Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     orientacja- sprawdzmy jak to jest

twoja orientacja
heteroseksualna
42%
 42%  [ 66 ]
biseksualna
40%
 40%  [ 64 ]
homoseksualna
17%
 17%  [ 27 ]
Głosowań: 157
Wszystkich Głosów: 157

Autor Wiadomość
logofoby

Wysłany: Sob 28 Lip, 2007   

ja jestem homo i tego nie kryje

Milosz_K 

Wysłany: Nie 29 Lip, 2007   

Ja niestety nie wiem :D Dojrzewam i uważam siebie narazie jako bi, ale sporo młodych, dojrzewających ludzi tak uważa. Osobiście, i myślę, że tak pozostanie, będe bi, gdyż chciałbym mieć żone i dzieci, ale mężczyźni również mnie pociągaja (narazie to jest w sumie ciekawość, ale ta orientacja może mi pozostać do końca życia).

Jacek30 

Ja na codzien jestem z dziewczyna ale od czasu do czasu mysle o tym aby poczuc w ustach fujare wiec chyba jestem bi. Z reszta raz probowalm z facetem a konkretnie z mezem kuzynki :oops:

penis.com.pl
orgasm contol
Alex-sex 

ja zaznaczylem bi xD bo sa momenty (codziennie), że chce zrobic to z facetem, ale równiez z kobietą...innaczej xD jak jestem z kobietą to o niczym innym nie mysle, a jak jej nie ma to myśle o sexie z facetem

zola 

Dziś rano kochałem się ze swoją dziewczyną było cudownie ale godziną temu kochałem się ze swoim przyjacielem i też było bardzo fajnie i powiem szczerze jest mi dobrze z nim i równie dobrze z nią

Pozdrawiam

qtasek 

Wysłany: Wto 31 Lip, 2007   

Ja jak najbardziej zaznaczyłem hetero. Ale oczywiście homoseksualistów toleruje . ;)

buble-buble 

Wysłany: Pon 06 Sie, 2007   

a ja nie wiem i mówię to szczerzę ;P nie próbowałem ani z jedną ani z drugą płcią, powtarzać mi się trzeci raz nie chcę bo już pisałem jak to ze mną jest dokładnie ;p
albo dobra, powtórzę się bo czegoś jeszcze nie napisałem :P w skrócie to podnieca mnie męskie ciało ale nie wyobrażam sobie seksu z facetem. a to co chcę dodać to to, że dziewczyny też mnie kręcą ale w innym znaczeniu ;p nie staje mi na widok ładnych dziewczyn itp, ale czasami jak widzę jakąś taką ładną (ale głównie to w tv) to tak mi się jakoś ciepło robi i tak się napatrzeć nie mogę :) w sensie że takie ładne są ;p powiem tak: kobiece ciało jest pięknę i też uwielbiam na nie patrzeć, ale rzadko wywyołuje to u mnie podniecenie :P rzadko... prawie nigdy :P

ozi21 

Wysłany: Pon 06 Sie, 2007   

jak malo gejow na tym forum

Barret 

Wysłany: Wto 07 Sie, 2007   

buble-buble napisał/a:
a ja nie wiem i mówię to szczerzę ;P nie próbowałem ani z jedną ani z drugą płcią, powtarzać mi się trzeci raz nie chcę bo już pisałem jak to ze mną jest dokładnie ;p
albo dobra, powtórzę się bo czegoś jeszcze nie napisałem :P w skrócie to podnieca mnie męskie ciało ale nie wyobrażam sobie seksu z facetem. a to co chcę dodać to to, że dziewczyny też mnie kręcą ale w innym znaczeniu ;p nie staje mi na widok ładnych dziewczyn itp, ale czasami jak widzę jakąś taką ładną (ale głównie to w tv) to tak mi się jakoś ciepło robi i tak się napatrzeć nie mogę :) w sensie że takie ładne są ;p powiem tak: kobiece ciało jest pięknę i też uwielbiam na nie patrzeć, ale rzadko wywyołuje to u mnie podniecenie :P rzadko... prawie nigdy :P

Chyba mam tak samo.

Aries 

Wysłany: Sro 08 Sie, 2007   

Kiedyś były zabawy z kolegami i inne bezedury nie prowadzące do niczego. Ale żeby zaraz g...? Mnie to troszku obrzydza ;] Chyba jednak hetero.

Chociaż czasami nachodzi mnie ochota poczucia czegoś w dupie...

PS. Nie ma sensu na siłe ogłaszać "A ja jestem BI". Czasem poprostu szukamy wymówki by być chociaż częściowo w normach otaczających nas ludzi.

buble-buble 

Wysłany: Sro 08 Sie, 2007   

Barret
to przynajmniej nie jestem sam na tym świecie :wink:

Odpowiedz do tematu