Jak mierzyć? |
Autor | Wiadomość |
fenis Dołączył: 14 Kwi 2014 Posty: 456 Skąd: warszawa | Wysłany: Wto 09 Lut, 2021 |
|
| Stupududu15 napisał/a: | dkbb, oczywiście że są tylko jest to mały procent wszystkich penisów (około 1% wszystkich penisów) i wraz z wzrostem rozmiaru spada częstotliwość występowania. |
W sumie dużo tutaj zalezy od tego w jakiej lokalizacji jesteśmy. W Polsce faktycznie jest ich niewiele ale podejrzewam, ze w Afryce taki rozmiar nie jest niczym dziwnym. | |
| |
 |
Stupududu15 Dołączył: 17 Sty 2020 Posty: 38 Skąd: Kraków | Wysłany: Pon 01 Mar, 2021 |
|
| To zależy w jakim kraju w Afryce. Najwyższą średnią na świecie ma Demokratyczna Republika Kongo i jest to chyba 17,9 cm ma drugim miejscu są Kolumbijczycy z wynikiem 17,7 jeśli dobrze pamiętam. Są to dwa najwyższe wyniki. Jeśli chodzi o Afrykę to większość średnich w tamtejszych krajach to okolice 15,5-16,5 cm i nieco mniej jest w Ameryce Południowej, więc dla nich 20 cm długości to tak jak dla nas 17cm. | |
| |
 |
Dekarion Dołączył: 03 Lip 2020 Posty: 325 Skąd: Zabrze | Wysłany: Wto 02 Mar, 2021 |
|
| Zawsze można porównać się do Chin albo do Indii bo tam tak wesoło nie jest oraz często standardem jest nawet 8-9 cm/ | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
juansto Dołączył: 10 Cze 2020 Posty: 610 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sro 03 Mar, 2021 |
|
| Stupududu15 napisał/a: | To zależy w jakim kraju w Afryce. Najwyższą średnią na świecie ma Demokratyczna Republika Kongo i jest to chyba 17,9 cm ma drugim miejscu są Kolumbijczycy z wynikiem 17,7 jeśli dobrze pamiętam. Są to dwa najwyższe wyniki. Jeśli chodzi o Afrykę to większość średnich w tamtejszych krajach to okolice 15,5-16,5 cm i nieco mniej jest w Ameryce Południowej, więc dla nich 20 cm długości to tak jak dla nas 17cm. |
No i równiez anatomicznie kobiety są do tych wielkosci dopasowane. | |
| |
 |
gotb Dołączył: 13 Paź 2020 Posty: 244 Skąd: Kraków | Wysłany: Sro 03 Mar, 2021 |
|
| Dekarion napisał/a: | Zawsze można porównać się do Chin albo do Indii bo tam tak wesoło nie jest oraz często standardem jest nawet 8-9 cm/ |
Oj, tak, niekoniecznie linijką. Dwa lata temu przy okazji wakacji w Tajlandii byłem parę razy przy czy na basenie w kąpielówkach typu obcisłe slipki. Zauważyłem mimochodem zerknięcia i komentarze obsługi czy innych azjatyckich gości spoglądających na moje gatki. Dopiero po jakimś czasie do mnie dotarło, że europejskie wypukłości są tam ponad lokalnymi standardami | |
| |
 |
Oleg_1981 Dołączył: 23 Lut 2020 Posty: 565 Skąd: Polska | Wysłany: Sro 03 Mar, 2021 |
|
| gotb napisał/a: | Dekarion napisał/a: | Zawsze można porównać się do Chin albo do Indii bo tam tak wesoło nie jest oraz często standardem jest nawet 8-9 cm/ |
Oj, tak, niekoniecznie linijką. Dwa lata temu przy okazji wakacji w Tajlandii byłem parę razy przy czy na basenie w kąpielówkach typu obcisłe slipki. Zauważyłem mimochodem zerknięcia i komentarze obsługi czy innych azjatyckich gości spoglądających na moje gatki. Dopiero po jakimś czasie do mnie dotarło, że europejskie wypukłości są tam ponad lokalnymi standardami |
Nie jestes standardowych rozmiarow takze gdziekolwiek na pewno by zerkali ... | |
| |
 |
toton Dołączył: 17 Wrz 2015 Posty: 745 Skąd: Warszawa | Wysłany: Czw 04 Mar, 2021 |
|
| Haha Może dlatego tak się tam Europejczycy podobają | |
| |
 |
gotb Dołączył: 13 Paź 2020 Posty: 244 Skąd: Kraków | Wysłany: Czw 04 Mar, 2021 |
|
| Oleg_1981 napisał/a: | Nie jestes standardowych rozmiarow takze gdziekolwiek na pewno by zerkali ... |
Hmmm... coś w tym jest... taka pani z pieskiem, pewna mama z dzieckiem w wózku i cztery małolaty chichoczące to bardzo w kółko wokół mnie się przemieszczały pewnego letniego dnia gdy się w parku nad Wisłą opalałem ostatniego lata. | |
| |
 |
dkbb Dołączył: 17 Sie 2020 Posty: 537 Skąd: Toruń | Wysłany: Pią 05 Mar, 2021 |
|
| Może i tak, może i nie. Może bardziej patrzą sie na zawartość portfela europejczyka bo tutaj jednak jest o wiele większa roznica. NIe tylko w spodniach
gotb jakiej masz wielkości? | |
| |
 |
gotb Dołączył: 13 Paź 2020 Posty: 244 Skąd: Kraków | |
| |
 |
Czerwikss Dołączył: 16 Gru 2020 Posty: 321 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pon 08 Mar, 2021 |
|
|
W sumie nie ma znaczenia jakiej jest wielkości. Świetna i zadbana pałka! | |
| |
 |
betor Dołączył: 18 Cze 2020 Posty: 366 Skąd: Poznań | Wysłany: Sro 10 Mar, 2021 |
|
|
Masz się czym chwalić! | |
| |
 |
michalza 
Dołączył: 11 Cze 2020 Posty: 636 Skąd: Poznań | Wysłany: Pią 12 Mar, 2021 |
|
| Gotb az milo popatrzeć | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
gotb Dołączył: 13 Paź 2020 Posty: 244 Skąd: Kraków | Wysłany: Nie 14 Mar, 2021 |
|
| Cieszę się, że się podoba. Co prawda wolę, gdy podoba się płci ode mnie odmiennej, ale tej płci przedstawicielek jest tu chyba niewiele | |
| |
 |
Czerwikss Dołączył: 16 Gru 2020 Posty: 321 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pią 19 Mar, 2021 |
|
| gotb napisał/a: | Cieszę się, że się podoba. Co prawda wolę, gdy podoba się płci ode mnie odmiennej, ale tej płci przedstawicielek jest tu chyba niewiele |
Niewiele mam wrażenie, ze tylko onesa Albo czytają i się nie udzielają | |
| |
 |
|