Cos nie tak... zdjęcie !!POMOCY!! |
Autor | Wiadomość |
Goliat Nigga Dołączył: 19 Paź 2006 Posty: 6 | Wysłany: Czw 19 Paź, 2006 |
|
| witam jestem tu nowy . . . .Panowie powiem tak . . . niejestem psychopatą ani masochostą ani nic z tych żeczy miałem problem tej natury że zzuwało mi sie to ale za mało troszke więc tą nitke na dole podciołem sobie lekko skalpelem ale lekko po czym naderwałem(wprowadziłem w wzwód i naciągnołem z całej siły ręką ta skórka sie naciagneła małe nacięcie dosłownie mikro krwi sie troche polało dezynfekowałem dziennie jak sie zrosło to zsuwa sie tyle ile bym chciał . . .po nacięciu niema śladu. . .i nie żartuje zrobiłem tak 3 miechy temu . . . | |
| |
 |
Goliat Nigga Dołączył: 19 Paź 2006 Posty: 6 | Wysłany: Czw 19 Paź, 2006 |
|
| oczywiscie nikomu nie karze tak robić nie bore odpowiedzialności to możę prowadzic do zakażenia . . . | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Czw 19 Paź, 2006 |
|
| nie jestem zwolennikiem "operacji domowymi sposobami" taki zabieg o wiele lepiej jest przeprowadzic w szpitalu albo w jakiejs przychodni. no ale skoro uwazasz ze wszystko ok .. | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Goloner Dołączył: 27 Paź 2006 Posty: 3 | Wysłany: Nie 29 Paź, 2006 |
|
| a jesli ktos moze napisac w czym to przeszkadza i czy to ma jakis wpływ na sprawnosc seksualną? konieczne jest usuniecie tego i co to da??dzięki z góry | |
| |
 |
Pierre71 Dołączył: 14 Lis 2006 Posty: 2 Skąd: Bielsko | Wysłany: Wto 14 Lis, 2006 |
|
| Witam - co za brednie ludzie tutaj wypisują!! Jeden sam chce się obrzezać - człowieku jak natniesz napletek to co zrobisz z krwią - to najbardziej unaczyniony narząd i najbardziej unerwiony więc nie wytrzymasz z bólu - pewnie odwiezie Cię pogotowie - a jak pomyślą że to samookaleczenie to przyjedzie także lekarz od głowy To co widać na zdjęciu to za krótkie wędzidełko (opis po angielsku na zdjęciu!!!) - nie jest to stulejka tylko inna przypadłość narządu męskiego także wymagająca zabiegu - plastyki wędzidełka - trochę bardziej bolesne i skomplikowane niż samo usunięcie stulejki. Ale bez tego murowany przedwczesny wytrysk i skrzywienie prącia w dół. | |
| |
 |
sebastian123 Dołączył: 13 Sty 2007 Posty: 21 | Wysłany: Sob 13 Sty, 2007 |
|
| jestem nowym uzytkownikiem i nie za bardzo wiem co to jest ta stulejka ,prosze o pomoc najlepiej gdybyscie pokazali na fotce gdzie ona jest!!!
z Gry dzięki. | |
| |
 |
adadverts Dołączył: 20 Kwi 2006 Posty: 434 Skąd: Katowice | Wysłany: Sob 13 Sty, 2007 |
|
| Stulejka to takie zwężenie napletka, które uniemożliwia jego całkowite zsunięcie z żołędzi w trakcie wzwodu. | |
| |
 |
simon_85 Dołączył: 29 Sty 2007 Posty: 4 | Wysłany: Pią 02 Lut, 2007 |
|
| Hmm, ja chyba mam wlasnie te wiezidelko.
napletek schodzi w calosci z zoledzia ale pozniej juz nie idzie w dol i nie ma tego "brzegu" zoledzia. Prosze napiszcie czy to jest jakas przypadlosc czy jednak jest to za krotkie wiezidelko
a moze ktos wie czy to bardzo przeszkadza w stosunku?? | |
| |
 |
|