Krosty na penisie - POMOCY!!! |
Autor | Wiadomość |
drifter75 Dołączył: 12 Mar 2007 Posty: 3 | Wysłany: Sro 28 Mar, 2007 |
|
| adadverts ma rację. To prosaki. Sprawdziłem kilka stron na ten temat. Wrzućcie sobie na Googlach hasło "prosaki" i pojawi Wam się wiele stron na ten temat. Polecam stronę na pierwszej stronie wyników wyszukiwania, pt. NaszeMiasto czy ZdroweMiasto, już nie pamiętam. Tam jest bardzo rzeczowe wytłumaczenie tej przypadłości przez lekarza ze zdjęciami. To jest nasz problem. Piszą, że tego się nie leczy i zdaje się, że tego nie da się usunąć i tylko czasami, po wielu latach znika samo.
Tom
[ Dodano: Sro 28 Mar, 2007 ]
Trzeba będzie dziewczynie przedstawiać zaświadczenie od lekarza o możliwości uprawiania seksu, bo inaczej nie uwierzy, że to naturalne, a nie jakiś syf.
Tom | _________________ Tom | |
| |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Sro 28 Mar, 2007 |
|
| nie przesadzaj | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
okosp Wiek: 37 Dołączył: 24 Kwi 2007 Posty: 1 Skąd: Mysłowice | Wysłany: Wto 24 Kwi, 2007 |
|
| Witam! Jestem Nowy ale szukałem chyba z pół roku jak moge "TO" nazwać czyli białe krostki... dopiero po przeczytaniu po raz chyba 30 ulotki z paczki DUREX wpisujac pokolei nazwy chorób ... i odwołując sie po linkach w internecie dotarłem do tego rewelacyjnego FORUM!!! Ludzie od dziś jestem z wami moge dzielic sie doświadczeniem i pomagać pozdrawiam no i oczywiście dzięki bardzo za ten teamt ariwa ! | _________________ Żyj chwilą i łap szczęście ! | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
|