Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     golenie tyłka xD
Autor Wiadomość
macromiz
[Usunięty]

Wysłany: Sro 23 Lip, 2008   

No prawda, prawda : ) moja dziewczyna lubi mój tyłek, ale nigdy macała go podczas seksu, dlatego podajcie nazwę tego kremu : )

norbercik 

Możesz sprawdzić Tanita firmę albo Veet, Tanita tańsza :)

Sport, motoryzacja, biznes no i seks oczywiście :)

macromiz
[Usunięty]

Okej ! : ) znajdę je w Rossmanie albo innym sklepie kosmetycznym?

penis.com.pl
bathmate
norbercik 

tak, znajdziesz.
tanita ma żółty kartonik

Sport, motoryzacja, biznes no i seks oczywiście :)

Dołohov 

Wysłany: Czw 24 Lip, 2008   

xxx

macromiz
[Usunięty]

Wysłany: Czw 24 Lip, 2008   

Aha.. i jeszcze jedno, będąc w rossmanie zauważyłem że są kremy do depilacji i po depilacji ( tej samej firmy ) stosujecie obydwa?

yetico 

Wysłany: Sob 02 Sie, 2008   

wosk wosk wosk, zdecydowanie :) tzn wypowiadam sie tutaj o rowku - higiena + komfort + many more :) a depilowany tylek u faceta moim zdaniem wyglada gejowsko.

adanos 

Wysłany: Pon 04 Sie, 2008   

A według mnie to nie wygląda gejowsko. Higiena to oczywistość. Jedynie na głowie dobrze włosy wyglądają.

morris 

Wysłany: Wto 09 Wrz, 2008   

Polecam krem "Nair" do miejsc wrażliwych-nic nie boli, nic nie piecze, tylko nie skracajcie wcześniej włosów, nakładajcie krem na długie włosy, to zejdzie na gładko, bo wtedy włosy są słabsze i specjalną szpatułką dołączoną do kremu zgarniamy dociskając z czuciem.

zizior

Wysłany: Pon 22 Wrz, 2008   

Okej, tez myslalem o depilacji tzw rowka tylko zastanawia mnie czy sama jego depilacja nie bedzie wygladala glupio jezeli na pupie ma sie troszke wloskow? Jakie macie doswiadczenie w tej kwesti? Chce to zrobic bardziej ze wzgledow higienicznych, a moze tez poeksperymemtowac.. Bo w polowie ogolone duspko glupio bedzie wygladalo :-) Co ile potem będzie trzeba znowu depilowac i jakie potem odrastaja włosy? Fachowce w tej sprawie prosze pisac tu lub na PW :) Pozdrawiam.

kubahawaje

Wysłany: Nie 28 Wrz, 2008   Jaki krem ??

Najlepiej idź do ROSSMANA stań w kolejce ... albo nie... Zajmij kolejkę i z końca głośno zapytaj ... CZY JEST KREM DO GOLENIA ODBYTU !!! Napewno pani zpyta czy do odbytu twardego czy miękkiego. Aha dobrze też by było zapytać czy ten krem nie szkodzi hemorojdom i czy nie powoduje wysypki naczłonku jak "niechcący" oczywiście sie znajdzie na jego żołędziu u kolegi. POzdrawiam ...

zeberkaa007 

Wysłany: Nie 28 Wrz, 2008   

no ja urzylem wedlug rad tanity, wszytko okej nie wyglada glupio bo calego tylko nie smarowalem;)

nowicjento 

Wysłany: Wto 30 Wrz, 2008   

a jestem ciekaw, czy włosy odrastają tak, jakby dalej rosły przed goleniem, czy jakoś szybciej i mocniej.

Jeśli tak samo, to czemu golimy się na twarzy maszynkami? :p Powinni specjalne kremy zrobić - przecież kobieta goli sobie "co nie co" całe życie kremami, to gdybyśmy zaczęli golić się od początku kremem na twarzy, to chyba by nie było takich problemów z zarostem - dobrze mówię, czy źle?

penis.com.pl
masturbator
Odpowiedz do tematu