| golenie tyłka xD |
| Autor | Wiadomość |
macromiz [Usunięty] | Wysłany: Sro 23 Lip, 2008 |
|
| | No prawda, prawda : ) moja dziewczyna lubi mój tyłek, ale nigdy macała go podczas seksu, dlatego podajcie nazwę tego kremu : ) | |
| |
 |
norbercik Dołączył: 24 Sie 2007 Posty: 125 Skąd: Poznań | Wysłany: Sro 23 Lip, 2008 |
|
| Możesz sprawdzić Tanita firmę albo Veet, Tanita tańsza | _________________
Sport, motoryzacja, biznes no i seks oczywiście | |
| |
 |
macromiz [Usunięty] | Wysłany: Sro 23 Lip, 2008 |
|
| | Okej ! : ) znajdę je w Rossmanie albo innym sklepie kosmetycznym? | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
norbercik Dołączył: 24 Sie 2007 Posty: 125 Skąd: Poznań | Wysłany: Sro 23 Lip, 2008 |
|
| tak, znajdziesz.
tanita ma żółty kartonik | _________________
Sport, motoryzacja, biznes no i seks oczywiście | |
| |
 |
Dołohov 
Dołączył: 02 Mar 2008 Posty: 40 Skąd: Polska | Wysłany: Czw 24 Lip, 2008 |
|
| | xxx | _________________ Pozdrawiam
 | |
| |
 |
macromiz [Usunięty] | Wysłany: Czw 24 Lip, 2008 |
|
| | Aha.. i jeszcze jedno, będąc w rossmanie zauważyłem że są kremy do depilacji i po depilacji ( tej samej firmy ) stosujecie obydwa? | |
| |
 |
yetico Dołączył: 02 Sie 2008 Posty: 4 Skąd: andalucia | Wysłany: Sob 02 Sie, 2008 |
|
| wosk wosk wosk, zdecydowanie tzn wypowiadam sie tutaj o rowku - higiena + komfort + many more a depilowany tylek u faceta moim zdaniem wyglada gejowsko. | |
| |
 |
adanos 
Dołączył: 29 Sty 2008 Posty: 40 Skąd: USA | Wysłany: Pon 04 Sie, 2008 |
|
| | A według mnie to nie wygląda gejowsko. Higiena to oczywistość. Jedynie na głowie dobrze włosy wyglądają. | |
| |
 |
morris Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 1 Skąd: łódź | Wysłany: Wto 09 Wrz, 2008 |
|
| | Polecam krem "Nair" do miejsc wrażliwych-nic nie boli, nic nie piecze, tylko nie skracajcie wcześniej włosów, nakładajcie krem na długie włosy, to zejdzie na gładko, bo wtedy włosy są słabsze i specjalną szpatułką dołączoną do kremu zgarniamy dociskając z czuciem. | |
| |
 |
zizior Dołączył: 05 Gru 2006 Posty: 11 | Wysłany: Pon 22 Wrz, 2008 |
|
| Okej, tez myslalem o depilacji tzw rowka tylko zastanawia mnie czy sama jego depilacja nie bedzie wygladala glupio jezeli na pupie ma sie troszke wloskow? Jakie macie doswiadczenie w tej kwesti? Chce to zrobic bardziej ze wzgledow higienicznych, a moze tez poeksperymemtowac.. Bo w polowie ogolone duspko glupio bedzie wygladalo Co ile potem będzie trzeba znowu depilowac i jakie potem odrastaja włosy? Fachowce w tej sprawie prosze pisac tu lub na PW Pozdrawiam. | |
| |
 |
kubahawaje Dołączył: 03 Gru 2006 Posty: 1 | Wysłany: Nie 28 Wrz, 2008 Jaki krem ?? |
|
| | Najlepiej idź do ROSSMANA stań w kolejce ... albo nie... Zajmij kolejkę i z końca głośno zapytaj ... CZY JEST KREM DO GOLENIA ODBYTU !!! Napewno pani zpyta czy do odbytu twardego czy miękkiego. Aha dobrze też by było zapytać czy ten krem nie szkodzi hemorojdom i czy nie powoduje wysypki naczłonku jak "niechcący" oczywiście sie znajdzie na jego żołędziu u kolegi. POzdrawiam ... | |
| |
 |
zeberkaa007 Dołączył: 20 Lip 2008 Posty: 10 Skąd: waw | Wysłany: Nie 28 Wrz, 2008 |
|
| | no ja urzylem wedlug rad tanity, wszytko okej nie wyglada glupio bo calego tylko nie smarowalem;) | |
| |
 |
nowicjento Dołączył: 26 Lut 2007 Posty: 14 Skąd: dupa | Wysłany: Wto 30 Wrz, 2008 |
|
| a jestem ciekaw, czy włosy odrastają tak, jakby dalej rosły przed goleniem, czy jakoś szybciej i mocniej.
Jeśli tak samo, to czemu golimy się na twarzy maszynkami? :p Powinni specjalne kremy zrobić - przecież kobieta goli sobie "co nie co" całe życie kremami, to gdybyśmy zaczęli golić się od początku kremem na twarzy, to chyba by nie było takich problemów z zarostem - dobrze mówię, czy źle? | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
| |