91 Dołączył: 09 Lis 2021 Posty: 43 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pon 06 Gru, 2021 |
|
| Słyszałem, że taka długa abstynencja źle wpływa na jądra… | |
| |
 |
juansto Dołączył: 10 Cze 2020 Posty: 605 Skąd: Warszawa | Wysłany: Wto 07 Gru, 2021 |
|
| chillout91 napisał/a: | Słyszałem, że taka długa abstynencja źle wpływa na jądra… |
Jeśli miał nową kobietę to raczej nie ma tutaj mowy o abstynencji | |
| |
 |
siferius90 Wiek: 35 Dołączył: 26 Sie 2021 Posty: 83 Skąd: Toruń | Wysłany: Pon 07 Mar, 2022 |
|
| juansto napisał/a: | chillout91 napisał/a: | Słyszałem, że taka długa abstynencja źle wpływa na jądra… |
Jeśli miał nową kobietę to raczej nie ma tutaj mowy o abstynencji |
A może chodziło o to, że to była na tyle nowa znajomość, że jeszcze nie było seksu? | |
| |
 |
toton Dołączył: 17 Wrz 2015 Posty: 745 Skąd: Warszawa | Wysłany: Czw 10 Mar, 2022 |
|
| Bardziej że mu si ę nie chciało jak sam pisze | |
| |
 |
Fajfusek99 Wiek: 26 Dołączył: 15 Sie 2017 Posty: 22 Skąd: Polska | Wysłany: Sob 21 Maj, 2022 |
|
| Muszę się pochwalić, że dziś mija 36 dzień mojej abstynencji od masturbacji. Ostatni raz masturbowałem się 15 kwietnia. Jestem nawet z siebie dumny, bo założyłem sobie, ze wytrzymam około 20 dni. Dodam, że pierwsze zmazy nocne miałem już po 3 dniach przerwy i to były do tej pory jedyne. Choć czuję, że niedługo pewnie znów będę miał wytrysk nocny
Czasem sobie robię takie dłuższe przerwy, niedługo chyba pobije mój własny rekord. Od paru dni nie chcę mi się nawet za bardzo, organizm się chyba przyzwyczaił. Najgorsze dla mnie to jest wytrzymać te 10-12 pierwszych dni, tym bardziej jak robię to często i regularnie. No i wiem, że niedługo czeka mnie pewnie następny kryzys, choć teraz już nie mam wielkiego ciśnienia, żeby się powstrzymywać | |
| |
 |
buldogang Wiek: 33 Dołączył: 07 Sty 2015 Posty: 144 Skąd: Polska | Wysłany: Nie 22 Maj, 2022 |
|
| Fajfusek99, muszę powiedzieć, że jestem pod wrażeniem, 36 dni to już ładny wynik. Mi też się zdarzało czasem mieć dłuższe przerwy, ale nie aż takie.
Rozumiem, że nie masz możliwości rozładować się też z drugą połówką i od tego czasu nie miałeś wytrysku? Napisz jakie pozytywne albo negatywne zaobserwowałeś skutki. | |
| |
 |
Czerwikss Dołączył: 16 Gru 2020 Posty: 321 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pon 23 Maj, 2022 |
|
| Fajfusek99 napisał/a: | Muszę się pochwalić, że dziś mija 36 dzień mojej abstynencji od masturbacji. Ostatni raz masturbowałem się 15 kwietnia. Jestem nawet z siebie dumny, bo założyłem sobie, ze wytrzymam około 20 dni. Dodam, że pierwsze zmazy nocne miałem już po 3 dniach przerwy i to były do tej pory jedyne. Choć czuję, że niedługo pewnie znów będę miał wytrysk nocny
Czasem sobie robię takie dłuższe przerwy, niedługo chyba pobije mój własny rekord. Od paru dni nie chcę mi się nawet za bardzo, organizm się chyba przyzwyczaił. Najgorsze dla mnie to jest wytrzymać te 10-12 pierwszych dni, tym bardziej jak robię to często i regularnie. No i wiem, że niedługo czeka mnie pewnie następny kryzys, choć teraz już nie mam wielkiego ciśnienia, żeby się powstrzymywać |
Ale bez kontaktów fizycznych z drugą osoba czy z kontaktami? | |
| |
 |
Fajfusek99 Wiek: 26 Dołączył: 15 Sie 2017 Posty: 22 Skąd: Polska | Wysłany: Pon 23 Maj, 2022 |
|
| Oczywiści w ciągu tych dni nie miałem żadnych bliższych kontraktów z drugą osobą. Jedyny wytrysk to jak pisałem po 3 dniach zmazy nocne.
A jakie pozytywy, na pewno jestem mniej rozdrażniony bo staram się nie myśleć o tym, mam więcej czasu na inne rzeczy. Rano mam bardzo mocny wzwód, gdzie dawno takich nie miałem oraz penis jest żywszy, bo lekki bodziec i od razu jest gotowy
Do dziś ciągle jeszcze się nie bawiłem, nie wiem ile jeszcze wytrzymam, ale już nie będę się starał tego na siłę przeciągać. | |
| |
 |
Michal_kaw Dołączył: 13 Sie 2018 Posty: 11 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pon 23 Maj, 2022 |
|
| Mimo, że jestem w związku czasem poprostu uwielbiam masturbacje samemu. Sam seks max 2 razy w tyg, masturbacja z reguły codziennie jeśli nie uprawiam seksu ale ... gdy nadarza się okazja i mam okres 2 tyg bez stosunku wtedy lubie zrobić dłuższą przerwe równiez od masturbacji - 10 dni bez dotykania. Po takim 10 dniowym poście kocham zwalić samemu gdy mam pełną swobodę bez nikogo w domu i dużo wolnego czasu. Uprzednia depilacja, gumka (aby naturalne nawilżenie nie uciekało i potegowało doznania) i długa masturbacja nago z przeciąganiem orgazmu gdy czuje, ze się zblizam final - nieziemski i polecam kazdemu ... dodatkowo nakreca gdy ktos podglada zabawe na kam | |
| |
 |
Fajfusek99 Wiek: 26 Dołączył: 15 Sie 2017 Posty: 22 Skąd: Polska | Wysłany: Pon 23 Maj, 2022 |
|
| Masz rację orgazm po dłuższej przerwie jest nieziemski Również polecam, trochę poznaję się go na nową. To jest jedna z zalet dłuższej przerwy. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
krisu2908 Dołączył: 29 Maj 2022 Posty: 37 Skąd: Olsztyn | Wysłany: Nie 29 Maj, 2022 |
|
| Mi najdłużej udało się wytrzymać bez masturbacji 12 dni, zakładałem , żeby wytrzymać chociaż 14 bez wytrysku, niestety nie udało się , po 12 dniach w nocy miałem wytrysk, więc kolejnego dnia wróciłem do masturbacji i przestałem to kontrolować, bo i po co. Masturbuję się kiedy mam ochotę czasem 2 razy dziennie, czasem 1-2 razy w tygodniu | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5616 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sro 01 Cze, 2022 |
|
| Mogę się dopytać jaki jest cel takiego wstrzymywanai sie od masturbacji?
Daje to jakiekolwiek korzyści czy po prostu idziecie po rekord? | |
| |
 |
|