| orientacja- sprawdzmy jak to jest |
| twoja orientacja |
| heteroseksualna |
|
42% |
[ 66 ] |
| biseksualna |
|
40% |
[ 64 ] |
| homoseksualna |
|
17% |
[ 27 ] |
|
| Głosowań: 157 |
| Wszystkich Głosów: 157 |
|
|
|
| Autor | Wiadomość |
logofoby Dołączył: 23 Mar 2007 Posty: 3 | Wysłany: Sob 28 Lip, 2007 |
|
| | ja jestem homo i tego nie kryje | |
| |
 |
Milosz_K Wiek: 36 Dołączył: 18 Lip 2007 Posty: 3 Skąd: Londyn | Wysłany: Nie 29 Lip, 2007 |
|
| Ja niestety nie wiem Dojrzewam i uważam siebie narazie jako bi, ale sporo młodych, dojrzewających ludzi tak uważa. Osobiście, i myślę, że tak pozostanie, będe bi, gdyż chciałbym mieć żone i dzieci, ale mężczyźni również mnie pociągaja (narazie to jest w sumie ciekawość, ale ta orientacja może mi pozostać do końca życia). | |
| |
 |
Jacek30 Wiek: 46 Dołączył: 10 Maj 2007 Posty: 1 Skąd: Wrocław | Wysłany: Nie 29 Lip, 2007 |
|
| Ja na codzien jestem z dziewczyna ale od czasu do czasu mysle o tym aby poczuc w ustach fujare wiec chyba jestem bi. Z reszta raz probowalm z facetem a konkretnie z mezem kuzynki | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
Alex-sex 
Wiek: 34 Dołączył: 07 Kwi 2007 Posty: 430 Skąd: Mars | Wysłany: Nie 29 Lip, 2007 |
|
| | ja zaznaczylem bi xD bo sa momenty (codziennie), że chce zrobic to z facetem, ale równiez z kobietą...innaczej xD jak jestem z kobietą to o niczym innym nie mysle, a jak jej nie ma to myśle o sexie z facetem | _________________ The One That Got Away. | |
| |
 |
zola 
Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 557 Skąd: LUBLIN | Wysłany: Nie 29 Lip, 2007 |
|
| | Dziś rano kochałem się ze swoją dziewczyną było cudownie ale godziną temu kochałem się ze swoim przyjacielem i też było bardzo fajnie i powiem szczerze jest mi dobrze z nim i równie dobrze z nią | _________________ Nie poddawaj się, bierz życie jakim jest..
Pozdrawiam | |
| |
 |
qtasek Wiek: 34 Dołączył: 21 Sty 2007 Posty: 69 Skąd: Kraków | Wysłany: Wto 31 Lip, 2007 |
|
| Ja jak najbardziej zaznaczyłem hetero. Ale oczywiście homoseksualistów toleruje . | |
| |
 |
buble-buble Wiek: 35 Dołączył: 04 Sie 2007 Posty: 76 Skąd: z polski | Wysłany: Pon 06 Sie, 2007 |
|
| a ja nie wiem i mówię to szczerzę ;P nie próbowałem ani z jedną ani z drugą płcią, powtarzać mi się trzeci raz nie chcę bo już pisałem jak to ze mną jest dokładnie ;p
albo dobra, powtórzę się bo czegoś jeszcze nie napisałem w skrócie to podnieca mnie męskie ciało ale nie wyobrażam sobie seksu z facetem. a to co chcę dodać to to, że dziewczyny też mnie kręcą ale w innym znaczeniu ;p nie staje mi na widok ładnych dziewczyn itp, ale czasami jak widzę jakąś taką ładną (ale głównie to w tv) to tak mi się jakoś ciepło robi i tak się napatrzeć nie mogę w sensie że takie ładne są ;p powiem tak: kobiece ciało jest pięknę i też uwielbiam na nie patrzeć, ale rzadko wywyołuje to u mnie podniecenie rzadko... prawie nigdy | |
| |
 |
ozi21 Wiek: 42 Dołączył: 01 Sie 2007 Posty: 2 Skąd: Polska | Wysłany: Pon 06 Sie, 2007 |
|
| | jak malo gejow na tym forum | |
| |
 |
Barret Dołączył: 18 Mar 2007 Posty: 19 Skąd: Heh... | Wysłany: Wto 07 Sie, 2007 |
|
| | buble-buble napisał/a: | a ja nie wiem i mówię to szczerzę ;P nie próbowałem ani z jedną ani z drugą płcią, powtarzać mi się trzeci raz nie chcę bo już pisałem jak to ze mną jest dokładnie ;p
albo dobra, powtórzę się bo czegoś jeszcze nie napisałem w skrócie to podnieca mnie męskie ciało ale nie wyobrażam sobie seksu z facetem. a to co chcę dodać to to, że dziewczyny też mnie kręcą ale w innym znaczeniu ;p nie staje mi na widok ładnych dziewczyn itp, ale czasami jak widzę jakąś taką ładną (ale głównie to w tv) to tak mi się jakoś ciepło robi i tak się napatrzeć nie mogę w sensie że takie ładne są ;p powiem tak: kobiece ciało jest pięknę i też uwielbiam na nie patrzeć, ale rzadko wywyołuje to u mnie podniecenie rzadko... prawie nigdy |
Chyba mam tak samo. | |
| |
 |
Aries Wiek: 35 Dołączył: 07 Sie 2007 Posty: 15 Skąd: Elbląg | Wysłany: Sro 08 Sie, 2007 |
|
| Kiedyś były zabawy z kolegami i inne bezedury nie prowadzące do niczego. Ale żeby zaraz g...? Mnie to troszku obrzydza ;] Chyba jednak hetero.
Chociaż czasami nachodzi mnie ochota poczucia czegoś w dupie...
PS. Nie ma sensu na siłe ogłaszać "A ja jestem BI". Czasem poprostu szukamy wymówki by być chociaż częściowo w normach otaczających nas ludzi. | |
| |
 |
buble-buble Wiek: 35 Dołączył: 04 Sie 2007 Posty: 76 Skąd: z polski | Wysłany: Sro 08 Sie, 2007 |
|
| Barret
to przynajmniej nie jestem sam na tym świecie | |
| |
 |
| |