na pierwszy ogien ! :P |
Autor | Wiadomość |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Pią 22 Gru, 2006 |
|
| ostatnio naprawde cos sie zrobilo ciiicho | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Pią 22 Gru, 2006 |
|
| dobra ... temat juz nieaktualny !!!!! bynajmniej dla mnie : ((((( !!!!!!! ; /// : ((((
chwilowo brak idealow .. moze ktoras ma ochote ? | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Pią 22 Gru, 2006 |
|
| Czyzby sie cos stalo ? Podziel sie jak masz sile i dasz rade. Chyba ze to zbyt boli to uszanujemy cisze. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
|
| W nocy popatrzcie kiedys , siedzi po 20-40 osob tylko ze ogladaja a wstydza sie wypowiadac . Nieukrywajmy ale sa tu poruszane dosyc delikatne i intymne tematy a niektorzy sa niestety jeszcze daleko..... | |
| |
 |
harold mckee 
|
| tak masz racje
a co do tego co sie stalo ... to narazie nie .. bo jak sobie przypo,ne to mi sie chce plakac ... | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
|
| Szanujemy to . Kazdy ma swoje zle dni , mnie np dzis strasznie zona wk....ia. | |
| |
 |
harold mckee 
|
| fajnie masz ... bo przynajmiej Ciebie ma kto wqr****. | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
|
| Tylko ze ja nie moge pier.... drzwiami i wyjsc . Mozna sie tylko pogodzic albo upic a ja nie pije . I co wtedy? | |
| |
 |
harold mckee 
|
| nie wiem .. ale i tak jestes w lepszej sytuacji .. bo kogos masz a co niektorzy tutaj juz nie ... :/ | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
|
| Nio tak . Szanuje to bardzo. | |
| |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Sob 23 Gru, 2006 |
|
| harold mckee napisał/a: | nie wiem .. ale i tak jestes w lepszej sytuacji .. bo kogos masz a co niektorzy tutaj juz nie ... :/ |
TRZYMAJ SIE NIE MART WIER NIE ŁAM SIE DOCEN WOLNOŚĆ!!!!!!!!!!
NA POCZATKU JEST CIEŻKO ALE POTEM MOŻNA TO DOCENIC!!!!!ROBISZ CO CHCESZ KIEDY CHCESZ GDZIE CHCESZ I BAWISZ SIE NIE MARTWIAC SIE NICZYM I TO JEST PIEKNE CIESZ SIE WOLNOSCIA JESZCZE NA STAŁE ZWIAZKI PRZYJDZIE CZAS!!!!!! | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
cocaine Dołączył: 17 Wrz 2005 Posty: 49 | Wysłany: Sob 30 Gru, 2006 |
|
| Na Paulinka ma racje lepiej doceń wolność. Jeszcze jak jesteś żonaty i nie masz dzieci to zawsze moża pie***nąć drzwiam, ale kiedy już masz dzieci to troche nie bardzo. | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Sob 30 Gru, 2006 |
|
| ech .. nie rozumiecie mnie .. nie umiem zycna wolnosci | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Sob 30 Gru, 2006 |
|
| harold mckee napisał/a: | ech .. nie rozumiecie mnie .. nie umiem zycna wolnosci | to czas sie nauczyc!!!!!
kiedys też nie umniałam bo bylam z kolesiem 8 miechow po 3 miesiacach z 2 dwa lata ale teraz bawie ie lepiej niż wczesniej jeszcze masz czas na stałe zwiazki!!!!!chlopie baw sie!!!!szalej i używaj bo potem bedziesz chciał a nie bedziesz mogł i bedziesz żałował!!!!! | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Sob 30 Gru, 2006 |
|
| zeby to bylo takie proste .. | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
|