problem "wytrysk po ..bardzo krotkim czasie" ...po |
Autor | Wiadomość |
regy Dołączył: 22 Kwi 2007 Posty: 11 | Wysłany: Nie 06 Maj, 2007 |
|
| nowy napisał/a: | zoloft tylko zoloft[sertrelina 50 mg]jeden lek najlepszy,1 tabletka 3 godz.przed seksem.
czytać ulotke uwaznie.zakaz jazde i alkoholu.po prosto super.min 20 minut.a reszta zalezy od ciebie.zyczy dobrego seksu
[ Dodano: Nie 06 Maj, 2007 ]
zoloft tylko zoloft[sertrelina 50 mg]jeden lek najlepszy,1 tabletka 3 godz.przed seksem.
czytać ulotke uwaznie.zakaz jazde i alkoholu.po prosto super.min 20 minut.a reszta zalezy od ciebie.zyczy dobrego seksu.[na recepte] |
mam prośbę czy mógł byś napisać jeszcze raz to co napisałes powyżej ?
bo nic z tego nie zrozumiałem... | |
| |
 |
nowy Dołączył: 08 Lut 2007 Posty: 3 | Wysłany: Nie 06 Maj, 2007 lek |
|
| a co chcialbys wiedziec?smialo | |
| |
 |
regy Dołączył: 22 Kwi 2007 Posty: 11 | Wysłany: Wto 08 Maj, 2007 Re: lek |
|
| nowy napisał/a: | a co chcialbys wiedziec?smialo |
Jeżeli dobrze zrozumiałem to napisałeś w swojej wiadomosci nazwe jakiegoś leku :] a sęk w tym że ja właśnie mam problem z tym że szybko dochodze ... krótko zwięźle i na temat to ledwo zaczynam i już musze skończyć. ten problem mnie przełamał i chcialbym znaleść jakiś sposób aby było normalnie... niewiem może znasz jakieś ćwiczenia albo tabletki . obojętnie byle by działało
proszę o szybko odpowiedź
Pozdrooo ... !! | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
przemaszks Wiek: 33 Dołączył: 23 Kwi 2007 Posty: 21 Skąd: Torun | Wysłany: Wto 22 Maj, 2007 |
|
| im dluzje bedziesz to robil tym lepiej
widoczxnie dlugo tego nie robiles i dlatego tak szybko wybuchsz;) | _________________ Liczy sie tylko [E]lana
Na zawsze.................[E]
Zero litosci litosc to zbrodnia!!!!!!!!!!
Dla policji i gejow nie ma litosci!!!!!!!!!! | |
| |
 |
roojek Dołączył: 16 Wrz 2007 Posty: 27 Skąd: Rojno | Wysłany: Nie 16 Wrz, 2007 |
|
| paulinka napisał/a: | sa specjalne żele które znieczulaja troche członka przez co możesz dłużej a tak bardziej nie zauważalnie to wypij z 3 szklaneczki wina albo wermuta |
1. "3 szklaneczki" uważasz za niezauważalne? Ciebie chyba podniecają podpici.. Nie proponuj chłopu, bo go babka rzyci i będzie miałą rację.
2. Wina albo wermuta - to drugie jest, zdaje się, rodzajem pierwszego.
3. Te gumy Amor są ekstra - niezauważalnie ale za to jak skutecznie - 90 - 100 minut bez treningu i bez wytrysku, nareszcie można to dostać w każdym mieście. Kiedyś to do 40 minut doszedłem rocznymi ćwiczeniami.
Durex performer są trochę gorsze, bo po kilkudziesięciu minutach i tak dochodzisz, co objawia sie pajacowatym wyrazem twarzy i uczuciem resetu w gowie. | |
| |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Nie 16 Wrz, 2007 |
|
| roojek - nie wiem ile masz lat i jaka głowę bo dla mnie 3 szklaneczki winka nie dają nawet fazy i na pewno chłopak -przynajmniej mój- po 3 szklankach nie jest podpity!!!!
jeżeli ktoś ma słabszą głowę to niech wypije jedna albo 2 wiesz są różni ludzie jeden po piwie idzie spać drugi po zgrzewce piwa.... | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | | |
| |
 |
roojek Dołączył: 16 Wrz 2007 Posty: 27 Skąd: Rojno | Wysłany: Nie 16 Wrz, 2007 |
|
| niby tak. Ja nie ruszam alkoholu od lat. Kiedyś potrafiłem torche popic, duzo wiecej niz owe 3 lampki. Wiem jednak, że jednak działanie nawet najmniejszej ilości alkoholu jest od razu odczuwalne - mózgu nie oszukasz. Chyba, że spożywasz alkohol każdego tygodnia. Dlatego otrzegam, trzeba sobie wymierzyć. Nie na darmo uknuto odzywkę "Pij, pij, nie będziesz mógł"
Po prostu zadziałąnie alkoholem na organizm może spowodować odwrotne od zamierzonych skutki, a już na pewno na dłuższy czas zmieni woń oddechu.
Dla mnie osobiście robienie czegokolwiek pod wpływem alkoholu jest ryzykowne. | |
| |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Nie 16 Wrz, 2007 |
|
| wiesz ja lubię sobie w sobotę z chłopakiem zjeść dobry obiad i wypić tak po 2 lampki wina do obiadku szczerze to czuje sie jakbym kompot wypiła a lepiej sie trawi i tyle
a jak i ona i on wypija po tej lampce czy 2 to ona nie będzie czuła tego zapachu | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
sill Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 36 | Wysłany: Pon 17 Wrz, 2007 |
|
| a wracając do tematu, to ja wogóle podczas stosunku nie mogę dojść... dopiero ręcznie dochodzę | |
| |
 |
|