Każdy może przestać się masturbować!! |
Autor | Wiadomość |
qtasek Wiek: 34 Dołączył: 21 Sty 2007 Posty: 69 Skąd: Kraków | Wysłany: Sro 08 Sie, 2007 |
|
| Ja sobie jakoś nie wyobrażam zycia bez imprez itp. Bo skoro piszesz że nie pijesz nie palisz, to raczej na imprezy nie uczęszczasz. A jak nie teraz to kiedy po 60 zaczniesz używac życia ? | |
| |
 |
buble-buble Wiek: 34 Dołączył: 04 Sie 2007 Posty: 76 Skąd: z polski | Wysłany: Sro 08 Sie, 2007 |
|
| a ja sobie wyobrażam nie mam zamiaru się bawić z bandą opitych oblesnych ludzi od których jedzie wódą i papierochami są o wiele ciekawsze i zdrowsze sposoby na spędzanie wolnego czasu
o wiele lepsza zabawa jest np. na koncertach przynajmniej dla mnie
aha, PS: ja przynjamniej dożyję 60 i nie będę miał problemów z płucami czy wątrobą albo nerkami ;pp | |
| |
 |
qtasek Wiek: 34 Dołączył: 21 Sty 2007 Posty: 69 Skąd: Kraków | Wysłany: Sro 08 Sie, 2007 |
|
| buble-buble napisał/a: | a ja sobie wyobrażam nie mam zamiaru się bawić z bandą opitych oblesnych ludzi od których jedzie wódą i papierochami są o wiele ciekawsze i zdrowsze sposoby na spędzanie wolnego czasu
o wiele lepsza zabawa jest np. na koncertach przynajmniej dla mnie
aha, PS: ja przynjamniej dożyję 60 i nie będę miał problemów z płucami czy wątrobą albo nerkami ;pp |
Tak to każdy może sobie tlumaczyc a równie dobrze w wieku 20 lat potraci cie samochod i koniec... nigdy nic nie wiadomo i trzeba jakoś to zycie wykorzystac. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
adadverts Dołączył: 20 Kwi 2006 Posty: 434 Skąd: Katowice | Wysłany: Sro 08 Sie, 2007 |
|
| qtasek napisał/a: | Ja sobie jakoś nie wyobrażam zycia bez imprez itp. Bo skoro piszesz że nie pijesz nie palisz, to raczej na imprezy nie uczęszczasz. A jak nie teraz to kiedy po 60 zaczniesz używac życia ? |
Używanie życia = alkoholowo-narkotykowe libacje 3 razy w tygodniu.
Arcyciekawa tożsamość...
Co się zaś tyczy pierwszego postu - proponuję jeszcze zerwać z nałogiem spania, jedzenia, picia, wydalania itp. Przecież od tego wszystkiego jesteśmy uzależnieni, nie? | |
| |
 |
buble-buble Wiek: 34 Dołączył: 04 Sie 2007 Posty: 76 Skąd: z polski | Wysłany: Sro 08 Sie, 2007 |
|
| ależ masz rację qutasku, tym bardziej może mnie potrącić samochód jeśli będę wracał nachalny z imprezy | |
| |
 |
qtasek Wiek: 34 Dołączył: 21 Sty 2007 Posty: 69 Skąd: Kraków | Wysłany: Czw 09 Sie, 2007 |
|
| adadverts napisał/a: | qtasek napisał/a: | Ja sobie jakoś nie wyobrażam zycia bez imprez itp. Bo skoro piszesz że nie pijesz nie palisz, to raczej na imprezy nie uczęszczasz. A jak nie teraz to kiedy po 60 zaczniesz używac życia ? |
Używanie życia = alkoholowo-narkotykowe libacje 3 razy w tygodniu.
Arcyciekawa tożsamość...
Co się zaś tyczy pierwszego postu - proponuję jeszcze zerwać z nałogiem spania, jedzenia, picia, wydalania itp. Przecież od tego wszystkiego jesteśmy uzależnieni, nie? |
A kto powiedział że 3 razy w tygodniu... narkotyków też nie uzywam. Ale w wypicu raz na jakis czas nie widze nic złego i jakoś nie wyobrażam sobie imprezy bez piwa/wódki. | |
| |
 |
buble-buble Wiek: 34 Dołączył: 04 Sie 2007 Posty: 76 Skąd: z polski | Wysłany: Czw 09 Sie, 2007 |
|
| to nie masz bujnej wyobraźni i tyle | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 49 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Czw 09 Sie, 2007 |
|
| blablabla55 napisał/a: | Słuchajcie, nie spamujcie, temat miał służyć dla nałogowców, żeby pomóc nałogowcom, a nie wytyczać ludzkie grzechy |
Tylko nie mów, że onanizm to nałóg. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
|