Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Krosty na penisie - POMOCY!!!
Autor Wiadomość
drifter75

Wysłany: Sro 28 Mar, 2007   

adadverts ma rację. To prosaki. Sprawdziłem kilka stron na ten temat. Wrzućcie sobie na Googlach hasło "prosaki" i pojawi Wam się wiele stron na ten temat. Polecam stronę na pierwszej stronie wyników wyszukiwania, pt. NaszeMiasto czy ZdroweMiasto, już nie pamiętam. Tam jest bardzo rzeczowe wytłumaczenie tej przypadłości przez lekarza ze zdjęciami. To jest nasz problem. Piszą, że tego się nie leczy i zdaje się, że tego nie da się usunąć i tylko czasami, po wielu latach znika samo.
Tom

[ Dodano: Sro 28 Mar, 2007 ]
Trzeba będzie dziewczynie przedstawiać zaświadczenie od lekarza o możliwości uprawiania seksu, bo inaczej nie uwierzy, że to naturalne, a nie jakiś syf. :)
Tom

paulinka 

Wysłany: Sro 28 Mar, 2007   

nie przesadzaj

proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka

okosp

Wysłany: Wto 24 Kwi, 2007   

Witam! Jestem Nowy ale szukałem chyba z pół roku jak moge "TO" nazwać czyli białe krostki... dopiero po przeczytaniu po raz chyba 30 ulotki z paczki DUREX wpisujac pokolei nazwy chorób ... i odwołując sie po linkach w internecie dotarłem do tego rewelacyjnego FORUM!!! Ludzie od dziś jestem z wami :) moge dzielic sie doświadczeniem i pomagać pozdrawiam no i oczywiście dzięki bardzo za ten teamt :) ariwa ! :D

penis.com.pl
andropenis
Odpowiedz do tematu