Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Zarost
Autor Wiadomość
ariel3351997 

Wysłany: Pią 05 Kwi, 2013   

dziękuję :oops: moje słowa muszą być adekwatne do mojej pozycji w życiu społecznym mojego miasta. jestem jednym z członków Młodzieżowej Rady Miasta, Przedstawicielem Gimnazjum w Ratuszu, Jednym z uczestników w wielu projektach kulturalno-rozrywkowych mojego miasta, Odtwórcą Historycznym (tz. jestem pasjonatem biorącym udział w turniejach rycerskich jako bogaty syn Komtura Krzyżackiego) oraz członkiem Młodzieżowego Grona Pasjonatów Historią i Kulturą Miasta :roll: Nie chwaląc się
Ale też jestem zwykłym nastolatkiem, który używa Kolokwializmów, nie przestrzega praw moralnych oraz jestem dyskryminowany za mój wygląd :| zwykły młody dorosły

legolas1 

ja tam dalej będę się upierał, że słowo "retrospekcja" było użyte w złym kontekście :twisted:
ale nie to żebym się czepiał :mrgreen:

sikor17 

legolas1 napisał/a:
ja tam dalej będę się upierał, że słowo "retrospekcja" było użyte w złym kontekście :twisted:
ale nie to żebym się czepiał :mrgreen:

Legolas1 użyte było dobrze, w sensie jeśli dalej jest w takiej formie jak obecnie :) może brzmi to dosyć dziwnie, lecz z punktu widzenia gramatyki jak najbardziej poprawnie.

ariel3351997 - widzę, że zdolny z Ciebie uczeń i to jeszcze biorąc pod uwagę fakt, iż jesteś w gimnazjum. Oby do liceum Ci tak zostało ;)

penis.com.pl
masturbator
ariel3351997 

obym się nie upijał tak często, bo na testy muszę przyjść trzeźwy
Alkomat będą mieli przygotowany jak zawsze :D

on.air 

Wysłany: Sob 06 Kwi, 2013   

ariel3351997 napisał/a:
dziękuję :oops: moje słowa muszą być adekwatne do mojej pozycji w życiu społecznym mojego miasta. jestem jednym z członków Młodzieżowej Rady Miasta, Przedstawicielem Gimnazjum w Ratuszu, Jednym z uczestników w wielu projektach kulturalno-rozrywkowych mojego miasta, Odtwórcą Historycznym (tz. jestem pasjonatem biorącym udział w turniejach rycerskich jako bogaty syn Komtura Krzyżackiego) oraz członkiem Młodzieżowego Grona Pasjonatów Historią i Kulturą Miasta :roll: Nie chwaląc się
Ale też jestem zwykłym nastolatkiem, który używa Kolokwializmów, nie przestrzega praw moralnych oraz jestem dyskryminowany za mój wygląd :| zwykły młody dorosły

ariel3351997 

twe słowa są puste, a teraz muszę przytoczyć religijne powiedzenie
"U bliźniego widzisz drzazgę w oku, a u siebie nawet belki nie zauważyłeś"

on.air 

Wskaż mi proszę moje słowa, które choć w najmniejszym stopniu równoważyłyby się z pychą twoich?

ariel3351997 

pychą było by to, jeżeli bym tutaj pisał ile rocznego dochodu mają moi rodzice, ile wydaję miesięcznie na moje "małe wydatki", co i z kim robiłem oraz za ile

on.air 

ariel3351997 napisał/a:
pychą było by to, jeżeli bym tutaj pisał ile rocznego dochodu mają moi rodzice, ile wydaję miesięcznie na moje "małe wydatki", co i z kim robiłem oraz za ile

Ale po co komu wiedzieć kim jesteś w swoim mieście, jakie masz osiągnięcia, kogo grasz, jak to nie jesteś rozwinięty, ile alkoholu spożywasz...?
Niech za twoje osiągnięcia docenią cię inni patrząc na to co robisz, a nie reagując na twoje domaganie się pochwał.
A i pamiętaj że im więcej alkoholu tym bliżej podłogi a nie sufitu

ariel3351997 

tylko, że to z tym alkoholem to tylko Ciebie się tyczy, bo ja się zawsze dobrze czuję i nie mam problemu ze zbyt dużą ilością promili we krwi, ani tz. kaca itp.

on.air 

Dziękuję pozamiatane :?

Może teraz ja przytoczę autora jednej z Ksiąg Mądrościowych: "Nie odpowiadaj głupiemu według jego głupoty, byś nie stał się jemu podobnym" i kończę temat.

sikor17 

Ej, ej nie wiem o co tutaj takie kłótnie. Pochwalił się i tyle :P

ariel3351997 

jest taka podstawowa zasada
Z Nastolatkiem nie wchodzi się w dyskusję, bo może trwać nieskończenie długo
po za tym lubię wymieniać się swoimi retrospekcjami z innymi osobami, nie denerwuję się, słucham uważnie po czym odpowiadam inteligentnie (zazwyczaj)

penis.com.pl
orgasm contol
Odpowiedz do tematu