Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Każdy może przestać się masturbować!!
Autor Wiadomość
qtasek 

Wysłany: Sro 08 Sie, 2007   

Ja sobie jakoś nie wyobrażam zycia bez imprez itp. Bo skoro piszesz że nie pijesz nie palisz, to raczej na imprezy nie uczęszczasz. A jak nie teraz to kiedy po 60 zaczniesz używac życia ? :shock:

buble-buble 

a ja sobie wyobrażam :P nie mam zamiaru się bawić z bandą opitych oblesnych ludzi od których jedzie wódą i papierochami :P są o wiele ciekawsze i zdrowsze sposoby na spędzanie wolnego czasu :P
o wiele lepsza zabawa jest np. na koncertach :D przynajmniej dla mnie :roll:

aha, PS: ja przynjamniej dożyję 60 i nie będę miał problemów z płucami czy wątrobą albo nerkami ;pp

qtasek 

buble-buble napisał/a:
a ja sobie wyobrażam :P nie mam zamiaru się bawić z bandą opitych oblesnych ludzi od których jedzie wódą i papierochami :P są o wiele ciekawsze i zdrowsze sposoby na spędzanie wolnego czasu :P
o wiele lepsza zabawa jest np. na koncertach :D przynajmniej dla mnie :roll:

aha, PS: ja przynjamniej dożyję 60 i nie będę miał problemów z płucami czy wątrobą albo nerkami ;pp

Tak to każdy może sobie tlumaczyc a równie dobrze w wieku 20 lat potraci cie samochod i koniec... nigdy nic nie wiadomo i trzeba jakoś to zycie wykorzystac.

penis.com.pl
tabletki penilarge
adadverts 

qtasek napisał/a:
Ja sobie jakoś nie wyobrażam zycia bez imprez itp. Bo skoro piszesz że nie pijesz nie palisz, to raczej na imprezy nie uczęszczasz. A jak nie teraz to kiedy po 60 zaczniesz używac życia ?

Używanie życia = alkoholowo-narkotykowe libacje 3 razy w tygodniu.
Arcyciekawa tożsamość... :?

Co się zaś tyczy pierwszego postu - proponuję jeszcze zerwać z nałogiem spania, jedzenia, picia, wydalania itp. Przecież od tego wszystkiego jesteśmy uzależnieni, nie?

buble-buble 

ależ masz rację qutasku, tym bardziej może mnie potrącić samochód jeśli będę wracał nachalny z imprezy :roll:

qtasek 

Wysłany: Czw 09 Sie, 2007   

adadverts napisał/a:
qtasek napisał/a:
Ja sobie jakoś nie wyobrażam zycia bez imprez itp. Bo skoro piszesz że nie pijesz nie palisz, to raczej na imprezy nie uczęszczasz. A jak nie teraz to kiedy po 60 zaczniesz używac życia ?

Używanie życia = alkoholowo-narkotykowe libacje 3 razy w tygodniu.
Arcyciekawa tożsamość... :?

Co się zaś tyczy pierwszego postu - proponuję jeszcze zerwać z nałogiem spania, jedzenia, picia, wydalania itp. Przecież od tego wszystkiego jesteśmy uzależnieni, nie?

A kto powiedział że 3 razy w tygodniu... narkotyków też nie uzywam. Ale w wypicu raz na jakis czas nie widze nic złego i jakoś nie wyobrażam sobie imprezy bez piwa/wódki.

buble-buble 

to nie masz bujnej wyobraźni i tyle :P

BASF 

blablabla55 napisał/a:
Słuchajcie, nie spamujcie, temat miał służyć dla nałogowców, żeby pomóc nałogowcom, a nie wytyczać ludzkie grzechy :)

Tylko nie mów, że onanizm to nałóg.

Odpowiedz do tematu