| Zarost |
| Autor | Wiadomość |
ariel3351997 Wiek: 28 Dołączył: 24 Mar 2013 Posty: 28 Skąd: Pomorskie | Wysłany: Pią 05 Kwi, 2013 |
|
| dziękuję moje słowa muszą być adekwatne do mojej pozycji w życiu społecznym mojego miasta. jestem jednym z członków Młodzieżowej Rady Miasta, Przedstawicielem Gimnazjum w Ratuszu, Jednym z uczestników w wielu projektach kulturalno-rozrywkowych mojego miasta, Odtwórcą Historycznym (tz. jestem pasjonatem biorącym udział w turniejach rycerskich jako bogaty syn Komtura Krzyżackiego) oraz członkiem Młodzieżowego Grona Pasjonatów Historią i Kulturą Miasta Nie chwaląc się
Ale też jestem zwykłym nastolatkiem, który używa Kolokwializmów, nie przestrzega praw moralnych oraz jestem dyskryminowany za mój wygląd zwykły młody dorosły | |
| |
 |
legolas1 
Wiek: 42 Dołączył: 30 Mar 2010 Posty: 768 Skąd: Kraków | Wysłany: Pią 05 Kwi, 2013 |
|
| ja tam dalej będę się upierał, że słowo "retrospekcja" było użyte w złym kontekście
ale nie to żebym się czepiał | _________________ ultima consolatio corporis humani | |
| |
 |
sikor17 Wiek: 34 Dołączył: 07 Sty 2009 Posty: 149 Skąd: katowice/gliwice | Wysłany: Pią 05 Kwi, 2013 |
|
| | legolas1 napisał/a: | ja tam dalej będę się upierał, że słowo "retrospekcja" było użyte w złym kontekście
ale nie to żebym się czepiał |
Legolas1 użyte było dobrze, w sensie jeśli dalej jest w takiej formie jak obecnie może brzmi to dosyć dziwnie, lecz z punktu widzenia gramatyki jak najbardziej poprawnie.
ariel3351997 - widzę, że zdolny z Ciebie uczeń i to jeszcze biorąc pod uwagę fakt, iż jesteś w gimnazjum. Oby do liceum Ci tak zostało | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
ariel3351997 Wiek: 28 Dołączył: 24 Mar 2013 Posty: 28 Skąd: Pomorskie | Wysłany: Pią 05 Kwi, 2013 |
|
| obym się nie upijał tak często, bo na testy muszę przyjść trzeźwy
Alkomat będą mieli przygotowany jak zawsze | |
| |
 |
on.air Wiek: 35 Dołączył: 18 Wrz 2012 Posty: 22 Skąd: wwa | Wysłany: Sob 06 Kwi, 2013 |
|
| | ariel3351997 napisał/a: | dziękuję moje słowa muszą być adekwatne do mojej pozycji w życiu społecznym mojego miasta. jestem jednym z członków Młodzieżowej Rady Miasta, Przedstawicielem Gimnazjum w Ratuszu, Jednym z uczestników w wielu projektach kulturalno-rozrywkowych mojego miasta, Odtwórcą Historycznym (tz. jestem pasjonatem biorącym udział w turniejach rycerskich jako bogaty syn Komtura Krzyżackiego) oraz członkiem Młodzieżowego Grona Pasjonatów Historią i Kulturą Miasta Nie chwaląc się
Ale też jestem zwykłym nastolatkiem, który używa Kolokwializmów, nie przestrzega praw moralnych oraz jestem dyskryminowany za mój wygląd zwykły młody dorosły |
 | |
| |
 |
ariel3351997 Wiek: 28 Dołączył: 24 Mar 2013 Posty: 28 Skąd: Pomorskie | Wysłany: Sob 06 Kwi, 2013 |
|
| twe słowa są puste, a teraz muszę przytoczyć religijne powiedzenie
"U bliźniego widzisz drzazgę w oku, a u siebie nawet belki nie zauważyłeś" | |
| |
 |
on.air Wiek: 35 Dołączył: 18 Wrz 2012 Posty: 22 Skąd: wwa | Wysłany: Sob 06 Kwi, 2013 |
|
| | Wskaż mi proszę moje słowa, które choć w najmniejszym stopniu równoważyłyby się z pychą twoich? | |
| |
 |
ariel3351997 Wiek: 28 Dołączył: 24 Mar 2013 Posty: 28 Skąd: Pomorskie | Wysłany: Sob 06 Kwi, 2013 |
|
| | pychą było by to, jeżeli bym tutaj pisał ile rocznego dochodu mają moi rodzice, ile wydaję miesięcznie na moje "małe wydatki", co i z kim robiłem oraz za ile | |
| |
 |
|
| | ariel3351997 napisał/a: | | pychą było by to, jeżeli bym tutaj pisał ile rocznego dochodu mają moi rodzice, ile wydaję miesięcznie na moje "małe wydatki", co i z kim robiłem oraz za ile |
Ale po co komu wiedzieć kim jesteś w swoim mieście, jakie masz osiągnięcia, kogo grasz, jak to nie jesteś rozwinięty, ile alkoholu spożywasz...?
Niech za twoje osiągnięcia docenią cię inni patrząc na to co robisz, a nie reagując na twoje domaganie się pochwał.
A i pamiętaj że im więcej alkoholu tym bliżej podłogi a nie sufitu | |
| |
 |
|
| | tylko, że to z tym alkoholem to tylko Ciebie się tyczy, bo ja się zawsze dobrze czuję i nie mam problemu ze zbyt dużą ilością promili we krwi, ani tz. kaca itp. | |
| |
 |
|
| Dziękuję pozamiatane
Może teraz ja przytoczę autora jednej z Ksiąg Mądrościowych: "Nie odpowiadaj głupiemu według jego głupoty, byś nie stał się jemu podobnym" i kończę temat. | |
| |
 |
sikor17 Wiek: 34 Dołączył: 07 Sty 2009 Posty: 149 Skąd: katowice/gliwice | Wysłany: Sob 06 Kwi, 2013 |
|
| Ej, ej nie wiem o co tutaj takie kłótnie. Pochwalił się i tyle | |
| |
 |
|
| jest taka podstawowa zasada
Z Nastolatkiem nie wchodzi się w dyskusję, bo może trwać nieskończenie długo
po za tym lubię wymieniać się swoimi retrospekcjami z innymi osobami, nie denerwuję się, słucham uważnie po czym odpowiadam inteligentnie (zazwyczaj) | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
| |